Şimdi Ara

NARGİLE ÜSTADLARI İÇERİ (SS İÇERİR) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
6
Favori
17.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

redbull tutun en abı red bull nargıleyede mı el attı ne alaka
    bu arada nane ve lımon al karıstır mıs gıbı ıcın

Tütünün markası red bull değil tadı red bull gibi

bende anlamadım redbullun ne alakası var dıye yanı redbull tadı olan tutunun adı markası ne oluyo yanı ılgınc
  • iletim bulunsun konu güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

Arkadaşlar yılbaşı gecesi evde arkadaşlarla toplanıp eğlenmeyi düşünüyoruz.Muhabbetin yanında Nargile olmazsa olmaz dedik ve eve nargile almayı düşünüyorum.Büyük 2 çıkışlı bir nargile yada orta boy 2 adet nargile almayı düşünüyorum.Tavsiyeler lazım...

hocam önemli olan şeylerden biri o hortumun geniş olmasıdır resimdeki hortumlarla hiç zevk alamazssın 20-30 liraya geniş hortum almalısın tek çıkışlı olsa daha iyi olur. (çift çıkış dediğin bilyalı kısım değilse tabi bilyalı yer olması iyi oluo) bir ikinciside su haznesinin büyük olması. su haznesi ne kadar büyükse okadar iyi temizlenir duman yani herhangi külümsü bişey gelmez ağzına. bu arada büyük hortumla 25 cmlik bi nargiledede 75-80 cmlik büyük bi nargiledede yaklaşık bi tat alabildim. tütünüm kaliteliydi bi tanıdıktan geliyor.
  • Bir gece icecekseniz neden takim aliyorsun ki? Bence kiralasan daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam üflerken fotoğrafını çekip facebook'an koyacan demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Bir gece icecekseniz neden takim aliyorsun ki? Bence kiralasan daha iyi olur.

Abi yeter haftada 30 30 nargile kafeye para veriyorum (haftada 2kez gidiyorum ortalama ) alayım dursun evde babamla karşılıklı tavlamı oynar keyfimi yaparım sonra.Kiralama aklıma geldi gittiğim nargile cafe sahibi ücret bile almayacaktı ( o da çakal eğer eve alırsam gelmem daha biliyo ) ama yok yeter alayım evde dursun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Bir gece icecekseniz neden takim aliyorsun ki? Bence kiralasan daha iyi olur.

Abi yeter haftada 30 30 nargile kafeye para veriyorum (haftada 2kez gidiyorum ortalama ) alayım dursun evde babamla karşılıklı tavlamı oynar keyfimi yaparım sonra.Kiralama aklıma geldi gittiğim nargile cafe sahibi ücret bile almayacaktı ( o da çakal eğer eve alırsam gelmem daha biliyo ) ama yok yeter alayım evde dursun.

Aynen cafeye verdiğim paralarla gidip bir nargile alırdım ve gittim aldım da. Evde duruyor 70 TL ye aldık. Şu an arkadaşta tütün markasını falan unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

İkiside bes para etmez 120 liraya kafe tipi al ve internetten alma 100e anlas elden al ben senelerdir iciyorum en iyisi kafe tipi olan

16 yasinda degil misin kardes sen kac senedir icebilirsin ki? 3 en fazla yani.

18 yasindaym o nerden ckti
  • sizi buraya alayım favoriye eklemeyi unutmayın :) LinK
  • Nargile icin azdigim bir nesaj vardi. Bunlari hep anlatmistim. Tabletteyim simdi bulamiyorum ama bulursan oku.

Ll
    Bana kalirsa ikisini de alma kahveci takimi all
  • Sıkma kömür alma.!
    Marpuç girişi 2 tane olandan alma.!
    El Fakir,Bahreyn yada Nakla Tütünü dışında tütün alma.!
    Paran varsa izmir marpucu al deri olanlardan.!
    Pirinç ser al bide.!

Nargile ile her bi boku bana sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaManyak -- 23 Aralık 2011; 12:22:22 >
  • görünüşe göre tek gecelik istiyorsun, git bir kafeye bir günlüğüne kirala boşuna o kadar para verme, otunu kömürünü de kafeden tedarik edersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Hocam çift çıkışlı bir nargile takımı alırsanız, lülenizin büyük olması lazım ki iki tarafa da tat ve zevk versin.
    Piyasada olan 250 gramlık arap bir marka tütün var. Şeftali, elma ve nane aromalarını tavsiye ederim. (Marka şuan aklıma gelmedi). Nargile marpucunun yılan derisinden olmasına özen gösterin. Takımı orta boy alın, küçük takımlar daha çabuk tütün tüketir ve acı tat verir. Zehirsiz fındık kömürleri oluyor, fazla külde atmaz. Aktarda ve büyük baharatçılarda bulabilirsin.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Zehirsiz fındık kömürünü tutuşturmak kolay mı?Birde içimde farkı var mı? Bahsettiğiniz marka sanırım AL FAKHER

Evet tütün AL FAKHER. Kömürü tutuşturmak gayet kolay hocam.
  • Tavsiye kombinasyonları alalım birde...

-red bull +karpuz @çhela

-üzüm+damla sakızı benden

Başka???
  • Tömbeki + Kavun
  • -Nane+limon
    -Gül+sakızda iyidir

Bu arada nargile filtresi ne işe yarıyor? sigaradaki filtre ile aynı işi görüyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 23 Aralık 2011; 16:57:35 >
  • quote:

-Nane+limon
    -Gül+sakızda iyidir

Bu arada nargile filtresi ne işe yarıyor? sigaradaki filtre ile aynı işi görüyor sanırım

Resmini koyduğun Nargileler Büyük Boy Mu ? Yoksa Ufak Mı ? Büyükse Nereden Alacağını Öğrene Bilir Miyim 1.yi Almayı Düşünüyorum Hemen

3. Nargile Olacak Evdeki
  • Elma+nane+anason gayet iyidir deneyenler bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

-Nane+limon
    -Gül+sakızda iyidir

Resmini koyduğun Nargileler Büyük Boy Mu ? Yoksa Ufak Mı ? Büyükse Nereden Alacağını Öğrene Bilir Miyim 1.yi Almayı Düşünüyorum Hemen

3. Nargile Olacak Evdeki

Valla bilmiyorum büyük mü küçük mü ama orta veya üzeri diye tahmin ediyorum.

buyur link
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/kadin-figurlu-nargile-seti-takimi-cam-islemeli-49367997
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.