Şimdi Ara

Naruto (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Evet bu hafta sınavlar yüzünden ara vermiştim ve bugun 23 bölüm izleyip 43 e geldim.(SHİPPUUDEN)

Gerçekten harika bölümlerdeyim şu an.Şu Sai yi bi çözemedim.

Bir şey sorcaktım ama unuttum :D

Neyse.:D

Sai'ye kafayı takma. İzlediğin bölümler shippuuden'in en iyi bölümlerindendi bence.

@linkin_park20

Dostum o bölümleri açıklayayım.Yarış filan var belki ama o sonra hikayeyi bağlayan parça olacak.Bende ilk izlediğimde sıkılmıştım ama sonraki bölümleri izleyince anlamıştım.Fiil değil yani.
  • Ben shippuuden'in o bölümlerini pek beğenmemiştim. Kamp kuruyorlar 1 bölüm, hamama giriyorlar 1 bölüm... En son şu hidan-kakuzu bölümleri daha güzel geldi bana yada haftadan haftaya izlediğim için öyle geliyor olabilir...

İlerki bölümleri bilmiyorum ama konuyu iyice yaymışlar Shippuuden de.

Shippuuden genel olarak öyle zaten.Sakura ağlıyor 1 bölüm,Naruto zıplıyor 1 bölüm,Kakashi kitap okuyor 1 bölüm,Naruto yere basıyor 1 bölüm...

ben normal narutonun 40.bölümlerindeyim okadar akıcıki şuan seneryo hiç bırakasım gelmiyor mükemmel bir sürükleyicilik var ileride bu olay kötüyemi gidiyor yani sürükleyicilik kayboluyormu sıkmayamı başlıyor?

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Shippuuden genel olarak öyle zaten.Sakura ağlıyor 1 bölüm,Naruto zıplıyor 1 bölüm,Kakashi kitap okuyor 1 bölüm,Naruto yere basıyor 1 bölüm...

ben normal narutonun 40.bölümlerindeyim okadar akıcıki şuan seneryo hiç bırakasım gelmiyor mükemmel bir sürükleyicilik var ileride bu olay kötüyemi gidiyor yani sürükleyicilik kayboluyormu sıkmayamı başlıyor?

Abarttığımız kadar değilde ilk narutoya göre konu ağır gidiyor... İşte Naruto'nun temposundan, Shippuuden'in temposuna geçince bi bocalama oluyor ama yine izletiyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 28 Aralık 2008; 2:19:56 >

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

Narutoda konu oldukça iyi işliyor.Tempo hız filan iyi ama Shippuuden de konuyu yaymışlar.Temposu biraz düşük.1 olayı bazen 1 bölümde anlatıyorlar.Ama yinede sıkmıyor kereta.

Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 28 Aralık 2008; 13:01:11 >

Naruto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 28 Aralık 2008; 13:03:48 >

Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • Naruto ile ilgili bir kac sorum var, spolier iceriyor !
    Mangayi okumadim, bu sorulari bilen varsa cevaplarsa sevinirim?

*** SPOLIER ICERIR ***
    1. Naruto ailesini biliyor mu?
    2. Kakashi narutonun babasinin ogrencisi, jirayada direk dedesi neden bir sey soylemiyorlar?
    3. Narutonun babasinin kendini teleport edebilgi bir jitsu kullandigi dogrumu?
    4. Narutonun babasi Kyuubi olayinda oluyor deniyor, ama bir bolumde figuran olarak goruluyor ???
    5. Narutonun annesine ne oldu?
    6. Kakashinin narutonun sensei olmasi siradan bir raslantimi?
    *** SPOLIER ICERIR ***

Birde Naruto S. 90 - Mangada kaca denk geliyor kaldigim yerden bari okuyarak edvam ediyim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Aralık 2008; 15:52:49 >

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Naruto ile ilgili bir kac sorum var, spolier iceriyor !
    Mangayi okumadim, bu sorulari bilen varsa cevaplarsa sevinirim?

