Şimdi Ara

Naruto (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: helloween

bilmem bana katılan varmı veya tek benmiyim ama...

- vatanına ihanet eden sasuke
    - kendi kurduğu grubun üyelerine ihanet eden sasuke
    - çocukluk arkadaşlarını gözünü kırpmadan öldürebilen sasuke
    - narutonun askine dayanma gücü zayıf kolay pes edebilen yine sasuke. hemen kendini karanlık tarafa çekti. lanetli mühüre aldandı yani..
    - abisinin koruyucu teknikleriyle artistlik yapan tek adama 3 kişi girerek yenebilen yine sasuke

kimdir bu adam? ne yapmış? kime ne yararı bulunmuş?. serinin başından sonuna kadar millete moral aşılayan, sasuke pes ettiğinde ona gaz veren, sakurayı onlarca kez ölümden kurtaran kişi NARUTO yaw... şimdi bu velet sasuke neden manganın ve animenin onca bölümünü işgal ediyor? ana karakter mi bu adam? ne yapmış? ilk 30 bölüm kakashi takımındayken hizmet etmiş bi adam. gerisinde naruto hikayeleri vardı zati.

ee tmm diyelim. peki bu adam birden çıkıyor dersin kendisini tanrı yapmış. artistlik cabası. birde şu itachi maskaralığı her bölümde en az 5 dakika uchia flashbackleri sanki diziden soğutmak için bilerek konulmuş. bu sasuke denen adamında tek arkadaşı yok. tek arkadaşı naruto. naruto demişken gelelim naruto konusuna. bu aptal yapımcılar harbi insanı tüm seriden soğutmaya çalışıyor sanki. naruto gaymı bi adamın peşinden gitsin bukadar. ne olacaksa olsun şu sasukeden kurtulunsun yahu. bukadar saçmalık görülmemiş. her bölüm en az 5dakka uchia flashbackleri izlemek zorunda değil kimse.

HAAA!!!!!!!!!!! uchia madara olsun gelsin canı saolsun !... ama 16 yaşındaki bir velet 5 hokagenin arasında dalacak. sonra geberırken arkadaşları ardından tobi yardım edecek. kurtulacak. böyle bi saçmalık varmı yahu. yani tamam bir sınır var ama yeter valla. inşallah önümüzdeki bölümlerde bu saçmalıklar bi son bulur. ve Naruto uzumaki ortaya daha çok çıkar ve hokage olma yolunda adam gibi ilerler.

Eğer böyle düşünüyorsan aramıza hoşgeldin. Ama hiç umutlanma Sasuke'den kurtulamayacaksın.

Çünkü Manga-ka'nın en sevdiği karakteri Sasuke. Sasuke için yeni şeyler tasarlamaktan çok hoşlanıyormuş Kishimoto. Ayrıca Sasuke veledi Kishimoto'ya okuldaki bir arkadaşını hatırlatıyormuş. Ama yalan bence bu. Bence Sasuke (tüm kızların aşık olması, dahi olması, cool olması, yakışıklı olması, yani tüm iyi meziyetlerin onda toplanmış olması) Kishimoto'nun özlemini duyduğu, okul zamanlarında kendisinin olmak istediği ama hiç olamadığı kişi. O yüzden bu kadar abartıyor çünkü Sasuke hep Kishimoto'nun olmak istediğ kişi, rol modeli. O yüzden serinin sonuna kadar Sasuke'yi göreceksin, buna kendini alıştır.

Naruto niye Sasuke'nin peşinden koşuyor. Çünkü o zamanlar Sasuke'nin bir hikayesi yoktu. Sasuke'yi hikayeye katabilmek için böyle atraksiyonlar yapmak zorundaydı. Şimdi böyle birşey kalmadı zira Sasuke şuan resmen manganın ana konusuna girdi. Artık bence dönüşümlü olarak seride biraz Naruto kısmını görücez biraz Sasuke kısmını.

