Şimdi Ara

Narkoz konusu (yardima ihtiyacim var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha oncede bi konu acmistim feci halde rahatlamaya ihtiyacim var ameliyat olucam uyutcaklar, daha once hic tecrubem yok korkmaya basladim ya uyanamazsam diye lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tadını çıkart bidaha bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

tadını çıkart bidaha bulamazsın

Nasil yani

• bir arkadaşın bacağına kurşun gelmişti de baya acıyordu falan beni bayıltın öyle alın allah aşkına diye bağırdı bayılttılar çocuğu narkozla bir daha kalkamadı
  • Ben çok girdim ameliyata.Narkozu ilk yedikten sonra 1dk zihnin açık olur ve içinden 'bu mu narkoz bayılmadım hehe' dersin sonra bir anda gidersin.
    Eğer sigara içmiyorsan 1 saat.İçiyorsan 4 saatte kadar yolu var.Merak etme ölüm yok sonunda.
  • korkma ya genç sağlıklı bir kişinin
    uyanmama ihtimali sıfıra
    yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaime Lannister

Ben çok girdim ameliyata.Narkozu ilk yedikten sonra 1dk zihnin açık olur ve içinden 'bu mu narkoz bayılmadım hehe' dersin sonra bir anda gidersin.
    Eğer sigara içmiyorsan 1 saat.İçiyorsan 4 saatte kadar yolu var.Merak etme ölüm yok sonunda.

Hicbir risk yokmu bide ben devlet hastanesinde olucam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son 2 yada 3 diyeceksin sonra etrafında konuşma sesleri ve acı ile uyanacaksın bişey yok yani
  • sıkıntı yok 2 kere aldım ve halen buralardayım
  • Ona göre ayarlayıp veriyorlar bu işin uzmanları var doktorlardan korkmana gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

en son 2 yada 3 diyeceksin sonra etrafında konuşma sesleri ve acı ile uyanacaksın bişey yok yani

Hocam kusura bakma ama GSli olarak bunu soylemeyi hep istemisimdir

Ne caktik be

• korkma narkoz denen şey etkisi geçen madde onu vermeyi kesince zaten vücut uyanıyor. Uyanmama olaslığı genelde ağır hastalarda oda çok zor be kardeşim 15 saat beyin ameliyatı olanlar bile uyanıyorlar. kafana takma bu kadar zaten o uyanamama dedikleri şey en fazla 1gün sürsün o narkoz maddesi kanda bitince zaten ister istemez uyanyırsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 10 Mayıs 2013; 0:57:00 >
  • Allah razi olsun guzel yorumlariniz icin icim bayaga rahatladi, sagolun

• Bende özel bir hastane de burun kemik eğriliği için ameliyat olmuştum (estetiksiz).Ameliyat masasındayken sadece elleriyle by yaptılar konuşurken ne olduğunu anlamadan uyumuşum.Uyandım hiç bir şey hatırlamıyorum ameliyathaneden çıkartıyorlardı.Korkulcak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

Arkadaslar daha oncede bi konu acmistim feci halde rahatlamaya ihtiyacim var ameliyat olucam uyutcaklar, daha once hic tecrubem yok korkmaya basladim ya uyanamazsam diye lutfen yardim edin

narkoz 1 damla fazla verilirse komaya girersin yakın bir tanıdığım 37 yaşında amelyat oldu 1 damla fazla narkoz yuzunden 6 ay komada yaşadı sonra vefat etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.