Şimdi Ara

Naruto (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Bunun yaşla pek ilgisi yok. Hele ki bahsedilen şey anime ise hiç ilgisi yok. Orta yaş ve üstünün dahi izleyebileceği tonla anime yapılıyor. 30 ne ki? Burada önemli olan karakter, kimi 30 yaşındadır ama hala çocukluğunu yaşıyordur, kimi 30 yaşındadır elini öpsün diye çocuk arıyordur. Ben denk gelirsem Buggs Bunny olsun, Tom&Jerry olsun küçüklüğümdeki gibi büyük bir zevkle izlerim. Aynı rahmetli Kemal Sunal filmlerinden sıkılmadığımız gibi...

Aynen kardeşim bizim evde bile annem mesela kanalları gezerken Tom ve Jerry, Bugs Bunny falan yakaladı mı başka kanal çevirmez, kahvaltı boyunca ailecek izlenir. Dediğin gibi yaşla pek alakası yok.

Orijinalden alıntı: hitman

yaş 30. profil açık biliyorum . naruto nun (toplum tarafından dışlanmış,ucube gözüyle bakılan) kendisi gibi olanların derdinden anlaması ve çokça üzerinde durulan arkadaşlık temaları beni baya baymıştı.

Daha gençmişsin de ya, niye öyle yaptın ki sen?
    İzle izle, Naruto iyidir =)
    arka plan,mimikler,hareketler ve jutsu kullanımlarını cok hoş yapmıslar özellikle göl üzerindeki savas uzun bi aradan sonra beni
    etkilemeyi basardı.
    geri kalan bütün bölümlerin böyle devam etmesini temenni ediyorum ne diyebilirim ki

Orijinalden alıntı: Pawnee

yaş 20
    uzun zamandır anime konusuna yorum yapmıyordum, yeni openingle birlikte farklı bir stüdyo ile mi anlasıldı
    güc serisi cizimlerinde gözle görülür iyilikte cizimler yapılmıs.manga bölümlerini islerken cok göze batan
    arka plan,mimikler,hareketler ve jutsu kullanımlarını cok hoş yapmıslar özellikle göl üzerindeki savas uzun bi aradan sonra beni
    etkilemeyi basardı.
    geri kalan bütün bölümlerin böyle devam etmesini temenni ediyorum ne diyebilirim ki

O benimde dikkatimi çekti, hatta filler diye belki kalfa tayfaya yaptırmışlardır diye de tez öne sürdüm kendimce. Gözle görülür bir gelişme vardı son bölümde...
  • alışılmış naruto çiziminden çok ayrı. son 10 dk'yı izlerken sanki başka bi anime izliyomuş hissine kapıldım... naruto'yu bildiğimiz çizimlerinden ayrı yapmasınlar... naruto vs tendo pain bölümü çoğu kişinin hoşuna gitmemişti ama benim hoşuma gidiyo. o tarz bile olsa bu son filler bölümdeki çizimden kat be kat daha iyi derim... onu da geçtim adamlar resmen bizim ölümsüz elemanı harcamışlar ismi aklıma gelmiyo kakuzu'nun yanında gezen oraklıyı. adam ölümsüz ve psikopat olarak aklımızda yer etmişti ama edo tensei ile çağırdı kabuto takım 7 için adam edo tensei ile tüm akatsukiyi topladı saçmalığın daniskası son 10dk'ya hiç girmiyorum bile. toplasan 30sn'lik bi konuşma köyün katledilişi başka hiçbirşey yok. manga nerden baksan bi 40 bölüm önden gidiyo (tahminen) buna rağmen filler üstüne filler.
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Nereden baksan 40 mı? 66 bölüm önde şuan da manga ve Chikara bitene kadar 70'i görecek.

• hakkaten yaw oraklı herif ölmemiştiki onu nasıl çağırıyorlar edo ile para için mahvetti güzelim animeyi.

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

hakkaten yaw oraklı herif ölmemiştiki onu nasıl çağırıyorlar edo ile para için mahvetti güzelim animeyi.

Bu bölümler filler her şey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 30 Kasım 2012; 12:36:10 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Deathwing hala narutoyu izliyonmu kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

manga bölümüne mi küstün hocam yoksun uzun zamandır
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Chikara başladığından beri yorum atan yok.İzlemiyor musunuz?Bence şimdiye kadarki en iyi filler.

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Chikara başladığından beri yorum atan yok.İzlemiyor musunuz?Bence şimdiye kadarki en iyi filler.

Bizim Nasreddin Hoca'nın kazanın kazan doğurma hikayesini Naruto'nun küçük Kyuubi doğurmasına bağlamışlar millet neyin muhabbetini yapsın.

Anca bizden araklamışlar deriz.

Şu Naruto'nun derdini zaten bi anlayamadım, adamlar (Kabuto ve çetesi) ahırdaki ineği bile gebertmişler bizimkiler plajda antrenman yapıyor. Pein, Hinata'ya boru (çakra çubuğu) sokunca hiç öyle rahat değildi. Nefret zincirini nasıl kırmayı planlıyor meraklardayım, ölen öldü kalan sağlar yine bizim havaları aynen devam

Milletin bünyesi daha Kyuubi Konoha'ya saldırdığında ondan yayılan çakrayı havada toplayıp Sora'ya enjekte eden adamları idrak edemedi Sonuç "filler" işte.

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

Arkadaşlar naruto ya mi başlamaliyim anime ye yoksa tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir manga varmı? Bnm için önemli olan içindeki felsefi mesajlar... Tabiki izlemesi de zevkli olsun :)
    Yorumlarınızı bekliyorum. :)

İlk kez anime izleyecekseniz naruto yanlış bir seçim olur bence. Kısa serilerle izlemeye başlayın derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBound

Filler ne zaman bitiyor?

Bende merak ediyorum. Uzun süredir konuya girmedim, fillerlar başladığından beri animeyi izlemedim. Fillerlar bitsede izlesek tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izaya -- 8 Aralık 2012; 21:49:21 >

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

Arkadaşlar naruto ya mi başlamaliyim anime ye yoksa tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir manga varmı? Bnm için önemli olan içindeki felsefi mesajlar... Tabiki izlemesi de zevkli olsun :)
    Yorumlarınızı bekliyorum. :)

İlk kez anime izleyecekseniz naruto yanlış bir seçim olur bence. Kısa serilerle izlemeye başlayın derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBound

Filler ne zaman bitiyor?

Bende merak ediyorum. Uzun süredir konuya girmedim, fillerlar başladığından beri animeyi izlemedim. Fillerlar bitsede izlesek tekrar

Peki hocam.. Ztn sınavlardan fazla zamanım olmuyor ama yazın canını okuyacağım kısa uzun demeden. :)
    Teşekkür yorumunuz için. :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.