Şimdi Ara

Naruto (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

bide bleache başladım bleachden sonra naruto hiçmi hiç sarmıyor he bleachın fillerları bile güzel arkadaş bunun gibi yarısı flashback yapılan bölümlerden yok en azından

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

pffffff gene 1 HAFTA

bide bleache başladım bleachden sonra naruto hiçmi hiç sarmıyor he bleachın fillerları bile güzel arkadaş bunun gibi yarısı flashback yapılan bölümlerden yok en azından

Bleach de 80. bölümden sonra sıkılmaya başlamıştım

Orijinalden alıntı: Narwhal

Dövüş olmayacak beyler boşa beklemeyin

Senaryoyu iyice cıvıltılar.İtachi'nin ve Madara'nın geçmişini bir türlü göstermiyorlar.Biri konuşuyor biri cevap vermiyor NEFRET bilmem ne vs...

Orijinalden alıntı: Aynstayn

devamını mangadan takip ettim kabutoda bıraktım manga okumak animeye göre eziyet gibi.

Aslında değil, tabii zevk meselesi ancak Bleach, Beelzebub, The Breaker gibi çizimleri müthiş ve akıcı olan mangaları okumak bazen animelerden bile daha zevkli hale geliyor. Naruto'nun çizimleri ne yazık ki çok kötü. İnanılmaz kalın ve koyu çizgiler kullanılıyor. Öyle ki Naruto'nun bazı çizimlerini anlamak için bir kaç defa bakmak gerekebiliyor.
    ileri almaktan bölüm bitmiş.sonunda geldi naruto bey bi baktım bitmiş
    kakashinin mangekyousuna da bi haller olmuş
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • aynen ya sürekli geçmişi gösteriyorlar. Sakura zırlayıp duruyo :) Adam gibi 3-4 dakika izledik. Bu arada bu Sasuke bu Kakashi yi harcar. İyiki Naruto geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

aynen ya sürekli geçmişi gösteriyorlar. Sakura zırlayıp duruyo :) Adam gibi 3-4 dakika izledik. Bu arada bu Sasuke bu Kakashi yi harcar. İyiki Naruto geldi :)

Harcar ama gözleri Grileşmişti. Sharingan ın kaybetme yada kör olma ihtimali var mı?
    mangekyou'yu çok kullanınca ışığını kaybediyor biliyorum ama sasukenin'ki daha yeni

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

aynen ya sürekli geçmişi gösteriyorlar. Sakura zırlayıp duruyo :) Adam gibi 3-4 dakika izledik. Bu arada bu Sasuke bu Kakashi yi harcar. İyiki Naruto geldi :)

Harcar ama gözleri Grileşmişti. Sharingan ın kaybetme yada kör olma ihtimali var mı?
    mangekyou'yu çok kullanınca ışığını kaybediyor biliyorum ama sasukenin'ki daha yeni

Öküz gibi kullanmayaydı oda o zaman
    Ayrıca haftaya çok gaz bir bölüm geliyor dostlar

ayrıca

nasıl kullanıldığını merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Haziran 2011; 17:48:56 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Öküz gibi kullanmayaydı oda o zaman
    Ayrıca haftaya çok gaz bir bölüm geliyor dostlar

Mangekyou sharingan'ı olmasaydı danzou onu öperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 3 Haziran 2011; 22:39:39 >

Orijinalden alıntı: Gaara34

Eskiden bölümleri 2 bağzen 3 kez seyrederim, özlüyorum o günleri. Şimdi bu bölümleri seyretmeye bile teamül edemiyo insan yarısı flash olunca

2 yıl filler koysunlar o zaman, 2 yıl sonra geniş geniş izlersiniz? Tadını çıkarmaya bakın
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Orochimaru bile hokage ile dövüşürken hala ona "sensei" diye hitap ederdi(Sarutobi Sensei)..Sasukede o bile YOK !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 4 Haziran 2011; 2:19:22 >

Orijinalden alıntı: matrix_neo

Orochimaru bile hokage ile dövüşürken hala ona "sensei" diye hitap ederdi(Sarutobi Sensei)..Sasukede o bile YOK !

Orochimaru ile Sasuke gibi birisini karşılaştırıyorsun. Sana hiç yakış tıramadım.

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orochimaru bile hokage ile dövüşürken hala ona "sensei" diye hitap ederdi(Sarutobi Sensei)..Sasukede o bile YOK !

Orochimaru ile Sasuke gibi birisini karşılaştırıyorsun. Sana hiç yakış tıramadım.

yanlış anlaşılmasın.. Kakashinin, Sarutobi ve onun öğrencisi Orochimaruyla olan ilişkisini aklından geçirdiği için böyle bir farkı belirtme gereği hissettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A899E719 -- 4 Haziran 2011; 3:45:03 >

quote:

quote:

yanlış anlaşılmasın.. Kakashinin, Sarutobi ve onun öğrencisi Orochimaruyla olan ilişkisini aklından geçirdiği için böyle bir farkı belirtme gereği hissettim..

orochimaru güç için saldırdı sarutobi ye.
    yani ona saygı duyuyordu ama güç kazanmak için onu öldürmesi gerekiyordu.
    sasuke ise ailesinin intikamını almak için savaşıyor.onu ailesinin katillerinen biri olarak görüyor belki

ama gene diyorum bu sasuke bişeyler çeviriyor.bu kadar salak olamaz bi adam
    hele uchiha nın dehalarından biri olduğunu düşünürsek bundan adam olacak.
    ama biz görmeyiz o günleri

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

quote:

quote:

orochimaru güç için saldırdı sarutobi ye.
    yani ona saygı duyuyordu ama güç kazanmak için onu öldürmesi gerekiyordu.
    sasuke ise ailesinin intikamını almak için savaşıyor.onu ailesinin katillerinen biri olarak görüyor belki

ama gene diyorum bu sasuke bişeyler çeviriyor.bu kadar salak olamaz bi adam
    hele uchiha nın dehalarından biri olduğunu düşünürsek bundan adam olacak.
    ama biz görmeyiz o günleri

tamda bunu diyecektim..gerçekten sasukenin çok ilginç planları olduğunu düşünüyorum..tabi nefret onu tamamen yok etmediyse ki ben inanmıyorum ve inanmak istemiyorum.çünkü bu yaptıkları mantıklı gözüksede doğru olmadığını o da biliyor..en çok merak ettiğim konu ise ki bu tamamen benim kendi görüşüm:"Acaba sasuke de abisinin yolunu izleyip herkesin nefretini kazanıp özelliklede naruto avantajını çok iyi kullanarak madarayı yok etmekmi istiyor ??? "..şu an yenemeyeceğini düşündüğü için doğru zamanı planlıyor olabilirmi.sonuçta UCHIHA kanı taşıyor tabi bu aklımdan geçen 100 senaryodan biri..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.