Şimdi Ara

Naruto (379. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
551.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Şu Allah'ın belası opening daha ne kadar süre yayınlanacak bakalım.

Tahminimce haftaya gelir yeni op. Bir de iyi yönünden bakın, Sasuke'nin olmadığı tek opening

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Şu Allah'ın belası opening daha ne kadar süre yayınlanacak bakalım.

Tahminimce haftaya gelir yeni op. Bir de iyi yönünden bakın, Sasuke'nin olmadığı tek opening

Kapanısta var

bıde kakashının sekıllere baksanıza beyler savasta ıns on saflarda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 29 Mart 2012; 16:57:52 >

Orijinalden alıntı: melkor23

Sakura'nın klanındaki cacık no jutsu çok ölümcül bir teknik olduğu için klanı ortadan kaldırmışlar. Yav arkadaş değil Sakura, yedi sülalesi meydan çıksa bir halta yaramaz, ben böyle gereksiz bir karakter görmedim. İsmini dahi anmayalım lütfen.

nerden biliyorsun belki babası çok güçlü sakura kalanın yüz karası sanmıyorum ama

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Sakura'nın klanındaki cacık no jutsu çok ölümcül bir teknik olduğu için klanı ortadan kaldırmışlar. Yav arkadaş değil Sakura, yedi sülalesi meydan çıksa bir halta yaramaz, ben böyle gereksiz bir karakter görmedim. İsmini dahi anmayalım lütfen.

nerden biliyorsun belki babası çok güçlü sakura kalanın yüz karası sanmıyorum ama

olabılır belkıde babası butun ulusları tek yenebılecek bırıdır ve bunun ıcın dogru zamanı beklıyordu hersey olabılır hersey. y y...

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

kabutonun elınde cok saglam dna lar var ve bıjular akatsukı tayfası askerı guclerı katmazsak daha saglam gıbı gelıyor bana

narutoya yeni powerup gelir 10 kuyruklu rasengan gibi alayını tekler gene

şu animeyi fedebankai yapsa ne olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 29 Mart 2012; 17:48:17 >

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • türkçe altyazı çıkmadı mı daha

Adam kim var kim yok getirdi Edo Tensei ile. Acaip savaşlar bizi bekliyor. Ben hala Naruto'nun güçlerini kontrol edebilip neler yapabileceğini merak eder vaziyetteyim şu an için.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bu bölüm resmen gövde gösterisi oldu, kanım dondu şerefsizim

Adam kim var kim yok getirdi Edo Tensei ile. Acaip savaşlar bizi bekliyor. Ben hala Naruto'nun güçlerini kontrol edebilip neler yapabileceğini merak eder vaziyetteyim şu an için.

Aynen,bu sahnelerde tüylerim diken diken oldu..Ama Yamato ya ne olacak bakalım.
  • ya benim anlamadığım bir nokta var.Gara'nın içinden tek kuyruklu çıkarıldı.ve o ölen jinjurikiler Edo Tensei ile çağırılıp diriltildi. şimdi bunlar kuyrukluların gücünden yoksun değilmi. eğer öyleyse garayı komutan yapmamak gerekirdi çünkü o kadar kuvvetli değil. üstüne bu jinjurikileri de geri diriltmeye gerek yoktu. normal bir ninja olup çıkacaklardı. (garanın birleşik şinobi güçlerine katıldığı toplantıyı hatırlayamadım.orda gara nasıl savaşıyordu felan...)

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

aslında balkona naruto gelecekti bijuu çakrasıyla 80bin kişi ağzını yere bırakıp giderdi

quote:

quote:

aslında balkona naruto gelecekti bijuu çakrasıyla 80bin kişi ağzını yere bırakıp giderdi

Örnek:*80,000

Orijinalden alıntı: KappadoKS

ya benim anlamadığım bir nokta var.Gara'nın içinden tek kuyruklu çıkarıldı.ve o ölen jinjurikiler Edo Tensei ile çağırılıp diriltildi. şimdi bunlar kuyrukluların gücünden yoksun değilmi. eğer öyleyse garayı komutan yapmamak gerekirdi çünkü o kadar kuvvetli değil. üstüne bu jinjurikileri de geri diriltmeye gerek yoktu. normal bir ninja olup çıkacaklardı. (garanın birleşik şinobi güçlerine katıldığı toplantıyı hatırlayamadım.orda gara nasıl savaşıyordu felan...)

gaara'nın kuvvetli olmadığını nerden çıkardın? içinde bijuu yok diye güçsüz olacak diye bir kaide yok. bkz. senju hashirama; adamın kalıtsal odun tekniğinden kelli özelliği yok ama aynı anda hem kyuubi hem uchiha madara'yı devirdi.

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

ya benim anlamadığım bir nokta var.Gara'nın içinden tek kuyruklu çıkarıldı.ve o ölen jinjurikiler Edo Tensei ile çağırılıp diriltildi. şimdi bunlar kuyrukluların gücünden yoksun değilmi. eğer öyleyse garayı komutan yapmamak gerekirdi çünkü o kadar kuvvetli değil. üstüne bu jinjurikileri de geri diriltmeye gerek yoktu. normal bir ninja olup çıkacaklardı. (garanın birleşik şinobi güçlerine katıldığı toplantıyı hatırlayamadım.orda gara nasıl savaşıyordu felan...)

gaara'nın kuvvetli olmadığını nerden çıkardın? içinde bijuu yok diye güçsüz olacak diye bir kaide yok. bkz. senju hashirama; adamın kalıtsal odun tekniğinden kelli özelliği yok ama aynı anda hem kyuubi hem uchiha madara'yı devirdi.

tamam çok kuvvetli ona bişi demiyorum da gene de bijuu lerden büyük bir kuvvet geliyordu sonuçta.en azından çakra miktarı devasa boyutlara çıkarak saatlerce savaşabiliyordu. şimdi o bijuudan gelen özellikleri gitti. kakashiyi general yapsalar bence daha iyi giderdi (bence) sonuçta hokage adayıydı danzodan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

ya bu preview nedir fillerlar mı geliyor yine ?

257-258-259-260 bölümleri filler malesef.

quote:

1 ay full fillerlar olacak yani 1 ay sorun değil, gelip geçer. 1 yıl vermesinler de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 29 Mart 2012; 21:57:35 >

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

quote:

1 ay full fillerlar olacak yani 1 ay sorun değil, gelip geçer. 1 yıl vermesinler de

Belli de olmaz 4 hafta ile başlarlar 44 le bitirirler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.