Şimdi Ara

Naruto (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: helloween

quote:

uchiha yı ortadan kaldırdılar doğru ama sebepsiz değil.
    uchiha klanı isyan başlatmak üzereydi.devlet de gerekeni yaptı
    ama itachi nin durumu çok enteresan.neden konohayı seçti bilmiyoruz
    uchiha nın yanında savaşsa tek başına alır indirir konoha yıda alayınıda

adam devletini ailesine tercih etti.vatan sevmek böyle bişey demekki

hop hop.. uçtun biraz... o zamanlar efsanevi 3 sennin ve hokage hayattaydı.... itachinin leveli yetmez bikere. ero senninden tırstı kaçtı adam kurbağa yemi oluyodu az daha

orochimaru hokageyi indirdi.
    ero yu da pein indirdi

itachi orochimaru, tsunade ve hokageyi sallamaz zaten.
    ero ve pein biraz zorlayabilir.
    itachi köyün en belalı klanını komple kesti.daha ne yapacak

çok uçtun çok.... itachinin daha doğru dürüst kombatını göremedik..... ama ero senninden bi tırsıp kaçması var onu hiç unutamıyom. kurbağa maması oluodu yavrucak

@xLordRealx: ero sennin'in pain'e yenilmesi çok saçmaydı. orda painlerden birini öldürdü. sonra anladı ki bu adamın güçlerini bilmiyorum kesemicem bunu. kaçayım dedi. sonra sırf köyünü düşünerek daha fazla bilgi alma uğruna hayatını feda etti.. o yüzden pain'e yenildi demeyelim lütfen.... düşmanını tanımadan kombata girmek var bide tanıyıp girmek var.. o yüzden naruto avantajlıydı.. düşmanı hakkında omuzundakı eleman sayesınde surekli bilgi edindi... ayrıca naruto hazırlıklıydı.. kage bushinler sayesinde 3 kez sennnin mod'a girdi.. tüm kombat sennin moddaydı... ero sennin gibi dar alanda savaşa girmedi buda var... geniş çaplı kıstırdı pain'i... ha birde rasen furion shriken etkisi var. sadece narutonun yapabıleceği bi olay...

zaten dikkat ederseniz naruto dışında kage bunshinlerle akıl dolu oyunlar yapıp kombat kazanan kimse yok. serinin başında ninja akademisinde en kötü olduğu ninjutsu bunshin di.. sonra yasaklı bilgi okudu taju kage bunshin. ardından dikkat ederseniz tüüüüm hayatı boyunca girdiği kombatlarda kage bunshin kullandı.. naruto = kage bunshin. adam kopyalama ustadı. kafası ona basıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 7 Ağustos 2011; 14:46:24 >

orochimaru hokageyi indirdi.
    ero yu da pein indirdi

itachi orochimaru, tsunade ve hokageyi sallamaz zaten.
    ero ve pein biraz zorlayabilir.
    itachi köyün en belalı klanını komple kesti.daha ne yapacak

İyide ne kadar savunursak savunalım Itachi kendi ağzıyla söylüyor, ero'da zorlanmak değil.Açıkça yenileceklerini söyledi.

Sasuke-Naruto kıskançlık meselesi geçmiş,onunla ilgili görüşüm de,Naruto Sasuke'yi ilk bağı olarak görüyor,tatlı kıskançlık.Bunu Sasuke'ye yarandırmak için söylemek anlamsız
  • Itachi'nin Jiraya'dan aha bu benden güçlü kaçayım madem diye düşündüğünden geri çekildiğini sanmıyorum. Jiraya Naruto'yu koruyordu ve sonradan öğrendiğimiz üzere Itachi Konaha'nın iyiliği için çalışıyordu. Orada bir kapışma olsaydı kaybeden Konaha olacaktı. Ayrıca Jiraya'nın tekniğinden Amaterasu ile kurtuldu. Bu Jiraya'yı bile etkiledi örnek filan aldı test etmek için. Yani Jiraya'nın tekniğini kolayca kırabilirdi isteseydi. O yüzden Itachi Jiraya'dan çok çok güçsüz değil. Denk bir yapıdalar. Bunda tabiki Sharingan'ın etkisi büyük kuşkusuz.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Beyler fillerlar mı başlıyor yine. Gelecek haftanın fragmanına baktım. Mangada hatırlamıyorum hiç öyle sahneler.

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Beyler fillerlar mı başlıyor yine. Gelecek haftanın fragmanına baktım. Mangada hatırlamıyorum hiç öyle sahneler.

Bu haftaki bölümle başladı bile... Şuan için 4 hafta gözüküyor ama yukarıda bir arkadaş daha fazla olacak demiş.

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Beyler fillerlar mı başlıyor yine. Gelecek haftanın fragmanına baktım. Mangada hatırlamıyorum hiç öyle sahneler.

