Şimdi Ara

Naruto (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Umutun resmindeki espiriyi soyleyebilir mi birisi

Orijinalden alıntı: Chidori

Umutun resmindeki espiriyi soyleyebilir mi birisi

Sağda ki resme bakarsan anlayabilirsin " Wild Sasuke running ..."
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

peki daha fazla öğrenmek istemiyorum ama son olarak şunu sorayım anime de haftaya sasuke vs.kakashi başlayacak naruto nun gelmesi kaç bölüm sürecek ona göre biriktircem de?mangaya göre baya yavaş gidiyor anime heralde.

Gelecek bölümün özetinde kakashi geliyor ya eğer o sahne animenin sonunda olursa bir sonraki bölüm görürüz ama animenin başında olursa haftaya son sahnede narutoyu görebiliriz.

Ha hem son sahnede olur hem de flashlar patlarsa (bkz. son iki hafta) 3 hafta sonra görürüz.Ama benim tahminime göre haftaya değil ondan sonraki haftanın son sahnelerinde naruto gelir.

adam gibi dövüş izliyemedık uzun zamandır

gerek 1 bölümlük kisame vs killer bee

gerek danzou vs sasuke
    ah ah o itachi vs sasukeyi bide naruto vs paini unutmuyacamAnimeyi anime yapan dövüşlerdi

Hocam yalnız şöyle bir şey de var bence Naruto'yu anime yapan dövüşlerden çok senaryosudur Her bölümün sonunda acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye meraklanarak izliyorum. Senaryosu gerçekten çok iyi. Aksiyon isteyen Bleach izlesin dövüş sahneleri Naruto'dan çok daha iyidir ancak onda da Naruto'daki senaryo yok 50'yi mi izliyorsun 150'yi mi belli değil sadece yeni öğrendikleri teknikleri gösteriyorlar zaten şu sıralar konu sıkıntısı çekiyor mangası okuyucu kaybediyormuş mangakada konu kalmadı heralde

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

peki daha fazla öğrenmek istemiyorum ama son olarak şunu sorayım anime de haftaya sasuke vs.kakashi başlayacak naruto nun gelmesi kaç bölüm sürecek ona göre biriktircem de?mangaya göre baya yavaş gidiyor anime heralde.

Gelecek bölümün özetinde kakashi geliyor ya eğer o sahne animenin sonunda olursa bir sonraki bölüm görürüz ama animenin başında olursa haftaya son sahnede narutoyu görebiliriz.

Ha hem son sahnede olur hem de flashlar patlarsa (bkz. son iki hafta) 3 hafta sonra görürüz.Ama benim tahminime göre haftaya değil ondan sonraki haftanın son sahnelerinde naruto gelir.

adam gibi dövüş izliyemedık uzun zamandır

gerek 1 bölümlük kisame vs killer bee

gerek danzou vs sasuke
    ah ah o itachi vs sasukeyi bide naruto vs paini unutmuyacamAnimeyi anime yapan dövüşlerdi

Hocam yalnız şöyle bir şey de var bence Naruto'yu anime yapan dövüşlerden çok senaryosudur Her bölümün sonunda acaba bir sonraki bölümde ne olacak diye meraklanarak izliyorum. Senaryosu gerçekten çok iyi. Aksiyon isteyen Bleach izlesin dövüş sahneleri Naruto'dan çok daha iyidir ancak onda da Naruto'daki senaryo yok 50'yi mi izliyorsun 150'yi mi belli değil sadece yeni öğrendikleri teknikleri gösteriyorlar zaten şu sıralar konu sıkıntısı çekiyor mangası okuyucu kaybediyormuş mangakada konu kalmadı heralde

yapma hocam kaç bölümdür sasukenin triplerini izliyoz.Senaryo güzel ama böyle mal mal bölümlerle senaryoyu yavaşlatıyorlar

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Vahşi sasuke koşuyor

quote:

quote:

Vahşi sasuke koşuyor

Pokemon oyunu normalde o

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

quote:

quote:

Vahşi sasuke koşuyor

Pokemon oyunu normalde o

Biliyorum Sanırım sasukeyi pokemon yerine koymuşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

quote:

quote:

Vahşi sasuke koşuyor

Pokemon oyunu normalde o

Biliyorum Sanırım sasukeyi pokemon yerine koymuşlar

Sonunda anladın Emre

Takipçi arkadaslara birkac soru sormak istiyorum
    -Arkadaslar yorumlarda gecen bu manga nedir ? Anime cekilmeden önce bölümler hakkında bilgimi verir?
    -Ayrıca Naruto Shippuuden'e ait 3 filme rastladım bunlar ;
    Naruto Shippuuden: The Movie (Film) (2007)
    Naruto Shippuuden: Kizuna (Film) (2008)
    Naruto Shippuuden: The Will of Fire Still Burns (Film) (2009)

