Şimdi Ara

Naruto (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Espâda

Genel bir yorum yapayım;

Naruto 135 bölümde çok güzeldi.Sonra direk Shippuden'e geçtim.

İlk 50 bölüm shippuden çok kötüydü.Bocalamış bence.Eski müzikler artık kullanılmıyor.Acayip yavaş şekilde bölüm ilerlemiş ve bakışmalarla filan bir sözün üzerine 5 dk bakışıp,düşünüp birşeyler söylemeyle bölümler bile geçtiğini biliyorum.(Mangayı renkli hale getirmişler gibi birşey olmuş.)Ama neyse aradaki fillerden sonra düzeldi bölümler.Büyümüş Naruto'ya da az-çok alışabildim.Ama yine de eskisi daha bi güzel geliyordu bana.

Anlamadığım;

Bu Naruto,Jiraiya-sama'nın yanındayken hiç mi yeni teknik öğrenmedi de Orochimaru'nun yeni beden bulmasına 6 ay kalmışken Sasuke'ye yetişmeliyim ve yeni teknik öğrenmeliyim diyor ? 2,5 senedir ne yaptı bu Naruto ? Jiraiya bilmiyor muydu çakra tipinin ne olduğunu filan -ki iş Kakashi-sensei'ye kaldı ? Ayrıca Sasuke,Sasuke,Sasuke diyordu.. O kadar zaman geçti.Gitti,gördü de ne oldu ? Hiçbirşey yapmadan durdu yerinde... İnsan en azından bir rasengan filan dener... Konuşmaya gelince üstüne yok.Dersin kolumda kopsa,gözümde çıksa,ölsemde mezarımdan lanetlerim filan.Ama iş icraata gelince 0.En azından uğraşırdı eski Naruto.2,5 sene geçmiş daha da güçsüzleşmiş..Şimdi yeni tekniğini de kullanamıycakmış çakra hücreleri kopup sağ koluna zarar verdiğinden dolayı.Bakalım ne yapıcak Uzumaki Naruto...

oodama rasengan öğrendi, naruto pek teknik öğrenmedi ama kendini gerçekten geliştirdi.
    Eski naruto belki daha güçlüydü ama kyubinin gücünü kullanmadan bir hiçti eski naruto fiziksel zihinsel vb. olarak sakuradan dahi kötü olduğunu söyleyebilirim(eski sakuradan).Yeni naruto kyubinin chakrasını artık pek kullanmıyor, 4 kuyruklunun ortaya çıkmasından sonra hiç kullanmamaya çalıştı.
    Birde eski naruto olsun yeni naruto olsun hiç adam gibi dövüşemiyor, hadi eski naruto fiziksel açıdan falan kötüydü ama yeni naruto iyi sayılır, dövüşte hep temeli kage bushinlere yönelik saldırılar yapsa falan kage bushinler yaratıp rakibe fırlatsa falan ne biliyim kage bushin temelli hareketler kullansa çok güçlü olur bence, mesela bir çok naruto konsol oyununda naruto saldırılarında hep kage bushin temelli saldırılar kullanıyor, animedede böyle saldırılar kullansa fenamı olur, sasukeye yetişcem diyip duruyor ama hala eski sasuke kadar iyi dövüşemiyor.

3 ve 4. opening şarkılarını beğenen yok mu ? Nerden indirebilirim,harika olmuş özellikle 3.cüsünü ilk dinleyişimde çok beğenmiştim.Birde Fighting Dreamers Naruto GO gibi birşey vardı.O da Shippuden önce normal Naruto'da openinglardan biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 13 Nisan 2009; 22:33:35 >
  • Dead Or Alive öncelikle sözlerime Karamanın Koyunu Sonradan Çıkar Oyunu diyerek başlamak istiyorum. Evet Naruto genel itibari ile Kage Bunshin ve Rasengan'dan başka birşey bilmiyor ama Naruto dünyasında bir numaralı kural her zaman rakibi şaşırt ve gafil avla. Naruto bunuda Kage Bunshinlerle çok güzel yapıyor. Zaten Sasuke Narutonun Gamabunto Boss'u çağırıp Henge ile Kyuubiye dönüştürmesi ve Rasenganın gücünü gördükten sonra paçaları tutuşup Orichimaruya güç için kaçmıyormuydu