Bu haftaki bölümle başladı bile... Şuan için 4 hafta gözüküyor ama yukarıda bir arkadaş daha fazla olacak demiş.

Kaynak neresi 4 hafta iyidi yahu

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Itachi'nin Jiraya'dan aha bu benden güçlü kaçayım madem diye düşündüğünden geri çekildiğini sanmıyorum. Jiraya Naruto'yu koruyordu ve sonradan öğrendiğimiz üzere Itachi Konaha'nın iyiliği için çalışıyordu. Orada bir kapışma olsaydı kaybeden Konaha olacaktı. Ayrıca Jiraya'nın tekniğinden Amaterasu ile kurtuldu. Bu Jiraya'yı bile etkiledi örnek filan aldı test etmek için. Yani Jiraya'nın tekniğini kolayca kırabilirdi isteseydi. O yüzden Itachi Jiraya'dan çok çok güçsüz değil. Denk bir yapıdalar. Bunda tabiki Sharingan'ın etkisi büyük kuşkusuz.

bence o örneği narutoya bir yolla amaterasuya karşı bi mühür yapmayı düşünüodu

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

quote:

Kaynak neresi 4 hafta iyidi yahu

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Itachi'nin Jiraya'dan aha bu benden güçlü kaçayım madem diye düşündüğünden geri çekildiğini sanmıyorum. Jiraya Naruto'yu koruyordu ve sonradan öğrendiğimiz üzere Itachi Konaha'nın iyiliği için çalışıyordu. Orada bir kapışma olsaydı kaybeden Konaha olacaktı. Ayrıca Jiraya'nın tekniğinden Amaterasu ile kurtuldu. Bu Jiraya'yı bile etkiledi örnek filan aldı test etmek için. Yani Jiraya'nın tekniğini kolayca kırabilirdi isteseydi. O yüzden Itachi Jiraya'dan çok çok güçsüz değil. Denk bir yapıdalar. Bunda tabiki Sharingan'ın etkisi büyük kuşkusuz.

bence o örneği narutoya bir yolla amaterasuya karşı bi mühür yapmayı düşünüodu

O da bir olasılık tabiki. Ama ciddi bir kapışmada Jiraya'nın Itachi'i öyle kolayca yenebileceğini sanmıyorum. Naruto'ya zaman atlamasında adam gibi birşeyler öğretseydi en azından mühür teknikleri filan. Resangandan az da olsa kurtulmuş olurduk

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
  • Gerçekten bıktırdı artık rasengan rasengan
  • Tek başına rasengan bile öldürücüyken, eleman kimsenin yapamayacağı, belki de mevcut en güçlü jutsuların başında gelen rasen shuriken yapıyor. Gerçekten farklı bir şey öğrenmesi gerektiğini mi düşünüyorsuz!?

Kuchiyose no Jutsu sadece seçilmiş kişilerin kullanabileceği bi jutsu. 4.hokage Jiraiya ve Naruto'nun kurbağaları. oldukça işe yarıyolar...

Sennin Mod Sadece tek bir kişiye miras kalabilen bir mod. öyle bir mod ki kişinin hızını 4.hokage tarzı hıza ulaştırıyor ve gücünü Tsunade kadar güçlü yapabiliyor... ve bu mod jutsularını daha güçlü kılıyor.. Sadece daha güçlü kılmakla kalmıyor diyelim bir MANA EMİCİ sizinle dövüşüyor. Kendinizi serbest bırakıyosunuz ve karşınızdaki kişi taş kurbağaya dönüşüyor... bu Sennin Mod olağanüstü bir özellik..

Rasengan Sadece 4. Hokage tarafından kullanabilen bir jutsuydu. Jiraiya ve Kakashi'ye 4.hokage tarafından zamanında öğretilmiş. Ardından Naruto'ya yine Jiraiya tarafından öğretildi. ve Naruto boş durmadı sürekli geliştirdi bu jutsusunu.. Oodama Rasengan, Senjutsu: Rasenrengan, Senpou: Oodama Rasengan, Senpou: Rasenrengan, Fuuton Rasen Shuriken

Kyuubi Mod
    Yine Jiraiya tarafından mühürü silinerek Naruto'nun Kyuubi Mod kontrolu açılmıştır.. Kyuubi Mod'u gelecekte tamamen ele geçirecektir. ve Işınlanma ve daha çok özel yeteneği ortaya çıkacaktır.. Mangadan takip ettiğim kadarıyla..

Tek başına rasengan bile öldürücüyken, eleman kimsenin yapamayacağı, belki de mevcut en güçlü jutsuların başında gelen rasen shuriken yapıyor. Gerçekten farklı bir şey öğrenmesi gerektiğini mi düşünüyorsuz!?

