Şimdi Ara

Naruto (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

En son İtachi'nin gözlerini almıştı.Bakalım o ne kadar güç kazandı.

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

4 kuyruklu halindeyken orochimaruyu mahvetmişti tam gücündeyken bütün köyün ninjaları ve minato kyuubiyi yenemedi durdurmak için kendine mühürlemek zorunda kaldı kyuubiyi minato şimdi nasıl naruto kyuubiyi yenecek naruto minatodan güçlü mü oldu şimdi bence kyuubiye haksızlık var kyuubi benim sevdiğim bir karakter nasıl narutoya yenilir yav

Hocam dur bir gelecek 2 bölümü izle
    hem orada Naruto yalnız değil
    . Bir de tam olarak yenmek gibi değil bu biraz daha değişik bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 21 Ocak 2012; 3:15:46 >

4 kuyruklu halindeyken orochimaruyu mahvetmişti tam gücündeyken bütün köyün ninjaları ve minato kyuubiyi yenemedi durdurmak için kendine mühürlemek zorunda kaldı kyuubiyi minato şimdi nasıl naruto kyuubiyi yenecek naruto minatodan güçlü mü oldu şimdi bence kyuubiye haksızlık var kyuubi benim sevdiğim bir karakter nasıl narutoya yenilir yav

bu yazdığını 2hafta sonra siliceğine eminim dostum. sen çok aceleci konusmussun sakin ol bunların hepsi düşünülüyo zaten ve ona göre yapılıyo. Hak vericeksin 2-3haftaya filler girmezde manga nın o bölümleri işlenirse

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • Ya beyler cizimler bana cok cırt geliyor yaw.Şaşı gibi bakıyor hepsi sanki

orochimaru zaten kullandığı beden yüzünden pelt olma noktasındaydı o 4 kuyruk ile kapışmaya başlamadan önce.. köyün kapıştığı 9 kuyruk yıllar boyu naruto içinde mühürlenmiş güç kaybetmiş bi 9 kuyruk değildi. kaldı ki narutonun içinde 9 kuyruğun yarı gücü hapsedilmiş durumda. 8 kuyruk da bi miktar yardımcı oluyo farkındaysan. hepsinden öte bunu daha çok psikolojik bi savaş gibi düşün ya da daha doğru tabir ile güçten ziyade irade savaşı...

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • sage modu o kadar övdüler bidaha kullanmadı bi numarasını göremedik

Orijinalden alıntı: ornitolog

sage modu o kadar övdüler bidaha kullanmadı bi numarasını göremedik

SON BOLUM dekı odama rasengan sage mod da yaptı

Orijinalden alıntı: Şen Pp

Ya beyler cizimler bana cok cırt geliyor yaw.Şaşı gibi bakıyor hepsi sanki

Maalesef fillerlar bittiğinden beri, gerçi fillerların son birkaç bölümü kötüydü, ondan beri devam ediyor bu rezillik. Kyuubi sahneleri genelde çok iyi olurdu, son bölümdeki Kyuubi bile yamuk yumuk, tavşan gibi bir şeydi. Fena halde özensiz bir çizim söz konusu, ama haftaya çıkacak bölümde, çok iyi sahneler olacak, umarım orada düzelmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Ocak 2012; 14:14:27 >

yuh
    pain'le olan dövüşünü izlemedin mi?

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

yuh

1 kere diye zaten ondan söz etmiş sanırım.
    geçen bölümdede zihninde hareket ediyordu. normalde oturur halde olduğundan senjutsu çakrası biriktirip o kadar büyük oodama rasengan yapabildi. diğer türlünarutonun bile g*tü yemez o kadar büyüğüne

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

yuh

1 kere diye zaten ondan söz etmiş sanırım.
    geçen bölümdede zihninde hareket ediyordu. normalde oturur halde olduğundan senjutsu çakrası biriktirip o kadar büyük oodama rasengan yapabildi. diğer türlünarutonun bile g*tü yemez o kadar büyüğüne

painden sonra zaten naruto doğru düzgün dövüşmediki filler girdi sonra sasukeyi gösterdiler naruto geldi bir kaç ufak birşey beklerken naruto duygusala bağladı sonra bir daha filler şimdide eğitim sage moddan direk kyuubiye geçeçek adam hiç olmassa biraz kullansaydı zaten her yıl 5 ay falan filler giriyor umarım bir dahaki fillerın girmesi 1 yılı bulurda adam gibi naruto izleriz

• _____________________________
  • bıdahakı bolum cok duygusal beylerrr.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

bıdahakı bolum cok duygusal beylerrr.

Tahmin edebiliyorum arkadaş sağolsun öküz gibi yedim spoiler
  • 4-5 ay izlemesem mi ilk başladığımda iyiydi. yeni başladığım için hergün 10-15 bölüm izliyodum süper oluyodu. şimdi beklemek çok pis koyuyor. çok sabırsızlanıyorum hele ki olaylar iyice kızıştı narutonun
    yeni formu falan gelecek
    off off(fena spoiler olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebird\m/ -- 25 Ocak 2012; 1:35:02 >

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• ulannn

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.