Ayrıca Kishimoto'nun karısı tam bir Yaoi hayranıymış. bilmem anlatabilidim mi? Belki bu serideki bazı şeyleri daha iyi anlamanı sağlar.

yemişim sasukeyi. itachi baba önlemini öyle güzel aldı ki.. şu itachi varya baba ötesi bir adam ama kıymetini bilen yok. senarist'e bak sasuke gibi bi velet'i dizide tutuyor itachiyi gebertiyor. yok böle bi olay yaw resmen altın yumurtlayan tavuğu kesiyor. bir bölümde biri ölmesin yahu. kapışsınlar kaçsınlar. ero sennin gitti orochimaru gitti itachi reis gitti ne anladım ben bu diziden. sevmediğimiz adamlar 7 canlı oluyor nedense sevdiklerimiz geberip duruyor. nerde ezik var ölmüyo kardeş. şu sakuranın aptalca hataları yüzlerce kez ölümden dönmeside cabası.

ya aklım almıyor. benım beynımmı yok anlamıyorum herıf danzoyu öldürdü itachiyi öldürdü kana doymadı yahu. olaya bak 16 yaşındaki bebe esir aldı diziyi yaw çıldıracam valla artık sasuke içeren bölümleri izlemiyecem olacak bitecek. bıktım bukadarda olmaz 5 hokage arasında şov yapıp son anda yırtmak. sen kımsın giriyosun oraya bukadar pes nediyim pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

- narutonun askine dayanma gücü zayıf kolay pes edebilen yine sasuke. hemen kendini karanlık tarafa çekti. lanetli mühüre aldandı yani..
    - abisinin koruyucu teknikleriyle artistlik yapan tek adama 3 kişi girerek yenebilen yine sasuke

kimdir bu adam? ne yapmış? kime ne yararı bulunmuş?. serinin başından sonuna kadar millete moral aşılayan, sasuke pes ettiğinde ona gaz veren, sakurayı onlarca kez ölümden kurtaran kişi NARUTO yaw... şimdi bu velet sasuke neden manganın ve animenin onca bölümünü işgal ediyor? ana karakter mi bu adam? ne yapmış? ilk 30 bölüm kakashi takımındayken hizmet etmiş bi adam. gerisinde naruto hikayeleri vardı zati.

ee tmm diyelim. peki bu adam birden çıkıyor dersin kendisini tanrı yapmış. artistlik cabası. birde şu itachi maskaralığı her bölümde en az 5 dakika uchia flashbackleri sanki diziden soğutmak için bilerek konulmuş. bu sasuke denen adamında tek arkadaşı yok. tek arkadaşı naruto. naruto demişken gelelim naruto konusuna. bu aptal yapımcılar harbi insanı tüm seriden soğutmaya çalışıyor sanki. naruto gaymı bi adamın peşinden gitsin bukadar. ne olacaksa olsun şu sasukeden kurtulunsun yahu. bukadar saçmalık görülmemiş. her bölüm en az 5dakka uchia flashbackleri izlemek zorunda değil kimse.

HAAA!!!!!!!!!!! uchia madara olsun gelsin canı saolsun !... ama 16 yaşındaki bir velet 5 hokagenin arasında dalacak. sonra geberırken arkadaşları ardından tobi yardım edecek. kurtulacak. böyle bi saçmalık varmı yahu. yani tamam bir sınır var ama yeter valla. inşallah önümüzdeki bölümlerde bu saçmalıklar bi son bulur. ve Naruto uzumaki ortaya daha çok çıkar ve hokage olma yolunda adam gibi ilerler.