Ben demiyorum ki Naruko güçsüzdür. FRS zaten Yondaime'nin bile yapamadığı bir teknik. Ama sürekli aynı tekniğin varyasyonlarını görmek beni sıkıyor açıkçası. Daha çok Rüzgar elementi üzerinde durulmalı bence. Bir ara chakra bıçakları vardı. Mesela onlar üzerinde durulabilirdi. Ama durulmadı. Ya da basit bile olsa iki üç tane rüzgar elementi yapsa mis gibi olur

Sasuke vs Naruto yapmayacağım ama Sasuke'nin elemental jutsuları çeşitlilik katıyor mesela. Aynı şeyi Naruto'da da olmalı diyorum. Paralel gidiyorlar zaten birbirlerine. Aşırı bir bozulma olmaz güç dengelerinde.

Naruto, Jiraya'dan o eğitim döneminde çok birşey öğrenmedi. Kyubi'nin mührünü zaten ilk karşılaştıklarında gevsetmişti (Orochimaru'nun mührünü bozup) Kyubi pelerininde biraz kontrol sağlamasını öğretti orası var. Sennin modu zaten sonradan miras kalan bir durum.

Zaman atlaması sonrasına bize gösterilen iki teknik biri Oodama rasengan biri de yeni Sexy Jutsusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 7 Ağustos 2011; 23:30:30 >

• Cidden Sasuke bir süre gitse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 7 Ağustos 2011; 23:32:10 >

• quote:

bende sıkıldım. tüm seriyi tekrar izlicem. hiçbir anime narutonun yerini tutmuyor. offf one piece fma fln başlıcam bitürlü başlıyamıyom. sürekli naruto

Ben de arada açıp shippuden'den birkaç bölüm izliyorum.Bazı dövüş sahneleri gerçekten çok iyi.
    Gaza gelirsem belki açıp tekrardan izleyebilirim.
    pein i doğru düzgün zorlayamadı bile.

itachi nin kaçtığını düşünmüyorum
    kendi planları var ve onları uyguluyor
    ero yu çok abarttınız.peinle kapışırken ben çok şey bekliyordum ondan ama beklentilerimin yarısını bile yapamadı.

emin ol ero sennin naruto'dan güçlüydü o an da. fakat düşman hakkında bilgisi yoktu.. mekan olarakta dezavantaja sahipti. bir de böyle bir bilgiyi daha bulamam imkanım olmaz diyerek bir saflığa kapıldı ve hayatına maloldu...... ben o kapışmaya hiçbir zaman %100 bir kapışma olarak bakmadım... ero sennin'in vatanına olan son hizmeti olarak baktım. çünkü ölüme bile bile gitti... çok acıklı bir şekilde oldu kendi öğrencisine gitti hemde. Ama içini ferah tut. Pain geberdi.. Uchiha Madara'dan da Itachi'nin öcünü Naruto alacak. Sasuke'li veya Sasuke'siz yapacak bunu... Çünkü babasının isteği buydu... biraz araştırmayla herkes bunu anlıyabilir... + Not olarak ekliyeyim Itachi tam olarak öldümü bilinmiyor geri gelebilme olasılığı varmış..

quote:

itachi nin kaçtığını düşünmüyorum
    kendi planları var ve onları uyguluyor
    ero yu çok abarttınız.peinle kapışırken ben çok şey bekliyordum ondan ama beklentilerimin yarısını bile yapamadı.

emin ol ero sennin naruto'dan güçlüydü o an da. fakat düşman hakkında bilgisi yoktu.. mekan olarakta dezavantaja sahipti. bir de böyle bir bilgiyi daha bulamam imkanım olmaz diyerek bir saflığa kapıldı ve hayatına maloldu...... ben o kapışmaya hiçbir zaman %100 bir kapışma olarak bakmadım... ero sennin'in vatanına olan son hizmeti olarak baktım. çünkü ölüme bile bile gitti... çok acıklı bir şekilde oldu kendi öğrencisine gitti hemde. Ama içini ferah tut. Pain geberdi.. Uchiha Madara'dan da Itachi'nin öcünü Naruto alacak. Sasuke'li veya Sasuke'siz yapacak bunu... Çünkü babasının isteği buydu... biraz araştırmayla herkes bunu anlıyabilir... + Not olarak ekliyeyim Itachi tam olarak öldümü bilinmiyor geri gelebilme olasılığı varmış..

Yok artık oz aman saçmalarlar.Bedeninden gözleri alıntı hadi itachi bu gözleri olmadan genjutsu falan yapar desekde kabutonun diriltme olayı var.Ölmeden nasılçağırma tekniği yapılsınki?Şu ruh takası yapılarak olursa bilememde yapılabilrmiki şu gaaraya yapılandan?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.