Şimdi Ara

Naruto (315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Kuchiyose adasina gidiyolar ya bi bölümde o bölümden itibaren izlemedim simdi nerden basliycam baya bir hafta geçti o gemi yolculugnun bittigi bölümde baslamak istiyorum kaçıncı bölüm oluyor .Yardim

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryWarior

Kuchiyose adasina gidiyolar ya bi bölümde o bölümden itibaren izlemedim simdi nerden basliycam baya bir hafta geçti o gemi yolculugnun bittigi bölümde baslamak istiyorum kaçıncı bölüm oluyor .Yardim

??

quote:

Kuchiyose adasina gidiyolar ya bi bölümde o bölümden itibaren izlemedim simdi nerden basliycam baya bir hafta geçti o gemi yolculugnun bittigi bölümde baslamak istiyorum kaçıncı bölüm oluyor .Yardim

??

242 basla.

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Çizimler yine güzelleşmeye başladı umarım ilk Pain bölümlerindeki gibi güzel çizip sonra sonlara doğru batırmazlar Ne olucağını bildiğim halde heyecanlandım

kyb. yi tavsan gıbı yapmıslar bazı yerlerde rasengan ıyı cızılmıs. bırdahakı bolum beklenen sahıs ortaya cıkacak. narutonun
    minato ya verdıgı tepkıyı vermesını beklemıyorum

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

245'i de şu an izlemiş bulunmaktayım. Naruto'nun
    Sage Giant Rasengan'ını görünce epic dövüşler bizi bekliyor
    dedim içimden

fuuton var bıde...

• kyuubiyle naruto dövüşünü güzel yapmamışlar yav kyuubinin dört kuyruğu çıktığında orochimaruyla 6 kuyruğu ve daha fazlası çıktığında painle olan dövüşlerinde kyuubi dağıtıyordu ortalığı burda direk bütün gücünde ama 4 kuyruklu hali kadar bile dövüşmüyor

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

kyuubiyle naruto dövüşünü güzel yapmamışlar yav kyuubinin dört kuyruğu çıktığında orochimaruyla 6 kuyruğu ve daha fazlası çıktığında painle olan dövüşlerinde kyuubi dağıtıyordu ortalığı burda direk bütün gücünde ama 4 kuyruklu hali kadar bile dövüşmüyor

Bazı yerlerdede bıldıgın tavsana benzıyor. akıl karı olmamıs ama bakalım narutoda nasıl duracak cakra
    Senpou: Chou Odama Rasengan'ı beklemiyordum açıkcası. Klasik FRS bekliyordum. Animede daha bunun gücünü göremedik. Jiraiya attığında durdurmuştu Pain. Açıkçası FRS mi yoksa bu mu daha güçlü bilmiyorum. Gekitou Ninja Taisen'de Jiraiya'nın Chou Odama Rasengan'ı çok daha güçlüydü. Ama o oyun sonuçta

Kyuubi'nin tipindeki hayırsızlığa katılıyorum. Eskiden daha cool gelirdi, bu bölümde tipi, hareketleri, konuşması filan gözümde çok düşürdü onu
    Haftaya kadar beklemesi çok zor olacak

Naruto, aşmış ya daha Sennin modu tam kullanamamsına rağmen... Rasenganlar arası ciddi boyut farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Ocak 2012; 1:22:41 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• gelecek bölüm trailer'ında çok ayıp etmişler anime izleyenlerine neyse bişey demiyorum.

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

gelecek bölüm trailer'ında çok ayıp etmişler anime izleyenlerine neyse bişey demiyorum.

Anime izleyenin oraya bakmasının amacı ne ki zaten?

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bölüm çok güzeldi gerçekten. Çizimler de önceki bölümden ciddi şekilde iyiydi.
    Senpou: Chou Odama Rasengan'ı beklemiyordum açıkcası. Klasik FRS bekliyordum. Animede daha bunun gücünü göremedik. Jiraiya attığında durdurmuştu Pain. Açıkçası FRS mi yoksa bu mu daha güçlü bilmiyorum. Gekitou Ninja Taisen'de Jiraiya'nın Chou Odama Rasengan'ı çok daha güçlüydü. Ama o oyun sonuçta

Kyuubi'nin tipindeki hayırsızlığa katılıyorum. Eskiden daha cool gelirdi, bu bölümde tipi, hareketleri, konuşması filan gözümde çok düşürdü onu
    Haftaya kadar beklemesi çok zor olacak

Naruto, aşmış ya daha Sennin modu tam kullanamamsına rağmen... Rasenganlar arası ciddi boyut farkı var

atalarını gectı

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

gelecek bölüm trailer'ında çok ayıp etmişler anime izleyenlerine neyse bişey demiyorum.

O hangisi ya? Söyleyin de izlemeyeyim

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

O hangisi ya? Söyleyin de izlemeyeyim

Bölüm sonunda gelecek bölümle ilgili sahneler gösteriyor. Orayı diyor galiba.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • bu bölüm baya sağlamdı. chou oodama rasengan ı ben de hiç beklemiyordum. ancak bi rasen shuriken olacağını sanmam. snuçta rüzgar çakrası katılmış bi jutsu. biçer atar

• 4 kuyruklu halindeyken orochimaruyu mahvetmişti tam gücündeyken bütün köyün ninjaları ve minato kyuubiyi yenemedi durdurmak için kendine mühürlemek zorunda kaldı kyuubiyi minato şimdi nasıl naruto kyuubiyi yenecek naruto minatodan güçlü mü oldu şimdi bence kyuubiye haksızlık var kyuubi benim sevdiğim bir karakter nasıl narutoya yenilir yav
  • Keşke 497'ye hiç girmeseymiş! Şimdi yeni bölüme fazladan filler sahnesi koyarda, tam dattebane'ye gelince bitirirse baya söverim. Yeni bölümü 498'in sonuna kadar işlese bari...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.