ANimede devam eden seride şuan zaten Narutonun çok ucuk kaçık teknikler öğrenmesi olayın kopmasına neden olurdu. Sasuke - Naruto olayında ise diyebileceğim tek şey Sasuke'nin Orichimaru'dan sürekli yasak teknikleri öğrenmesi ve mangakanın Sasuke fanı olmasından dolayı onun güçlerini çok çok önceden abartılı hala getirmiş olması. İlerde göreceksin zaten Animede Sasukeye geçilen torpil kadar kimseye geçilmemiştir bu torpil. Eğer narutodada böyle babasının yasakladığı yasak teknikleri öğrense direk tecavüz moda girer. Mangayı takip ediyormusun bilmiyorum ama Naruto şu sıralar sürekli dediğim Tecavüz modunda dolaşıyor. Ha birde ilk satırda Sakura yazmışsın yanlışmı yazdın bilmiyorum ama Sakuranın Shippundende edindiği güç bile çocuk Narutoyla baş edemez. Naruto dünyasında kaba kuvvet = 0
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: Espâda

Genel bir yorum yapayım;

Naruto 135 bölümde çok güzeldi.Sonra direk Shippuden'e geçtim.

İlk 50 bölüm shippuden çok kötüydü.Bocalamış bence.Eski müzikler artık kullanılmıyor.Acayip yavaş şekilde bölüm ilerlemiş ve bakışmalarla filan bir sözün üzerine 5 dk bakışıp,düşünüp birşeyler söylemeyle bölümler bile geçtiğini biliyorum.(Mangayı renkli hale getirmişler gibi birşey olmuş.)Ama neyse aradaki fillerden sonra düzeldi bölümler.Büyümüş Naruto'ya da az-çok alışabildim.Ama yine de eskisi daha bi güzel geliyordu bana.

Anlamadığım;

Bu Naruto,Jiraiya-sama'nın yanındayken hiç mi yeni teknik öğrenmedi de Orochimaru'nun yeni beden bulmasına 6 ay kalmışken Sasuke'ye yetişmeliyim ve yeni teknik öğrenmeliyim diyor ? 2,5 senedir ne yaptı bu Naruto ? Jiraiya bilmiyor muydu çakra tipinin ne olduğunu filan -ki iş Kakashi-sensei'ye kaldı ? Ayrıca Sasuke,Sasuke,Sasuke diyordu.. O kadar zaman geçti.Gitti,gördü de ne oldu ? Hiçbirşey yapmadan durdu yerinde... İnsan en azından bir rasengan filan dener... Konuşmaya gelince üstüne yok.Dersin kolumda kopsa,gözümde çıksa,ölsemde mezarımdan lanetlerim filan.Ama iş icraata gelince 0.En azından uğraşırdı eski Naruto.2,5 sene geçmiş daha da güçsüzleşmiş..Şimdi yeni tekniğini de kullanamıycakmış çakra hücreleri kopup sağ koluna zarar verdiğinden dolayı.Bakalım ne yapıcak Uzumaki Naruto...

oodama rasengan öğrendi, naruto pek teknik öğrenmedi ama kendini gerçekten geliştirdi.
    Eski naruto belki daha güçlüydü ama kyubinin gücünü kullanmadan bir hiçti eski naruto fiziksel zihinsel vb. olarak sakuradan dahi kötü olduğunu söyleyebilirim(eski sakuradan).Yeni naruto kyubinin chakrasını artık pek kullanmıyor, 4 kuyruklunun ortaya çıkmasından sonra hiç kullanmamaya çalıştı.
    Birde eski naruto olsun yeni naruto olsun hiç adam gibi dövüşemiyor, hadi eski naruto fiziksel açıdan falan kötüydü ama yeni naruto iyi sayılır, dövüşte hep temeli kage bushinlere yönelik saldırılar yapsa falan kage bushinler yaratıp rakibe fırlatsa falan ne biliyim kage bushin temelli hareketler kullansa çok güçlü olur bence, mesela bir çok naruto konsol oyununda naruto saldırılarında hep kage bushin temelli saldırılar kullanıyor, animedede böyle saldırılar kullansa fenamı olur, sasukeye yetişcem diyip duruyor ama hala eski sasuke kadar iyi dövüşemiyor.

Manga bölümleri animede bir yayınlansın bu sözlerinizi hatırlarsınız.Gerçi ben de manga buralardeyken Naruto'yu eziyordum ama(Merak eden animeciler baksın bana kızmayın sonra)
    mangadaki Naruto Sasuke'yi şimdilik duman eder(Tabii Sasuke bayağıdır gözükmedi arada yeni teknik öğrenmediyse)

@BeyzadeM:Tsunade'ye bakalım kaba güçle Hokage oldu kadın.Tabii başa geçmek için kendini satmadıysa.Elbette ki kaba kuvvet şaşırtmadan daha önemsiz ama "kaba kuvvet=0" demekte biraz ağır kaçar Sakura'nın attığı yumruk Naruto'nun kasıklara gelse 2-3 ay çıkamaz hastaneden üstüne bir daha da kuşu ötmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 14 Nisan 2009; 12:45:27 >
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

• Ne bileyim bana aynı gibi geldi,sonuçta ikisi de tek yumrukla duvarları yıkabiliyor.Fakat aynı değiller cidden,Tsunade taş taş.Ah bir de 50 yaşında olmasa
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

• Arkadaşlar şu an ben 169. bölümdeyim ve galiba 10-15 bölümdür filler izliyorum.Çok sıkıldım.Ana konu nereden itibaren devam ediyorum.Teşekkürler

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

Arkadaşlar şu an ben 169. bölümdeyim ve galiba 10-15 bölümdür filler izliyorum.Çok sıkıldım.Ana konu nereden itibaren devam ediyorum.Teşekkürler

Naruto Shippuden'den başlamalısın. 1.bölümden itibaren.
    Katen Kyoukotsu.