bu söylediklerine iyi taraftan bakarsak %99 haklısın evet ama bir de onun açısından düşünmeni tavsiye ederim:
    sasukeye konacak bir sıfat varsa o da malesef "kurban"dır ..abisi gözlerinin önünde anne-baba dahil tüm köyü öldürdü..ve izletti de..daha sonra "yalnız" olarak büyüdü evet naruto da yalnız büyüdü ama onun canı gibi sevdiği abisi gözlerinin önünde anne-babasını katletmedi..naruto için ortada bi intikam yoktu.."kabullenmek" vardı sadece onu da başardı ..itachinin sasukeye yüklediği "nefret" ve "intikam" her geçen saniye doğal olarak arttı..ve madara gibi çirkef biri de bu durumu kendi için çok iyi değlendirdi..ve onu sasukenin açısından mantıklı olabilecek şekilde ve en hassas biçimde yanlış yönlendirdi..Sasuke ne yapsa kimse onu suçlamamalı..tek yardım edebilecek narutodur tabi başka sürprizler yaşanmazsa .. görücez bakalım

sasukeyı naruto mu kurtaracak? sasuke adam olsun kendini kurtarsın.

senin dediklerini kabul ederim ama nezaman biliyomusun?

Sasuke masum insanları öldürmediği zaman... En iyi arkadaşlarını öldürmeye çalışmadığı zaman... Sasuke seri başından beri ezikti. kurban felan deil. bildigin ezik. 3günlük madaranın arkadasından gidip köyünü satan adama ne denir. ezik denir. hain denir. lütfen şu adama arka çıkmayın. sanki dünyada sadece onun ailesi öldürülmüş. ee ne oldu ? kakashi ne dedi ona? benimde durumum sana benzerdi dedi ama intikamın sonu yok dedi. anlattı okadar. sasuke ne yaptı. narutoyu o kadar kıskandıki gitti orochimaruya yalandı.. az güçlenince de hasta yatağındaki adamı öldürdü. ne kadar kötü olursa olsun orochimaruya bu şerefsizliği naruto asla yapmazdı. naruto ile sasuke arasındaki farkı iyi anlayın. sasuke korkaktır ve saftır. eğer öyle olmasaydı itachi bunca planı yapmazdı.... bilmem anlatabildimmi..
  • quote:

klavyene sağlık hocam
    aynen katılıyorum
    ama adamlar kıllık olsun diye veya ulan bu animeyi çok kişi izliyor şu sayıyı azaltalım diyerekten böle bişey yapmış olabilirler.
    sasgey yerine adam gibi karizma bi düşman olsa seri tadından yenmez bence
    örnek:itachi veya one piece den örnek beyaz sakal var marine tarafında kıl herifler olsada smoker tayço var kral adamdır mesela.
    ama gel görki bi orochimaru bi sasgey gibi a acayip tipi tipler hiç başımızdan eksik olmuyor.
  • benim görüşüm sasukeye özel kişisel bir savunma değil aynı şeyleri gay yapsın yine savunurum..yaşananlardan yola çıktım..! belkide kishi insanları bilerek böyle düşündürmeye sevketti..ama hatırlayın başlarda narutoyu kurtaran da sasuke idi.. kakashi olayında da bir insanda kakashi kadar bilinç olmadığında ancak sasuke gibi davranması beklenirdi zaten.kakashinin dediği gibi derinlerde bir yerde o doğru yolu var ama sasuke şimdilik onu göremeyecek kadar kör ve nefret edebilirsiniz ama yine söylüyorum haksız değil.. Ayrıca Sasuke bir UCHIHA..Onlar alışık böyle durumlara
  • olaya objektif bakamıyorsun ne yazıkki... uchia tarafından bakıyorsun sadece. ölenler masum insanlar. öldürülmek istenenler en yakın arkadaşları. yokedilmek istenende öz ve öz doğduğu yer!... herşeyin bir sınırı var. sınırı çoktan aştı. bir uchiaymış... önce adam olsun.. Itachi gibi köyüne asla ihanet etmeyen şerefli bir insan olsun. ama nerde.. velet bildiğin velet.. Naruto'yu da anlıyorum. sakuraya aşık olduğu için verdiği söz yüzünden hep acı çekti. allahsız sasuke saolsun. bukadar itici bi karakter hiçbir anime de görmedim yahu..
  • Artık şu sasuke şöyle sasuke böyle muhabbetleri sıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Artık şu sasuke şöyle sasuke böyle muhabbetleri sıkmadı mı?

