1 ay full fillerlar olacak yani 1 ay sorun değil, gelip geçer. 1 yıl vermesinler de
Belli de olmaz 4 hafta ile başlarlar 44 le bitirirler.
madarayı görecektik ya bu fillerlar hiç olmadı
Mayısta büyük savaş var.
quote:
Orijinalden alıntı: KappadoKS
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: KappadoKS
ya benim anlamadığım bir nokta var.Gara'nın içinden tek kuyruklu çıkarıldı.ve o ölen jinjurikiler Edo Tensei ile çağırılıp diriltildi. şimdi bunlar kuyrukluların gücünden yoksun değilmi. eğer öyleyse garayı komutan yapmamak gerekirdi çünkü o kadar kuvvetli değil. üstüne bu jinjurikileri de geri diriltmeye gerek yoktu. normal bir ninja olup çıkacaklardı. (garanın birleşik şinobi güçlerine katıldığı toplantıyı hatırlayamadım.orda gara nasıl savaşıyordu felan...)
gaara'nın kuvvetli olmadığını nerden çıkardın? içinde bijuu yok diye güçsüz olacak diye bir kaide yok. bkz. senju hashirama; adamın kalıtsal odun tekniğinden kelli özelliği yok ama aynı anda hem kyuubi hem uchiha madara'yı devirdi.
tamam çok kuvvetli ona bişi demiyorum da gene de bijuu lerden büyük bir kuvvet geliyordu sonuçta.en azından çakra miktarı devasa boyutlara çıkarak saatlerce savaşabiliyordu. şimdi o bijuudan gelen özellikleri gitti. kakashiyi general yapsalar bence daha iyi giderdi (bence) sonuçta hokage adayıydı danzodan sonra.
Birisi aday ötekisi Kazekage. Ayrıca Gaara'nın bijuusu alınınca güçlerinin gideceğini bende sanmıştım ama aynı şekilde kaldı. Sasuke ile başa çıkabilen sayılı kişilerden birisi şu an Gaara. Güçleri giderek gelişiyor. Gaara Kakashi'den daha güçlü olabilir ama zeka olarak Kakashi daha önde olduğu için başkomutan Kakashi olmalıydı. Fakat taktiksel açıdan Gaara'nın başkomutan olması durumu olabilir. Bunun için fillerların bitmesini beklemeliyiz.
güzel bölümdü mangada gösterilmeyen yada az gösterilen yerleri oldukca detaylandırmışlar. bleach bitti naruto filler a giriyor ft ile op a kaldık
quote:
Orijinalden alıntı: Pawnee
güzel bölümdü mangada gösterilmeyen yada az gösterilen yerleri oldukca detaylandırmışlar. bleach bitti naruto filler a giriyor ft ile op a kaldık
Bleach bitti derken.
quote:
Orijinalden alıntı: Psiqomaniack
quote:
Orijinalden alıntı: Pawnee
Bleach bitti derken.
oraya anime diye parantez açmayı unutmuşum hocam 1 yıllık bir ara verildi diyorlardı anime icin.bleachin mangası hic sarmıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: U Mad Bro?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
ya bu preview nedir fillerlar mı geliyor yine ?
257-258-259-260 bölümleri filler malesef.
1 ay full fillerlar olacak yani 1 ay sorun değil, gelip geçer. 1 yıl vermesinler de
4 bölüm vericez diyorlar 4-5 ay sürüyor bitmesi. bencede bayağa uzun sürebilir, belli olmaz
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teardrops
ya bu preview nedir fillerlar mı geliyor yine ?
257-258-259-260 bölümleri filler malesef.
4 bölüm vericez diyorlar 4-5 ay sürüyor bitmesi. bencede bayağa uzun sürebilir, belli olmaz
Aynen,uzun sürerse çok sıkıcı oluyor naruto dan başka animede izlemiyorum o yüzden sıkılıyorum.Başka animeyede başlayayım diyorum ama hangisi karar veremedim.
beyler olacaklari solimmi size bence naruto bijuu kontrol ediyo sayilir zaten millet birbirini kesecek ana menu naruto vs madara bu kapismayi naruto alcak bide ustune sasukeye tek atcak daha sonra sasuke ya olur yada olur olecek gorursunuz
Şu vizeler bi bitsin direk op ardından bleach arından ne kadar anime varsa alayını izlicem narutoyu beklerken yaşlandım yaw.
NOT:Tebrikler bu konudaki 100. alıntımın sahibi sizsiniz.
Tesekkur ederım.
Bu Kabuto hangi ara bu kadar güçlendi hiç anlamadım ki. Zamanında narutodan dayak yiyordu şimdi ise;
Naruto tarihinden kim gelmiş ve göçüp gitmiş ise onların hepsini diriltebiliyor. Üstüne bir de aralarında Tobi'yi bile korkutan biri var ki bu bölümde ona değinmedi bile. Aklıma acaba savaşta diriltebileceği daha başka insan da var mıdır sorusu gelmiyor değil.
Bölüm sonlara doğru iyi gaza getirdide bu narutonun gerizekalılığını napcaz