Şimdi Ara

Naruto (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ya neresi güzeldi. Anbular ezik kaldığı düşüncesiyle yeni yeni şeyler katmışlar da yine ezikler yine ezikler bir şey değişmedi yani

Uzattıkça uzatıyorlar Konohamaru şu anda daha heyecanlı geliyor bana o derece

Konohomaru vs Pain

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Güzel bölümdü. Bu arada Jiraiya`nın bedeni Konohaya getirilmemişti değil mi ?
    O zaman bir teoride bulunursam;

160`ı baz alırsak Rinnegan`lı bir jiraiya çıkıp gelirse şaşırmamak lazım.

Nedenki ? Herhalde her canavarda
    Rinnengan
    var diyemi öyle dedin

He bu arada o kız amma çok Kuchiyose no jutsu diyo

Hayır
    painin bedenlerinin ceset olduğu için öyle düşündüm. (eğer öyleyse ki öyle görünüyor) yani şu şifre olayından beridir gerçek pain aranmakta, son bölümde de painin cesetleri kullandığına dair bir ipucu verildi, Jiraiyanın da bedenin akıbetini bilmediğimizden böyle bir ihtimal verdim.

Bir arkadaşla da bunun hakkında konuşuyordukta hatta tartışıyorduk. Yarım saat boşuna tartışmışız çünkü eleman anlatmak istediğimi jiraiya pain`dir olarak algılamış yok daha neler. manga okumamış biri olarak Pain`in Jiraiyanın cesedini kullanabileceğini düşünüyorum. Şurada da tartışılmış.http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=450822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 14 Mayıs 2010; 23:46:25 >

quote:

quote:

Güzel bölümdü. Bu arada Jiraiya`nın bedeni Konohaya getirilmemişti değil mi ?
    O zaman bir teoride bulunursam;

160`ı baz alırsak Rinnegan`lı bir jiraiya çıkıp gelirse şaşırmamak lazım.

Nedenki ? Herhalde her canavarda
    Rinnengan
    var diyemi öyle dedin

He bu arada o kız amma çok Kuchiyose no jutsu diyo

Hayır
    painin bedenlerinin ceset olduğu için öyle düşündüm. (eğer öyleyse ki öyle görünüyor) yani şu şifre olayından beridir gerçek pain aranmakta, son bölümde de painin cesetleri kullandığına dair bir ipucu verildi, Jiraiyanın da bedenin akıbetini bilmediğimizden böyle bir ihtimal verdim. Sonuçta efsanevi sanninlerden olur mu olur.

Anladım ama öyle olsaydı fena olurdu , onu yakalamaya falan çalışırlardı.

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • En güzel bölümler geliyo sonunda.

Naruto ship.movie3 izledim
    beklentilerimi karşılamadı ama güzeldi yine de.Naruto'nun arkadaş korum geyigi sıktı birazcık.Ulan velet biliyoruz bizde 300 küsür bölümdür anlatıyorsun zaten

Son bölüm için
    Anbuların geri planda kaldıgını düşünmüü ola gelecekler ki mangada olmayan olayları sokmuşlarGelecek bölümleri düşündükçe bunlar da iyi geliyor ama yine de sıkılmadan izledim.

Orijinalden alıntı: IRomst3r

uzun bir aradan sonra öncellikle selamlar herkese.1 hafta ban 1 yılmış gibi geldi

beklentilerimi karşılamadı ama güzeldi yine de.Naruto'nun arkadaş korum geyigi sıktı birazcık.Ulan velet biliyoruz bizde 300 küsür bölümdür anlatıyorsun zaten

Son bölüm için
    Anbuların geri planda kaldıgını düşünmüü ola gelecekler ki mangada olmayan olayları sokmuşlarGelecek bölümleri düşündükçe bunlar da iyi geliyor ama yine de sıkılmadan izledim.

Movienin türkçe altyazısını nereden buldun ya

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

quote:

uzun bir aradan sonra öncellikle selamlar herkese.1 hafta ban 1 yılmış gibi geldi

Son bölüm için

Movienin türkçe altyazısını nereden buldun ya

http://www.animeou.net/tamamlanmis-ova-movie-ler-f60/naruto-shippuuden-movie-tamamlandi-t5044.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 15 Mayıs 2010; 1:49:40 >

• Ben biriksin diye bırakmıştım animeyi. En son kaçta kaldığımı unuttum. Pempe kristal fırlatan bir kadın vardı en son. Üç kuyruklunun peşindeydiler. Orası kaçıncı bölümdü?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Ben biriksin diye bırakmıştım animeyi. En son kaçta kaldığımı unuttum. Pempe kristal fırlatan bir kadın vardı en son. Üç kuyruklunun peşindeydiler. Orası kaçıncı bölümdü?

O bölümler zaten filler hocam izlemenize gerek yok
  • quote:

quote:

Ben biriksin diye bırakmıştım animeyi. En son kaçta kaldığımı unuttum. Pempe kristal fırlatan bir kadın vardı en son. Üç kuyruklunun peşindeydiler. Orası kaçıncı bölümdü?

Sadece altyazıları bulamazmıyız?(1.,2.,3. filmin)Heryerde gömülü linkler koyuyorlar,açıkçası çok sinirimi bozuyor bu olay.

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Ulan hayvanat bahçesine çevirdi karı konohayı

Kichyose no jutsu diyişi çok gıcık ya. kiçyöse nö jûtsü gibi söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 15 Mayıs 2010; 13:44:56 >

1-http://divxplanet.com/sub/s/97059/Gekij-ban-naruto-Shippden.html
    2-http://divxplanet.com/sub/s/126684/Gekij-ban-Naruto-Shippden-Kizuna.html

Biriside 3. filmin sadece altyazısını eklerse çok memnun olurum.
  • [Deleted by Admins]

• ibikinin jutsuları sağlammış ama bir işe yaramadı
    jiraiyanın bedeninin pain tarafından kullanılıcağını sanmıyorum hem bu jiraiya gibi sevilen bir karaktere gölge düşürür hem de böümde bedeni sulara gömülmüştü
  • Jiraiya'nın bedeninin Pein tarafından kullanılması baktığımız zaman olamayacak birşey değil ama böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum. Jiraiya'nın ölümü zaten içime oturdu birde onu o saflarda görürsem buradan Japonyaya Rasengan yollarım

quote:

3 kuyruklunun bölümleri fillermiydi yaa hiç giller gibi gelmemişti bana denizde kakashiler fln baya savaşmışlardı çünkü

Kichyose no jutsu diyişi çok gıcık ya. kiçyöse nö jûtsü gibi söylüyor.

gıcık oldum karıya valla.
    eski kuchiyoseci dayı karizmaydı

sesi de diğer bedenlerinki gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 16 Mayıs 2010; 2:24:20 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.