Şimdi Ara

Naruto (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

1 aydır fillerda, daha da sürecek gibi duruyor.

yeni sezona kadar filler hatta yeni sezonda bile olabilir filler

Bu haftaki son değilmiydi gene mi uzattılar şu lanet filleri?

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Shippuden ' geçtim bugün internetten indirerek izliyorum filleri indirmeyeceğim çok vakit kaybı. Acaba nerlerde filler var birisi yazabilir mi ?

ben shippuuden'de filler goremedim pek 2-3 tane vardir.son 3 bolum filler boyle devam etcek sanirim.

Shippuden'de filler görmedin, hatta varsa da 2,3 tane!? 67 bölüm filler var. Normal bölüm diye geçip, mangadan 1,2 dk birşeylerin gösterildiği bölümleri saymıyorum bile...

2-3 bölüm demedim ki zaten naruto kendini izlettiriyor filler olduğunun farkına bile varmıyorsun ki.

Hepsini izleyeyim en iyisi sıkıldığımda ileri sararım

Shippuden'de 176-206 fillerları hariç, diğer fillerların konusu var ve çok kötü değiller. Hatta 91-111 ve 144-151 fillerları, ana konuya etkisi olmasada, bağlantısı var, o yüzden izlemeni tavsiye ederim.

Ama Sımdı Degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 30 Ağustos 2011; 0:09:45 >

quote:

quote:

quote:

Shippuden ' geçtim bugün internetten indirerek izliyorum filleri indirmeyeceğim çok vakit kaybı. Acaba nerlerde filler var birisi yazabilir mi ?

ben shippuuden'de filler goremedim pek 2-3 tane vardir.son 3 bolum filler boyle devam etcek sanirim.

Shippuden'de filler görmedin, hatta varsa da 2,3 tane!? 67 bölüm filler var. Normal bölüm diye geçip, mangadan 1,2 dk birşeylerin gösterildiği bölümleri saymıyorum bile...

2-3 bölüm demedim ki zaten naruto kendini izlettiriyor filler olduğunun farkına bile varmıyorsun ki.

fillerin farkına varmıyomusun bu konu ölmüş arkadaş ne bu yaw.. fillerin farkına varmıyomusun? oha..
  • Yine filler olacak. Encode ediyorum yayınlarım birazdan bölümü
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

197. bölümden devam edebilirsin

Çok teşekkürler dostum
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Ne bitmez gemi macerası arkadaş.
    Naruto fillerları böyle değildi.Şimdikiler saçma sapan senaryo kırıntıları.Bizi idare edeceğiz diye , sage mode ve fuuton:rasen shuriken'in de cıvığını çıkaracaklar galiba.
    Olmaz ki böyle.
  • Beyler ilk başlarda diyordum hep anime varken mangayı napayım diyeEn son o fillera gelmeden önceki bölüme kadar izledim.Sonra fillerlara dayanamadım artık geçtim mangaya kesinlikle pişman değilim.Öyle bir yere geldiki manga offfBen mesela fillerlar bitince de izlemeye devem edeceğim animeyi ama şuan mangadayım.Yani nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorumGidin okuyun mangayı animeyi de izlersiniz sonra

Orijinalden alıntı: moraldecay

Beyler ilk başlarda diyordum hep anime varken mangayı napayım diyeEn son o fillera gelmeden önceki bölüme kadar izledim.Sonra fillerlara dayanamadım artık geçtim mangaya kesinlikle pişman değilim.Öyle bir yere geldiki manga offfBen mesela fillerlar bitince de izlemeye devem edeceğim animeyi ama şuan mangadayım.Yani nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorumGidin okuyun mangayı animeyi de izlersiniz sonra

hocam mangayıda bitirince nolcak bu seferde manga beklıyecen + animede dövüşlerdeki konuşmaların müziklerin duygusallıgı heyecanı daha iyi yansıttıgını dusunuyorum

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Beyler ilk başlarda diyordum hep anime varken mangayı napayım diyeEn son o fillera gelmeden önceki bölüme kadar izledim.Sonra fillerlara dayanamadım artık geçtim mangaya kesinlikle pişman değilim.Öyle bir yere geldiki manga offfBen mesela fillerlar bitince de izlemeye devem edeceğim animeyi ama şuan mangadayım.Yani nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorumGidin okuyun mangayı animeyi de izlersiniz sonra

hocam mangayıda bitirince nolcak bu seferde manga beklıyecen + animede dövüşlerdeki konuşmaların müziklerin duygusallıgı heyecanı daha iyi yansıttıgını dusunuyorum

O duygu yok mangada evet.Mesela Sasuke'nin Chidori'sinin çok güzel bir sesi vardı.VIJIJIJIJIJIJIJIJIIIJII!!!Valla ona hasret kaldım.Milletin sesini özledim valla.Müzikler filan evet onlarda çok güzeldi onları da özledimAncak manga size bunları unutturuyor.Olaylar öyle hızlı bir şekilde ilerliyor ki bunları düşünecek zaman bulamıyorsunuzNeyse şimdi anime tam olarak ne zaman çıkıyor filler'dan?

Abi n'aptın , sen bunu yazdın , ben kendimi tutmadım 2 bölüm de olsa okudum ya.
    Hachibi buluşmasının zevkini kaçırdım.Olsun gerisine bakmayayım o yeter.

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Abi n'aptın , sen bunu yazdın , ben kendimi tutmadım 2 bölüm de olsa okudum ya.
    Hachibi buluşmasının zevkini kaçırdım.Olsun gerisine bakmayayım o yeter.

Kusura bakma kardeşYa ben tüm mangayı okudum günceldeyim şu an ancak şöyle bir şey var hani olayları biliyorum ancak anime farklı ya.Hani sen siyah beyaz bir çizgi roman okuyorsun bir çok duygudan,sesten.efekten yoksunsun ancak aynı manganın animesi çok farklı duygular yaşatıyor bence.Olayları bilsen de animeyi sonra izlesen zevk veriyor kanımca.Ben kesinlikle bir animeciyim ancak Naruto öyle sarmıştı ki beni mangayı okumak zorunda kaldımYahu şu B'nin rapleri çok komik oluyordu okuyunca aynı zevki vermiyor ama...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.