Şimdi Ara

Naruto (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Too-Fun

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Biliyorum o gömülü.Bana sade lazım

Sade alt yazı, Fansub çıktıktan belli bir süre sonra eklenir genelde, srt olarak vermek için epey bir kontrol yapmak gerekiyor, açıklama yapmak gerekirse yakın zamanda divxplanet'e ekleyeceğiz.

Yorumuma gelecek olursak, Naruto bana göre gidişatı, konu bağlamaları, karakter gelişimleri vesaire vesaire... bakımlarından izlediğim en iyi shounen anime, bunu zaten animenin son bölümlerinden rahatlıkla anlayabiliyoruz.
    Çevirmekten bu kadar zevk aldığım başka bir seri yok.

Son bölüm hakkımdaki yorumum; Ibiki neymiş öyle, Anbu'larda fena değilmiş fakat kayda değer işleri yok, Jiraiya tek başına Summon'larla başa çıkabiliyordu, ahh Jiraiya nerdesin -.-" Bugün ki bölümde, Konohamaru pis akıcak Bölümü bekliyorum.

aa too-fun gelmiş bizim siteye de
    Pek giren yok anime bölümümüze ama hoşgeldin

birda bölüm 110 dan 140'a kadar alt yazı paketi bulabilecek varmı ben bulamadımda.

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • Nihayet Naruto günü geldi. Bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor

Orijinalden alıntı: akktwell

Konohomaru show yaptı Çok uzatmışlar ama ya bütün bölüm dandik bi rasenganı bekledik.Naruto'da yeterince gördük bi de Konohomaru çıktı başımıza.Mangada 2 dk da okuyup geçmişimdir buraları

Evet. Uzattılar biraz

Orijinalden alıntı: gunship

Sondaki kısa bölüm komikti.

sasgay dediklerini bile bile neden böyle yapmışlarki

Orijinalden alıntı: Byakuran

narutonun painlerle kapışacağı bölüm bidaki bölümmü ? ama son kısa bölümde sasuke çok pis çizmişler :D

Haftaya değil ondan sonki hafta diyorlar ama bilmiyorum.Biri sasukenin fotosunu koyabilirmi

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Flood olucak kusura bakmayın.Bölümü izliyorum ve konohamarunun hocası geliyor flan orası yanlış olmuş.Mangada okuduğuma göre konohamaru pain'in üzerine saldırmayı düşünüyor.Binanın arkasında yani.Hocası geliyor ben yaparım falan diyor.Buda sensei falan diyor öle oluyordu hatırladığım kadarıyla

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • 161'i indirdim paketledim geceyi bekliyorum. Bakalım Konohamaru neler yapmış. Naruto'da artık şu Konoha'ya bir dönsede kıyamet tam olarak kopsa.

Orijinalden alıntı: GaaRa.

Naruto Bölüm Sonunda Ne Farketti Çok Merak Ettim.
    Belki Kurbağa'nın Hem Sağa Hem Sola Bakabildiğini Farketmiştir.

büyük ihtimalle kage bunshinle yapıcak bu hareketli senjutsuyu.Çünkü naruto kakashi'yle rasen shuriken çalışırken naruto bu eğitim aynı anda hem sağa hem sola bakmak gibi dedğinde kakashi de kage bunshin çıkarıp hem sağa hem sola bakmıştı da naruto öyle anlamıştı ya nasıl yapılcağını,büyük ihtimalle şimdi de kage bunshin kullancak eğitim için.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

helal olsun konohamaruya

Valla yardı geçti Konohamaru

Hatırlarsanız Naruto rasenganı tamamlamaya çalışırken kakashi'ye bunun imkansız oldugunu,sağa bakarken aynı zamanda sola bakmak oldugunu söylemişti.Şimdi de kurbağa aynı şeyleri söyledi.Sizce ne olacak
  • quote:

Hareket halindeyken nasıl doğa enerjisi toplayacağını fark etti
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • @AnotheRDie
    Bence editle yoksa bunlar kıyameti koparır

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.