Biz Sasuke muhabbetinden sıkıldık Kishi Sasuke'yi gösterip durmaktan sıkılmadı.
  • quote:

olaya objektif bakamıyorsun ne yazıkki... uchia tarafından bakıyorsun sadece. ölenler masum insanlar. öldürülmek istenenler en yakın arkadaşları. yokedilmek istenende öz ve öz doğduğu yer!... herşeyin bir sınırı var. sınırı çoktan aştı. bir uchiaymış... önce adam olsun.. Itachi gibi köyüne asla ihanet etmeyen şerefli bir insan olsun. ama nerde.. velet bildiğin velet.. Naruto'yu da anlıyorum. sakuraya aşık olduğu için verdiği söz yüzünden hep acı çekti. allahsız sasuke saolsun. bukadar itici bi karakter hiçbir anime de görmedim yahu..

Ben de sevmem Sasuke'yi ama sen artık mokunu çıkardın işin...

Uchiha'yı ortadan kaldıran ülke, doğduğu ülke; başka nereye saldırmasını bekliyorsun?

En yakın arkadaşları dediğin de bir tek Naruto var, ki onu da artık umursamıyor bile... Başka kim var Sasuke'nin arkadaş olarak gördüğü!? Sasuke, Naruto ve Sakura'yı daha ilk gördüğü yerde Kirin yapmaya teşebbüs ettide, Orachimaru durdurdu, hangi arkadaşlıktan bahsediyorsun!?

Itachi'nin geçmişinin tam olaran ne olduğunu bilmiyoruz ki! Tamam Sasuke'yi korumayı çalıştığını öğrendik öğrenmesine de, geçmişi ile ilgili bilgileri veren kişi Madara idi ve anlattıklarının ne kadarı doğru onu bilmiyoruz. Danzo'ya bile konuşturtmadılar Itachi'nin geçmişini, Itachi sana herşeyi anlattı mı demesiyle ölmesi bir oldu.
  • Uchiayı kaldırdıkları felan yok. Danzo denilen herif yaptı ne yaptıysa. onuda öldürdü yine gözü doymadı. Konoha'nın ve hokagelerin uchia clanına karşı bi kötü niyeti yok. danzo nun vardı oda geberdi gitti. sasuke denılen velet gebermeden bana rahat yok.
  • uchiha yı ortadan kaldırdılar doğru ama sebepsiz değil.
    uchiha klanı isyan başlatmak üzereydi.devlet de gerekeni yaptı
    ama itachi nin durumu çok enteresan.neden konohayı seçti bilmiyoruz
    uchiha nın yanında savaşsa tek başına alır indirir konoha yıda alayınıda

adam devletini ailesine tercih etti.vatan sevmek böyle bişey demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

uchiha yı ortadan kaldırdılar doğru ama sebepsiz değil.

hop hop.. uçtun biraz... o zamanlar efsanevi 3 sennin ve hokage hayattaydı.... itachinin leveli yetmez bikere. ero senninden tırstı kaçtı adam kurbağa yemi oluyodu az daha
  • Sıkıldım arkadaş Sasuke muhabbetinizden İzlememiş olan varsa buyursun güzel Türk yapımı bir Naruto parodisi Sevdiğim takip edttiğim bir gruptur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Ağustos 2011; 0:10:52 >
  • bende sıkıldım. tüm seriyi tekrar izlicem. hiçbir anime narutonun yerini tutmuyor. offf one piece fma fln başlıcam bitürlü başlıyamıyom. sürekli naruto
  • naruto'nun sasukeye olan kıskançlığı olmasa naruto OT gibi yaşardı.. Uchiha forever..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Sıkıldım arkadaş Sasuke muhabbetinizden İzlememiş olan varsa buyursun güzel Türk yapımı bir Naruto parodisi Sevdiğim takip edttiğim bir gruptur.

