Şimdi Ara

Naruto (572. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

317 --- "Shino vs. Torune!!" ( Toruneyi daha kapsamli olarak dovuste gorecegiz anlasilan )
    "Shino VS Torune!!" (シノVSトルネ!!)

318 --- "A Hole in the Heart - The Other Jinchuriki" ( Duygusal konu isleyecek bir filler daha )
    "Kokoro no Ana - Mō Hitori no Jinchūriki" (心の穴・もう一人の人柱力)

319 --- "The Soul That Dwells Within a Puppet" ( Kukla diyor ama sasori uctu gitti zaten. Ya kukla kullanan yeni bir karakter yada Kankuro olacaktir )
    "Kugutsu ni Yadoru Tamashī" (傀儡に宿る魂)

Ozetle 319. bolum dahil filler var. Tahminimce ilerisinde de filler olacaktir ancak bildigimiz bunlar suan. Yani 27 Hazirandan once filler bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 4 Haziran 2013; 18:31:56 >

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • Bunlarda şeref diye bişey olmadığı için , milleti bekletip paraları cebe indirdikleri iin manga bitesiye kadar filler olacak artık kaçarı yok belli yani temmuz ayındada bi 4 bölüm daha ağustos eylül aynı şekilde umudu kestim artık anime öldü artık şahsen neler olduğunu unuttum yeni bölümler çıksada adapte olamam artık

• Sadece gülüyorum artık. İyice soğuttular animeden. Güzelim animeyi mundar ettiler.

belkide çok fazla tepki almışlardır yeni animasyon ve çizimler için.. mesela ben hiç beğenmiyorum animenin şu filleri önceki birkaç bölümünden itibaren.. bir şekilde bir anlaşamaları varsa eğer bu anlaşmayı böyle bölümlerle atlatıp adam gibi animasyon yapan bir stüdyo ya da ekip ile anlaşacaklardır??

çok mu iyimse oldu?

Orijinalden alıntı: arseniCem

iyi niyetle aklıma şu geldi

belkide çok fazla tepki almışlardır yeni animasyon ve çizimler için.. mesela ben hiç beğenmiyorum animenin şu filleri önceki birkaç bölümünden itibaren.. bir şekilde bir anlaşamaları varsa eğer bu anlaşmayı böyle bölümlerle atlatıp adam gibi animasyon yapan bir stüdyo ya da ekip ile anlaşacaklardır??

çok mu iyimse oldu?

İnş. canım ya hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamiNoGame

quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

iyi niyetle aklıma şu geldi

çok mu iyimse oldu?

İnş. canım ya hayırlısı

Kardeşim senin içine melek kaçmış :) bu nasıl iyimserlik :)Keşke öyle bi şey için oyalıyo olsalar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

057-071 -- 12 Ninja Guardians/Sora arc
    090-112 -- Three-Tails arc
    144-151 -- Six-Tails arc
    170-171 -- "The Lost Tower" movie promotion
    176-196 -- History of Konoha arc (all one-shot stories)
    223-242 -- Sea travel arc (all one-shot stories)
    257-260 -- Naruto&Sasuke flashbacks
    271 ------- "Road to Ninja" movie promotion
    279-281 -- Extensions to the war arc
    284-289 -- Extensions to the war arc
    290-295 -- Power arc
    303-319 -- Extensions to the war arc

Bu bölümleri sınırlar dahil atlayabilirsin. Filler bölümler bunlar şimdilik. Sanki bunlar yokmuş gibi izle sırayla.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Filler ne zmn bitiyor beyler bileniniz varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Filler ne zmn bitiyor beyler bileniniz varmi ?

319 olması lazım...

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Arkadaşlar 220 bölümlük ilk seri bitti şimdi ikinci bölüme başlıyorum yalnız filleri atlamak istiyorum:) Başlangıç nasıl olacak nereye kadar devam edeyim...

günde 2 bölüm izle başka da bişey demem sana. yerinde olmak isterdim şu an

League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • @adilazimdegilx

Teşekkürler hocam belki onları da atlamam:) Çünkü başka bir şey izlemiyorum anime/manga olarak ama büyük ihtimalle daha hızlı geçerim onları.

@Byakuya Kuchiki

Hocam geçen sene başlamıştım ama internet kotalı oldu bir ara devam edemedim şimdi 150 bölüm filan günde 5-6 bölüm izleyerek geçtim:)
    Biraz soluklanayım diğer seriye geçeceğim, tabi birazdan:)

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Filler ne zmn bitiyor beyler bileniniz varmi ?

319 olması lazım...

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

Eyvallah

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler Filler'lar Bitti Mi?

Yok temmuzda bile filler olacak.

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Beyler Filler'lar Bitti Mi?

Yok temmuzda bile filler olacak.

Abooo.O Neymiş Ya Öyle Manga Beklerken Bari Dövüş Sahnelerini İzlerim de Daha İyi Anlarım Diye Düşünüyordum.Neyse Mangaya Devam Artık...

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.