*** SPOLIER ICERIR ***
    1. Naruto ailesini biliyor mu?
    2. Kakashi narutonun babasinin ogrencisi, jirayada direk dedesi neden bir sey soylemiyorlar?
    3. Narutonun babasinin kendini teleport edebilgi bir jitsu kullandigi dogrumu?
    4. Narutonun babasi Kyuubi olayinda oluyor deniyor, ama bir bolumde figuran olarak goruluyor ???
    5. Narutonun annesine ne oldu?
    6. Kakashinin narutonun sensei olmasi siradan bir raslantimi?
    *** SPOLIER ICERIR ***

Birde Naruto S. 90 - Mangada kaca denk geliyor kaldigim yerden bari okuyarak edvam ediyim!

1. Bilmiyor.
    2.Jiraiya Naruto'nun dedesi değil, isim babası.
    4.Naruto'ya Kyuubi'yi yerleştiren babasının ta kendisi.Ama o tekniği yapınca kendi ölüyor.
    5.Annesi de kyuubiyle savaşırken ölüyordu galiba.
    6.Mangada birşey açıklanmadı.Tesadüf olabilir.

Orjinalden alıntı: NER0

Kurayla yerlestirildiler diye hatirliyorum rastgele olsa gerek

Bilmiyorum neden ama, Jiraya ile Kakashi devamli etkilesimde...
    Devamli konusuyorlar, haberlisyorlar.

Yani bir o bir o egitiyor Naruto`yu
    Bir nevi babasinin izinden gitmesini istiyorlalar
    Babasi en guclu ninjalardan biriydi, vede tamamlayamadigi teknikler vardi. Sanki ozellikle babasinin izinden goturuyorlar vede tamamlayamadiklarini tamamlattiriyolar, hic manga okumadim ama Naruto biraz zeki olsaydi (aptal degil ama, sabirsiz), biraz olcup tartabilseydi dizininin en guclu karakteri olurdu.

Sonucata Jiraya -> Narutonun Babasin -> Kakashi egitim ucgeni var, sona Naruto Kakashinin ogrencisi oluyor, bu bir raslanti gibi gelmiyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 29 Aralık 2008; 18:26:26 >

Off arkadaş Sasukeyi gördüm ya.İyi bi karizma yapmış kendisine.Orochimaru onun için iyi bi öğretmen olmasa onu bile öldürcek.Bide yeni bi Sharingan tekniği öğrenmiş.Mangekyo değil ama benzer bişey.Üff 2 bölüm izlicem bugun.Umarım sıkı kapışmalar vardı.Kabuto Yamato ya dalcağa benziyo.Bakalım çok heycanlıyım

Shippuuden 15 öncesi için Spoiler!

İtachi ve Kisame ceset kopyalarıyla Gai ve Kakashi takımına saldırdıklarında ikiside basbaya ölüyordu.Sonra birbirlerine bakıp Çakram bitti diyorlardı.Ben ikisininde ceset kopyalarının öldüğünü gördüm.Çakralarıyla ölmek arasında bi bağlantı kuramadım pek.Öldüklerini belli etmemek için birbirlerine yalan mı söylüyorlar acaba?

Cumaya kadar gitmeden önce aklımı meşgul eden soruyu sorayım.

Shippuuden 15 öncesi için Spoiler!

İtachi ve Kisame ceset kopyalarıyla Gai ve Kakashi takımına saldırdıklarında ikiside basbaya ölüyordu.Sonra birbirlerine bakıp Çakram bitti diyorlardı.Ben ikisininde ceset kopyalarının öldüğünü gördüm.Çakralarıyla ölmek arasında bi bağlantı kuramadım pek.Öldüklerini belli etmemek için birbirlerine yalan mı söylüyorlar acaba?

Sasori nasıl kuklalarını çakra ipleriyle yönetiyorsa İtachi ve Kisame de öyle yönetiyor olabilir.Yani o çakra ipleri İtachi ve Kisame'de çakra bağlantıları oluyor,onların kopması demek kopyalarınn ölmesi demek muhtemelen fakat farklı tarzda söylemelerinin sebebi de senin dediğin gibi birbirlerine çaktırmamak için olabilir.

Benim o bölümlerde aklımda kalan soru şu:

Kisame kopyasına çakrasının %30'unu verdiğini söylüyordu ama Neji kopyayı görünce "Çakrası neredeyse Naruto kadar" demişti.Kisame'nin çakrasının %30'u Kyuubi'nin çakrasına mı eşit oluyor şimdi!?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.