bu nedir koptum resmen
  • quote:

naruto'nun sasukeye olan kıskançlığı olmasa naruto OT gibi yaşardı.. Uchiha forever..

kim kıskanmış hadi canım sende

ona bakarsan rasengan'ın delip geçmesini gören sasuke de kıskandı.. kırmızı çakrayı gördüğünde de kıskandı.... senninlerin yapabildiği dev gibi hayvan çağırma tekniğini yaptığında da kıskandı.... naruto eğer ero sennin'e kendini sevdirip onun öğrencisi olmasaydı sasuke asla orochimaruya teslim etmezdi kendini.. ama kıskanclık işte napsın. chidori fln kek gibi hareketler öğrenip adam olduğunu sandı.. sonra hemen bebe gibi lanetli mühürün peşinden gitti.....

...........işi kıskanmaya dökersen çok şey sayabiliriz.. ikisi de birbirini kıskandı tabiki.................................
  • quote:

quote:

naruto'nun sasukeye olan kıskançlığı olmasa naruto OT gibi yaşardı.. Uchiha forever..

kim kıskanmış hadi canım sende

ona bakarsan rasengan'ın delip geçmesini gören sasuke de kıskandı.. kırmızı çakrayı gördüğünde de kıskandı.... senninlerin yapabildiği dev gibi hayvan çağırma tekniğini yaptığında da kıskandı.... naruto eğer ero sennin'e kendini sevdirip onun öğrencisi olmasaydı sasuke asla orochimaruya teslim etmezdi kendini.. ama kıskanclık işte napsın. chidori fln kek gibi hareketler öğrenip adam olduğunu sandı.. sonra hemen bebe gibi lanetli mühürün peşinden gitti.....

...........işi kıskanmaya dökersen çok şey sayabiliriz.. ikisi de birbirini kıskandı tabiki.................................

ben olayın asıl sebebini söyledim..sen ondan sonrakileri..ilk kim kıskandı onu itiraf et bari biraz daha sasukeyi savunursam yanlış anlaşılacak .
  • quote:

quote:

hop hop.. uçtun biraz... o zamanlar efsanevi 3 sennin ve hokage hayattaydı.... itachinin leveli yetmez bikere. ero senninden tırstı kaçtı adam kurbağa yemi oluyodu az daha

orochimaru hokageyi indirdi.
    ero yu da pein indirdi

itachi orochimaru, tsunade ve hokageyi sallamaz zaten.
    ero ve pein biraz zorlayabilir.
    itachi köyün en belalı klanını komple kesti.daha ne yapacak
  • quote:

quote:

quote:

orochimaru hokageyi indirdi.
    ero yu da pein indirdi

itachi orochimaru, tsunade ve hokageyi sallamaz zaten.
    ero ve pein biraz zorlayabilir.
    itachi köyün en belalı klanını komple kesti.daha ne yapacak

Ero ve Pain biraz zorlayabilir derken, Itachi'yi mi kast ediyorsun?

Hiç kusura bakma ama, Pain'e gerek kalmadan, Ero yere halı yapar Itachi'yi, Pain ne yapar onu hayal bile edemiyorum.

Hadi bunları geçtim, Itachi şuan ki Naruto'yu bir ömür uğraşsa yenemez. Hatta sadece Itachi değil; Naruto, Kyuubi'nin gücünü kullandığı takdirde, dünya üzerinde onu yenecek biri yok.
  • Bu seride güç karşılaştırması yapmayın çünkü güç dengesi gerçekten çok saçma. Jiraiya gibi efsanevi sennin adam Pain'e yeniliyor, üç günlük öğrencisi öğrendiği 1-2 teknikle koca adamı alt ediyor.

Sasuke gibi bir ezik koca Danzo'yu deviriyor. Sasuke kim Danzo kim? Dediğim gibi güç dengesi çok anlamsız.

Bu arada kötü bir haberim var. Filler uzayacak. 228+ yazıyor klasik Naruto fillerları gibi 20-30 bölüm katlanacağız anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.