Suana kadar hicbir filmini izlemedim , naruto'nun 13 yaşındaki haline aitte 3 film oldugunu
    gördüm fakat bunlarda shippuuden e göre gecmiş tarihte olduğu için ve diziyi etkilemediği için
    izlemek istemiyorum.Ama Naruto Shippudenn The Movie filminin konu özetine baktığımda

Naruto'nun öldüğü ve köyde cenazesinin yapıldığı
    yazıyordu.
    Bu 3 filmin suan ki (213) bölümlere kadar bir etkisi var mı yoksa gelecekte olacaklara mı ışık tutuyor ?izlememi önerir misiniz ? yorumlarınızı bekliyorum.

Manga- Japon çizgi romanıdır.
    Animeler Mangalardan birebir olarak yapılır, bazen ekstra küçük ayrıntılar eklenir ama ana konu da bir değişiklik olmaz. Naruto da şu anda yayınlanan 3 büyük mangadan biridir.

dipçik. umarım filler kavramını biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 1 Haziran 2011; 0:04:48 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Cevap icin tesekkürler hocam filler in anlamını öğrendim sayenizde, son bölümlerdeki geri dönüşler bunun içinmiş demek ki. Fakat manga okuyup bölümler hakkında bilgi sahibi olduktan sonra animeyi izlemenin pek tadı kalmaz gibime geliyor.Tekrar teşekkürler.

Filmler ekstradan konudan bağımsız olarak yapılır. Yani hikayenin işlenişiyle alakası yok.

Manga- Japon çizgi romanıdır.
    Animeler Mangalardan birebir olarak yapılır, bazen ekstra küçük ayrıntılar eklenir ama ana konu da bir değişiklik olmaz. Naruto da şu anda yayınlanan 3 büyük mangadan biridir.

dipçik. umarım filler kavramını biliyorsundur.

Manga bilmeyen adam filler nereden bilsin :)

Hocam mangayı arkadaş açıklamış haftada bir çıkar 20 sayfa falan tutar animeler de mangadan uyarlanır. Bu yüzden manga hep animeden önde gider. Ancak bir manga bölümü animenin bir bölümünün süresini (yaklaşık 20dk.) tamamlamaya yetmez bu yüzden animeler bir bölümde 2-3 manga bölümü işler. Bu yüzden anime mangaya yetişmeye başladığında filler dediğimiz doldurma bölümler devreye girer. Bu sallamasyon bölümler mangayla alakası olmayan, bir ton ıvır zıvır karakterin göründüğü saçma sapan bölümlerden oluşan bir zamazingodur. Amaç manga bölümü işlemeden yan hikayelerle animeyi devam ettirerek manganın ilerlemesini sağlamaktır. Manga yeteri kadar ilerlediğinde filler dediğimiz yan hikayeler sonuca bağlanıp, mangadaki ana konudan devam edilir. Güncele geldiğine göre Naruto ilk seride 135'den 220'ye kadar süregelen 85 bölümlük filler eziyetini çekmişsindir sanırım :) Şimdi o bölümlerde fillera şöyle bir giriş yapılır:
    135. bölümde mangaya göre Naruto ve Jiraiya eğitime çıkar. Sonra 85 bölüm boyunca başlarına gelmedik olay kalmaz, bir ton gereksiz karakterle dövüşür. En sonda köyde geçen birkaç bölümden sonra 220. bölümde tekrar Naruto ve Jiraiya eğitime çıkar.
    Ve Shippuuden serisine geçip ana konudan devam edilir. Görüldüğü gibi aradaki 85 bölümde aslında hiçbir şey olmamış gibi konu kaldığı yerden devam eder :)

Umarım bu manga-filler olayını güzel anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 1 Haziran 2011; 0:59:18 >

Son bölüm neydi öyle Sasuke ışığını kaybediyor ona itachi nin gözleri lazım.

Hemen indiriyorum

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • Tam muhteşem gidiyor derken artık 20.kez gösterdikleri flashbacklerle yine çıldırttılar. Koymayın artık şubları ya gerekirse 10 dakika yapın. Ben o sahneleri geçmekten bıktım adamlar koymaktan bıkmadılar.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • son bölümle alakalı
    kakashi bırakmadı ki bölümün başında gereksiz bir karakterden kurtulsaydık.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.