Şimdi Ara

Naruto (310. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

anime başlasın 2013 ün başlarında bu sahneyi görürüz büyük ihtimal filler falan girmezse. Dattebayo yeah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 1 Ocak 2012; 15:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

anime başlasın 2013 ün başlarında bu sahneyi görürüz büyük ihtimal filler falan girmezse. Dattebayo yeah

Seviyorum bunları valla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Gazın çıktığı yere katon yapıyor olsaydı aslında fena olmazdı, ama bu şekilde pek yakışmamış.

benım aklıma nıye gelmedı bu yarın ılk ısım hazırlamak.

Bekliyorum. Çok güzel olabilir. Nereden alabiliriz böyle birşeyi ? Yada yaptırabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Gazın çıktığı yere katon yapıyor olsaydı aslında fena olmazdı, ama bu şekilde pek yakışmamış.

benım aklıma nıye gelmedı bu yarın ılk ısım hazırlamak.

Bekliyorum. Çok güzel olabilir. Nereden alabiliriz böyle birşeyi ? Yada yaptırabiliriz ?

ınternette aradım ama oturtamadım resımı tam zor bıraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Yaklaşık 5 ay sonra tekrar izlemek güzel olucak.

Kesinlikle katılıyorum. Gerçi sabır benim işim değil ama 5 ay bekleyip indirerek izledin mi daha başka bir keyfili oluyor. Bölüm bitince hemen diğerine geçiyorsun falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Gerçi sabır benim işim değil ama 5 ay bekleyip indirerek izledin mi daha başka bir keyfili oluyor. Bölüm bitince hemen diğerine geçiyorsun falan

Bi ara izlemiştim sonra vaktim olmadı 3 ay önce baştan izleyeyim dedim kafamda da o kadar saatlik Naruto + Shippuden + Film + OVA'yı kim bitirecek diyordum bitti a.. satim fillerları bile full izledim :D Yeni bölümü beklemek o kadar delirtiyor ki dün TV'de Naruto'yu bekliyordum :D (çarşamba olduğunu unutmuşum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Bi ara izlemiştim sonra vaktim olmadı 3 ay önce baştan izleyeyim dedim kafamda da o kadar saatlik Naruto + Shippuden + Film + OVA'yı kim bitirecek diyordum bitti a.. satim fillerları bile full izledim :D Yeni bölümü beklemek o kadar delirtiyor ki dün TV'de Naruto'yu bekliyordum :D (çarşamba olduğunu unutmuşum)

Film, Ova hatta fillerları bile nasıl sıkılmadan izledin. Nasıl bir sabır var sende. İyi güncele yetişmişsin şimdi yeni bölümü bekle yalla bekle
  • 243

Hızlı bir giriş yaptılar. Ending değişmiş 3-4 bölüme Opening'de değişecek. Daha ciddi bir opening ile daha ciddi bölümler bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 5 Ocak 2012; 14:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

243

Hızlı bir giriş yaptılar. Ending değişmiş 3-4 bölüme Opening'de değişecek. Daha ciddi bir opening ile daha ciddi bölümler bekliyorum bakalım.

Katılıyorum. Karakterlerin neredeyse hepsinin ayrı bi karizmasının olduğunu düşündüğüm böyle bi animede böyle cıvık bi opening bulunması gerçekten yazık olmuş.En kısa zamanda değiştirirler diye umuyorum.
  • yanı bolumde bı ost var arkadan calıyor ne acaba akustık bıse bole..
  • türkçe altyazılısı ne zaman çıkar nereden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

243

Katılıyorum. Karakterlerin neredeyse hepsinin ayrı bi karizmasının olduğunu düşündüğüm böyle bi animede böyle cıvık bi opening bulunması gerçekten yazık olmuş.En kısa zamanda değiştirirler diye umuyorum.

Bu Opening zaten filler için yapılmış bu açıkca belli. Ending ise izlediğim en iyi ending'ti. Fakat yeni endingi pek sevmedim.

Dediğim gibi 3-4 bölüme yeni opening gelir, çok güzel bir çalışma bekliyorum bakalım nasıl birşey yapıcaklar.
  • quote:

243

mangayı okuduğumzdan hızlı geldi yoksa %50 filler yine
  • türkçe alt yazı çıkmazmı bu gece?
  • quote:

quote:

quote:

243

Bu Opening zaten filler için yapılmış bu açıkca belli. Ending ise izlediğim en iyi ending'ti. Fakat yeni endingi pek sevmedim.

Dediğim gibi 3-4 bölüme yeni opening gelir, çok güzel bir çalışma bekliyorum bakalım nasıl birşey yapıcaklar.

Openingi değiştirme gibi bir durum söz konusu olamaz şu an için, 1 opening'e 2 ending şeklinde gidiyorlar. Şu anda opening 10 ve ending 20 oynuyor bu endingin de bir 12-13 bölüm gideceğini düşünecek olursak bir sonraki opening + endingi de bir o kadar beklemek durumundayız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

quote:

quote:

243

Openingi değiştirme gibi bir durum söz konusu olamaz şu an için, 1 opening'e 2 ending şeklinde gidiyorlar. Şu anda opening 10 ve ending 20 oynuyor bu endingin de bir 12-13 bölüm gideceğini düşünecek olursak bir sonraki opening + endingi de bir o kadar beklemek durumundayız malesef.

248 gibi başlar yeni opening. Güzelim bölümleri bu iğrenç opening ile dolduracaklarını zannetmiyorum.
  • hey beyler hic mi bilen yok mu turkce altyazili ne zaman cikar bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hey beyler hic mi bilen yok mu turkce altyazili ne zaman cikar bilen?

Valla ben filler bakmadığım için uzun süredir Naruto animesinden habersizim bilmiyorum ne zaman çıkıyor altyazı.
  • quote:

quote:

hey beyler hic mi bilen yok mu turkce altyazili ne zaman cikar bilen?

Valla ben filler bakmadığım için uzun süredir Naruto animesinden habersizim bilmiyorum ne zaman çıkıyor altyazı.

En geç yarın çıkar heralde
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.