Şimdi Ara

Naruto (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 127-128 olacak sanirim :D ayrica Jiraiya'nin neden fellik fellik dolaştığınını Naruto isminin nerden geldiğini, Naruto'nun annesinin neye benzediğini, sadece animeyi takip edenler baya bir şeyler öğrendiler bu bölümlerde
    quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

227 ve 228'i izledim az önce. jiraiya anlatılıyor ve o kadar harika olmuş ki bölümler, çok etkilediler beni. pein'in ve pein'in yanındaki çiçekli kızın da de ne mal oldukları ortaya çıkmış oldu. yetime acırsan böyle olur

• Aklıma gelmişken yazayım. Orochimaru yu çok kolay harcadılar. Buda demek olyor ki dahi olan kişiler Uchiha,Hyuuga gibi ailelerden gelen kişilerdir. Ama Naruto,Orochimaru,Jiraiya gibi kişiler çalışarak buraya kadar gelmişlerdir. Saçma sapan gözleri yok. Narutoda ise hayvani kyuubi çakrasını bastırabilmek için kendi çakrasını kullanması potansiyelini silmiştir. Naruto çocukluğu bırakıp Orochimarunun bile zor kontrol ettiği manda gibi yılanı() merhum eden Sasukeyi mahvetmelidir. Bıktım artık kaprislerinden. Itachiymiş Sasukeymiş. Sal dokuz kuyruğunu kır mührünü ez geç hepsini. Al sana dahi. Naruto geberip gidecek ama hala Sasuke-kun diyebilen şahıslarda cabası.
  • bende var 4 tane bekliyorum

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

narutonun haftada bir bölüm beklemek zor geliyor diye oyalanmak için one piece e başladım oda bitti şimdi haftalık beklediğim dizi sayısı ikiye çıktı
    şimdi yenibir anime bulmam lazım

ben bıraktım bi süre için narutoyu.
    haftada bi bölüm sarmıyor hakkaten.
    bleach izliyorum
    o bitene kadar one piece in devamını indirecek arkadaşım bana
    ondan sonra allah kerim bakalım ne olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Ben 2. sezona daha yeni geçtim ama aklıma birşey takıldı.Bu Haku Sasukeyi öldürmüştü sonra birden dirildi bu nasıl oldu?

Yanliş hatirlamiyorsam öldürmedi , sadece yaraladi .. Sonra da naruto gelip kurtarmamismiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 30 Eylül 2009; 0:25:38 >

Orijinalden alıntı: garrote

evet gerçekten çok güzel bölümlerdi
    acaba jiraiya nın yetiştirdiği 3 çocuk tan 2si pain ve yanındaki kızmı

Evet
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Keşke Jiraiya Orochimaru'yu bıraksaydı o çocukları öldürseydi Orochimaru.O zaman Akatsuki diye birşey olmazdı.Bu elemanlar savaştan sonra kendilerini öldü gibi gösterip Akatsukiyi kurdular heralde.Şimdide tüm kuyruklu yaratıkları ele geçirerek dünyanın kontrolünü ele almaya çalışıyorlar.Bunu başardıkları zaman o turuncu kafalı eleman adalet getireceğini düşünüyor sanırım.Baştan beri bunu istiyordu zaten.Jiraiya onları bırakıp gidince onada kızmış olabilir belki.

Yanlız anlayamadığım bir olay var.Rinnegan mor kafalı elemanda vardı.Turuncu kafalı eleman nasıl olduda ona sahip oldu.Mor kafalı eleman ortalarda yok zaten.Acaba o da Itachi'de olduğu gibi savaşta ölmeden önce göz özelliğini turuncu kafalı elemanamı verdi?

Anime çok süper gidiyor.Daha bir sürü olay var.Daha Naruto büyüycek falan.Heralde 15-20 yıl dah adevam eder bu anime.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• Pain'e bak be besle kargayı oysun gözünü
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.

• Ulen bu turuncu kafalı eleman kesin mor kafalı elemanın Rinnegan'ını kendine geçirdi.Tabi öldükten sonra.Hatta belki kendi bile öldürmüş olabilir mor kafalıyı.Zaten sürekli mızmızlanıp ağlayan biriydi.Rinnegan'ı taşımayı hakeden biri değildi.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 129 izleyen varmı ?

birde dl için ingilizce sublı sağlam link lütfen
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.