Şimdi Ara

Naruto (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

bu amaterasu ne illet bişeymiş yahu killer bee gebercekti sasuke söndürmese
    sasuke killer bee ile kapışırken naruto eğitimde.
    filler ı girmek için hala gezdiriyolar narutolu kakashi li takımı
    1 saattir sövüyorum

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Yeni bölüm çıkmış... Son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü diyebilirim. Harika bir bölüm çıkartmışlar

Aynen bu son bölüm benim de çok hoşuma gitti.Bu arada killer bee neymiş öle bijuusunu falan kontrol ediyo acayip güçlü bi herif.Demek ki naruto da kyuubi yi kontrol edebilse böle bi şey olacak,bekliyoruz bakalım.

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

quote:

Yeni bölüm çıkmış... Son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü diyebilirim. Harika bir bölüm çıkartmışlar

Aynen bu son bölüm benim de çok hoşuma gitti.Bu arada killer bee neymiş öle bijuusunu falan kontrol ediyo acayip güçlü bi herif.Demek ki naruto da kyuubi yi kontrol edebilse böle bi şey olacak,bekliyoruz bakalım.

çok güçlü ama bir ameterasuyla işi bitti bölüm gerçekten güzeldi narutoda dövüş olan bölümler gittikçe güzelleşmeye başladı ama ne yazıkki fillerlar geldi şimdide en azından 12 bölüm olsa 3 ay eder taa nisana kadar bekle pfff

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

quote:

çok güçlü ama bir ameterasuyla işi bitti bölüm gerçekten güzeldi narutoda dövüş olan bölümler gittikçe güzelleşmeye başladı ama ne yazıkki fillerlar geldi şimdide en azından 12 bölüm olsa 3 ay eder taa nisana kadar bekle pfff

Amaterasu'ya gelmeden Sasuke'nin işi 3 kere bitmişti ama diğerleri kurtardı. Hem orjinal kyuubi şekline döndükten sonra Amaterasu'dan kaçması imkansızdı -ki Amaterasu'da öyle kaçması kolay bir saldırı değil, bir kere yakalandın mı ömür boyu yanıyorsun.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • Sasuke sonunda eski takımını hatırladı ama kötü yapmışlar orasını bir anda geldi geçti.2 saniye daha dursaydı o resim

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

killer bee çok kolay düştü.
    kuyruklulardan bi bizim dunkof naruto kaldı.
    o kadar usta savaçı varken narutonun kalması saçma kanımc

ama bölümün birinde (kim diyodu hatırlamıyorum) akutsuki üyeleri konuşurken işte jinchuurikileri toplarken dağanık gidemeyiz dengesizlik yaratıyo falan diyolardı o yüzden sırayla gitmeye başladılar o yüzden naruto da sona kaldı.

quote:

ama bölümün birinde (kim diyodu hatırlamıyorum) akutsuki üyeleri konuşurken işte jinchuurikileri toplarken dağanık gidemeyiz dengesizlik yaratıyo falan diyolardı o yüzden sırayla gitmeye başladılar o yüzden naruto da sona kaldı.

sadece sıra olayı değil naruto ilede kapışacaklar.
    naruto onları yenecek.malum esas oğlanımız

quote:

quote:

sadece sıra olayı değil naruto ilede kapışacaklar.
    naruto onları yenecek.malum esas oğlanımız

Amaterasu'nun ne olduğunu bilmeden Killer Bee'nin kaçmasını nasıl bekliyordun ? Naruto güçlenecekte yenecek elbette. İchigo gibi sözlerden etkilenip, ruhlardan etkilenip filan birden güç patlaması yaşamayacak. Hakkıyla yenecek. Jiraiya'nın kurbağasından eğitim görecek. Ve son olarakta Naruto'yu sevmiyorsan izleme çünkü serinin adı NARUTO.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 16 Ocak 2010; 19:34:26 >
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • yaw ne alakası var şimdi.
    benim demem şu:
    bu kuyruklu taşıyıcıları içinde bi sürü sağlam dövüşçü var.iyi eğitimli yetenekli falan fistan
    naruto gibi kage bunşin i bile sonrada öğrenen bi eleman en güçlüsü oluyor bu saçma diyorum.

killer bee olayı:
    normalde dövüşler 3-4 bölüm sürüyor.
    bakınız: sasuke vs deidara
    bu dövüş çok kısa sürdü diyorum
    sasuke dahada güçlendi doğrudur ama filler gireceğine 4-5 bölüm dövüş izleseydik bari

yaw ne alakası var şimdi.
    benim demem şu:
    bu kuyruklu taşıyıcıları içinde bi sürü sağlam dövüşçü var.iyi eğitimli yetenekli falan fistan
    naruto gibi kage bunşin i bile sonrada öğrenen bi eleman en güçlüsü oluyor bu saçma diyorum.

killer bee olayı:
    normalde dövüşler 3-4 bölüm sürüyor.
    bakınız: sasuke vs deidara
    bu dövüş çok kısa sürdü diyorum
    sasuke dahada güçlendi doğrudur ama filler gireceğine 4-5 bölüm dövüş izleseydik bari

4-5 bölüm 8-10 manga ediyor.Yani buda imkansız.Yine filler izlemiş olurduk.
  • Bıktım Sasukeden de Sakuradan da. Yav arkadaş eski kapışmalar neydi öyle. 3. Hokage-Orochimaru , Naruto-Orochimaru . Orochimaru savaşırken hangi tekniği kullanacak diye heyecandan ölürdüm. "Kuchiyose Edo Tensei" deyişi bile adamı heyecanlandırırdı. Şimdi Şalvarlı Sasukenin sağdan soldan arakladığı teknikleri izliyoruz. İtirazım var.
  • Zorla mangaya başlatçaklar yaa.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Zorla mangaya başlatçaklar yaa.

manga okumayı hiç sevmem ama bu gidişle ya 4-5 ay bırakacağız bu animeyi
    yada manga
    Günün birinde kafesin biri, bir kuş aramaya çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Bıktım Sasukeden de Sakuradan da. Yav arkadaş eski kapışmalar neydi öyle. 3. Hokage-Orochimaru , Naruto-Orochimaru . Orochimaru savaşırken hangi tekniği kullanacak diye heyecandan ölürdüm. "Kuchiyose Edo Tensei" deyişi bile adamı heyecanlandırırdı. Şimdi Şalvarlı Sasukenin sağdan soldan arakladığı teknikleri izliyoruz. İtirazım var.

Shippudende sağlam kapışmalar vardı ya 3. hokagenin oğlu-Shikamaru vs Hidan-kakuzu sonra naruto-kakuzu chiyo-sakura vs sasori kakashi vs deidara bunlarda sağlamdı.Eskiden gizem vardı anime kendine çekiyodu insanı şimdi herşey ortada gibi :( Bi akatsuki kelimesi geçiyodu direk google.

Edit:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 17 Ocak 2010; 22:04:07 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.