• normal narutoda filler kaçıncı bölümden itibaren başlıyorr acaba ?
    suan 137deyim ve filler başlamadı yukarıda sormustum 135 demişlerdi baktım hala konu devam ediyor bende izlemeye devam ediyorum
    animefreaktan izliyorum tam olarak kaçıncı böümde başlıyor bilen varmıydı ?

Orjinalden alıntı: necrovirus

normal narutoda filler kaçıncı bölümden itibaren başlıyorr acaba ?
    suan 137deyim ve filler başlamadı yukarıda sormustum 135 demişlerdi baktım hala konu devam ediyor bende izlemeye devam ediyorum

135 den sonrası filler, öyle sasukeyi bulma şansları falan çıkıyor ama her şey boşa gidiyor yani boşuna bakma, shippuden direk 135 den devam ediyor zaten.

mangayı takip etmiyorum, bi ara takip ediyim dedim ama çok ağır geldi,

(Mangayı takip etmeyenler bakmasın, psikolojiniz bozulabilir.)

zaten 10-15 bölümdür filler izliyorum öyle aniden sasuke ciddi ciddi ororchimaruyu öldürünce psikolojim bozuldu, bünyem kaldırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 16 Nisan 2009; 23:44:32 >

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

normal narutoda filler kaçıncı bölümden itibaren başlıyorr acaba ?

135 den sonrası filler, öyle sasukeyi bulma şansları falan çıkıyor ama her şey boşa gidiyor yani boşuna bakma, shippuden direk 135 den devam ediyor zaten.

mangayı takip etmiyorum, bi ara takip ediyim dedim ama çok ağır geldi,

(Mangayı takip etmeyenler bakmasın, psikolojiniz bozulabilir.)

zaten 10-15 bölümdür filler izliyorum öyle aniden sasuke ciddi ciddi ororchimaruyu öldürünce psikolojim bozuldu, bünyem kaldırmadı.

cevap için saol

O sasuke denen velet o orochimaru denen hayvanı nasıl öldürebildi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 17 Nisan 2009; 0:26:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Naruto Shippuuden - 105 çıktı.

Animefreak'te yok

Orjinalden alıntı: Kubilay

quote:

Naruto Shippuuden - 105 çıktı.

Animefreak'te yok

Ra-pid ve torrentlerde var. Altyazı bile geldi.
    Katen Kyoukotsu.

• Naruto özlemi çekiyorum.
    8 günde izledim tüm bölümleri tabi.Birden durunca fena oldum.

Mangayla o kadar arası var neden filleri bu kadar uzatıyorlar ki...

quote:

Arkadaşlar şu an ben 169. bölümdeyim ve galiba 10-15 bölümdür filler izliyorum.Çok sıkıldım.Ana konu nereden itibaren devam ediyorum.Teşekkürler

Hocam 176. bölümden itibaren türkce altyazı yok.Acaba direk shippuden nemi geçmeliyim.Naruto da 176.dan sonra 30 bölüm falan kalıyor.Bunlar filler mı yoksa ana konuylamı alakalı.

Edit:Çok soru sordum ama mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 18 Nisan 2009; 23:10:05 >

quote:

quote:

Hocam 176. bölümden itibaren türkce altyazı yok.Acaba direk shippuden nemi geçmeliyim.Naruto da 176.dan sonra 30 bölüm falan kalıyor.Bunlar filler mı yoksa ana konuylamı alakalı.

Sen direk Shippudene geç ana konuyla onların alakası yok, fillerdesin sen şuan. Shippuden 1.ci bölümden itibaren başla yavaş yavaş acele etme.Zaten shippuden de su şu sıralar fillerde.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen direk Shippudene geç ana konuyla onların alakası yok, fillerdesin sen şuan. Shippuden 1.ci bölümden itibaren başla yavaş yavaş acele etme.Zaten shippuden de su şu sıralar fillerde.

Yardım için teşekkürler.gelecek soruda görüşmek üzere
    Sevgi Ö.
    __BEŞİKTAŞ__

2011 LYS Ve YGS
    ANİMEFanClub
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.