Şimdi Ara

Naruto (250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

senin %80 olur dediğin şeylerle hiçmi hiiiiç alakası yok

tek diyebileceğim şey
    rasenchidoriye hazır olun

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • Güncel bölümewww.animedeposu.com adresinden ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 27 Mayıs 2011; 16:27:35 >

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

@GangstaCity

senin %80 olur dediğin şeylerle hiçmi hiiiiç alakası yok

tek diyebileceğim şey
    rasenchidoriye hazır olun

rasen chidori ne la

hee anladım
    naruto ve sasuke birleştirip madarayı madara yapcaklar demi
    ozaman bizim sasuke geri döncek bu teorimde

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • yok la
    naruto yla sasuke kapışıcak rasenganla chidori çarpıştırcaklar oyüzden rasenchidori dedim

Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

yok la
    naruto yla sasuke kapışıcak rasenganla chidori çarpıştırcaklar oyüzden rasenchidori dedim

tamam başka teori üretmıyom

• ufukta rasen-shuriken görünüyor mu peki şöyle sasukenin karnına iyi giderdi
  • peki daha fazla öğrenmek istemiyorum ama son olarak şunu sorayım anime de haftaya sasuke vs.kakashi başlayacak naruto nun gelmesi kaç bölüm sürecek ona göre biriktircem de?mangaya göre baya yavaş gidiyor anime heralde.

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

peki daha fazla öğrenmek istemiyorum ama son olarak şunu sorayım anime de haftaya sasuke vs.kakashi başlayacak naruto nun gelmesi kaç bölüm sürecek ona göre biriktircem de?mangaya göre baya yavaş gidiyor anime heralde.

Gelecek bölümün özetinde kakashi geliyor ya eğer o sahne animenin sonunda olursa bir sonraki bölüm görürüz ama animenin başında olursa haftaya son sahnede narutoyu görebiliriz.

Ha hem son sahnede olur hem de flashlar patlarsa (bkz. son iki hafta) 3 hafta sonra görürüz.Ama benim tahminime göre haftaya değil ondan sonraki haftanın son sahnelerinde naruto gelir.

adam gibi dövüş izliyemedık uzun zamandır

gerek 1 bölümlük kisame vs killer bee

gerek danzou vs sasuke
    ah ah o itachi vs sasukeyi bide naruto vs paini unutmuyacamAnimeyi anime yapan dövüşlerdi

• danzou dan ben baya ümitliydim ya adamda bi dümen yokmuş adam bi izanagi bide üfürük yaptı öldü gitti bu adam nasıl hokage olucam diye geziyor anlamış değilim.

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

peki daha fazla öğrenmek istemiyorum ama son olarak şunu sorayım anime de haftaya sasuke vs.kakashi başlayacak naruto nun gelmesi kaç bölüm sürecek ona göre biriktircem de?mangaya göre baya yavaş gidiyor anime heralde.

Gelecek bölümün özetinde kakashi geliyor ya eğer o sahne animenin sonunda olursa bir sonraki bölüm görürüz ama animenin başında olursa haftaya son sahnede narutoyu görebiliriz.

Ha hem son sahnede olur hem de flashlar patlarsa (bkz. son iki hafta) 3 hafta sonra görürüz.Ama benim tahminime göre haftaya değil ondan sonraki haftanın son sahnelerinde naruto gelir.

adam gibi dövüş izliyemedık uzun zamandır

gerek 1 bölümlük kisame vs killer bee

gerek danzou vs sasuke
    ah ah o itachi vs sasukeyi bide naruto vs paini unutmuyacamAnimeyi anime yapan dövüşlerdi

Aynen hocam özellikle Kisame en sevdiğim Akatsuki üyesiydi böyle bir adamı bir bölümde harcadılar ona çok üzüldüm daha çok şov beklerdim Kisame'den.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Aynen hocam özellikle Kisame en sevdiğim Akatsuki üyesiydi böyle bir adamı bir bölümde harcadılar ona çok üzüldüm daha çok şov beklerdim Kisame'den.

cevap vereyim mi
    bekle biraz olaylar nasıl gelişecek göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 28 Mayıs 2011; 10:06:15 >

Orijinalden alıntı: necrovirus

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

cevap vereyim mi
    bekle biraz olaylar nasıl gelişecek göreceksin

hocam rahat 2 ayı bulur

• Vaay yoksa ölmedi mi? Öyleyse bana bayram bugün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 28 Mayıs 2011; 11:39:35 >
    Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz. Evet. Metal bir kalbe..
  • yine bi umutla 1 hafta bekledik o da fos çıktı :S

ama 214 te bişey olacak herhalde. kakashi - sasuse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Şuraya girince filler yicem diye mesajları okumadan geçiyorum valla. Varmı benim gibi başka korkan ?

Spoiler olmasın o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 28 Mayıs 2011; 13:40:05 >

Orijinalden alıntı: Trio

Şuraya girince filler yicem diye mesajları okumadan geçiyorum valla. Varmı benim gibi başka korkan ?

Spoiler hocam o

Orijinalden alıntı: umutum9

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.