Şimdi Ara

Naruto (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Guncele gelemedım dıye cok canımı yakıyorsunuz beyler

Yakında gelirsin , güzelce muhabbet ederiz.

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Pain vs Naruto'yu bitirdim daha yeni. Güzel gitti.

Devamında pek bişey olmuyo zaten biter yakında

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Pain vs Naruto'yu bitirdim daha yeni. Güzel gitti.

Devamında pek bişey olmuyo zaten biter yakında

Aslında azar azar izliyordum şu Pain olayı güzel geçiyor diye abarttım bugün. Artık haftada bir izlerim. Hemen günceli takip etmek istemiyorum.

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Valla zaten bi pain vs naruto bide naruto vs orochimaru naruto artık yaşlanıyor ..

Bence en güzel dövüş İtachi vs Sasuke'ydi.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Valla zaten bi pain vs naruto bide naruto vs orochimaru naruto artık yaşlanıyor ..

Bence en güzel dövüş İtachi vs Sasuke'ydi.

itachinin bilerek kaybetmesinden sonr
    a sonlara düştü o vs

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • Naruto Ultimate Ninja 5'i indiriyorum şimdi.Biraz alıştıktan sonra oyundan bir maç videosu çeker buraya koyarım.
  • Naruto-Pain dövüşünün güzel olduğuna hiç mi hiç katılmıyorum, tabii şayet mangadan da takip ediyorsanız sanırım siz de bana katılırsınız. Çizimleri berbat ötesiydi, ekstradan eklenen sahneler saçmaydı ve abartılıydı. En can alıcı noktaları es geçmişler, izlediğimde Naruto'dan nefret etmekten korktum Mangada o kadar güzelken, merakla animedeki hâlini beklerken, resmen Kishimoto'ya yapılan bir hakaret gibi geldi o bölümler bana...
    Ama şükür ki düzeldi o bölümden sonra, yoksa çekilmezdi (en güzel bölümlerden birini de mahvettiler ya, o ayrı mesele)

Şimdi Konoha vs Sasuke-Madara olayını bekliyoruz, süper olacak gibime geliyor Manganın son bölümlerini okumadım henüz ama, sanırım bu ikiliye Kabuto da katılıyor şu çağırdığı elemanlarla -Itachi, Sasori vs.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 27 Ağustos 2011; 16:00:56 >
  • Naruto'ya yeni başladım. şimdi 150 küsürlerdeyim bunlar fil galiba ana hikayeye ilişkin hiçbir şey yok çok sıkıcı izleyemiyorum. atlamayı düşünüyorum kaçıncı bölüme kadar filler devam ediyor nerden izlemeye başlayayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 27 Ağustos 2011; 19:36:36 >

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Naruto'ya yeni başladım. şimdi 150 küsürlerdeyim bunlar fil galiba ana hikayeye ilişkin hiçbir şey yok çok sıkıcı izleyemiyorum. atlamayı düşünüyorum kaçıncı bölüme kadar filler devam ediyor nerden izlemeye başlayayım ?

135-220 arası filler 220nin sonunu izle narutonun köyden ayrılışını gör shippuudene geç shippuuden ilk 10 dakikası olacakları gösteriyor aldırma sonra hikaye normale dönecek

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

Naruto'ya yeni başladım. şimdi 150 küsürlerdeyim bunlar fil galiba ana hikayeye ilişkin hiçbir şey yok çok sıkıcı izleyemiyorum. atlamayı düşünüyorum kaçıncı bölüme kadar filler devam ediyor nerden izlemeye başlayayım ?

135-220 arası filler 220nin sonunu izle narutonun köyden ayrılışını gör shippuudene geç shippuuden ilk 10 dakikası olacakları gösteriyor aldırma sonra hikaye normale dönecek

Peki sağolasın.

Orijinalden alıntı: melkor23

1 aydır fillerda, daha da sürecek gibi duruyor.

Orijinalden alıntı: melkor23

1 aydır fillerda, daha da sürecek gibi duruyor.

yeni sezona kadar filler hatta yeni sezonda bile olabilir filler

Shippuden ' geçtim bugün internetten indirerek izliyorum filleri indirmeyeceğim çok vakit kaybı. Acaba nerlerde filler var birisi yazabilir mi ?

ben shippuuden'de filler goremedim pek 2-3 tane vardir.son 3 bolum filler boyle devam etcek sanirim.

Shippuden ' geçtim bugün internetten indirerek izliyorum filleri indirmeyeceğim çok vakit kaybı. Acaba nerlerde filler var birisi yazabilir mi ?

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

List of filler episodes kısmında basitçe filler bölümler sıralanmış.

List of canon scenes mixed with filler episodes kısmında filler bölümlerideki mangadan işlenen birkaç dakikalık sahneler belirtilmiş.

Alttaki tablo kısmında da bölümlerin kaç manga bölümü işlediği yazıyor. İşini görür sanırsam

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

ben shippuuden'de filler goremedim pek 2-3 tane vardir.son 3 bolum filler boyle devam etcek sanirim.

Shippuden'de filler görmedin, hatta varsa da 2,3 tane!? 67 bölüm filler var. Normal bölüm diye geçip, mangadan 1,2 dk birşeylerin gösterildiği bölümleri saymıyorum bile...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.