Şimdi Ara

NARGİLE ÜSTADLARI İÇERİ (SS İÇERİR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
6
Favori
17.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yılbaşı gecesi evde arkadaşlarla toplanıp eğlenmeyi düşünüyoruz.Muhabbetin yanında Nargile olmazsa olmaz dedik ve eve nargile almayı düşünüyorum.Büyük 2 çıkışlı bir nargile yada orta boy 2 adet nargile almayı düşünüyorum.Tavsiyeler lazım...

-Hangi Nargile??(dizayn ,kalite ,fiyat)

-Hangi Tütün?? (içimi güzel kaliteli)

-Hangi Kömür??(ev ortamında kolayca yakılabilecek ve külleri çok saçılmayan )

1. Resimdeki 90TL
    2. Resimdeki 50TL farka değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 22 Aralık 2011; 18:15:47 >
  • İki çıkışlı almanızı tavsiye etmem. Bende vardı pek keyif alamadık. Tütün çok hızlı tükeniyor.
  • Takıpteyım
  •  NARGİLE ÜSTADLARI İÇERİ (SS İÇERİR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Bu ne abi
    Sorduğum soruların hangisine cevap çözemedim
  • Hocam çift çıkışlı bir nargile takımı alırsanız, lülenizin büyük olması lazım ki iki tarafa da tat ve zevk versin.
    Piyasada olan 250 gramlık arap bir marka tütün var. Şeftali, elma ve nane aromalarını tavsiye ederim. (Marka şuan aklıma gelmedi). Nargile marpucunun yılan derisinden olmasına özen gösterin. Takımı orta boy alın, küçük takımlar daha çabuk tütün tüketir ve acı tat verir. Zehirsiz fındık kömürleri oluyor, fazla külde atmaz. Aktarda ve büyük baharatçılarda bulabilirsin.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

Hocam çift çıkışlı bir nargile takımı alırsanız, lülenizin büyük olması lazım ki iki tarafa da tat ve zevk versin.
    Piyasada olan 250 gramlık arap bir marka tütün var. Şeftali, elma ve nane aromalarını tavsiye ederim. (Marka şuan aklıma gelmedi). Nargile marpucunun yılan derisinden olmasına özen gösterin. Takımı orta boy alın, küçük takımlar daha çabuk tütün tüketir ve acı tat verir. Zehirsiz fındık kömürleri oluyor, fazla külde atmaz. Aktarda ve büyük baharatçılarda bulabilirsin.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Zehirsiz fındık kömürünü tutuşturmak kolay mı?Birde içimde farkı var mı? Bahsettiğiniz marka sanırım AL FAKHER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. resimde olanı almalısın. Çift çıkışlı alırsan tütün çabuk yanar ve zehir gibi tadı olur. Kömür olarak sıkıştırılmış kömür alırsanız işinizi görür. Aktarlar da satılıyor zaten. Tütün olayında da bahreyn, el fakher yada nakhla alırsanız tadı iyi olur. Son önerimde su yerine süt koymanızdır. Red bull-Karpuz tütününü karıştırıp uçuşa geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

1. resimde olanı almalısın. Çift çıkışlı alırsan tütün çabuk yanar ve zehir gibi tadı olur. Kömür olarak sıkıştırılmış kömür alırsanız işinizi görür. Aktarlar da satılıyor zaten. Tütün olayında da bahreyn, el fakher yada nakhla alırsanız tadı iyi olur. Son önerimde su yerine süt koymanızdır. Red bull-Karpuz tütününü karıştırıp uçuşa geçebilirsiniz.

kulaga hos geliyor nasil hazirlayacagiz bu redbull olayini ? Tekila bira ve vodka icilcek sorun olmasin? Su yerine sut olursa nasil bir fark oluyor? Su yerine sarap tutun olarak uzum onerisi aldim nasil olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

quote:

1. resimde olanı almalısın. Çift çıkışlı alırsan tütün çabuk yanar ve zehir gibi tadı olur. Kömür olarak sıkıştırılmış kömür alırsanız işinizi görür. Aktarlar da satılıyor zaten. Tütün olayında da bahreyn, el fakher yada nakhla alırsanız tadı iyi olur. Son önerimde su yerine süt koymanızdır. Red bull-Karpuz tütününü karıştırıp uçuşa geçebilirsiniz.

kulaga hos geliyor nasil hazirlayacagiz bu redbull olayini ? Tekila bira ve vodka icilcek sorun olmasin? Su yerine sut olursa nasil bir fark oluyor? Su yerine sarap tutun olarak uzum onerisi aldim nasil olur?

Üzümlü tütünü pek sevmediğim için nasıl olur bilemicem, tercih meselesi. Red bull tütün al yanına karpuzlu tütün bu ikisini bir kağıt üstünde karıştır. Lüleye çok bastırmadan koy. Folyoyu sar ve kürdan yardımıyla delikleri aç. Su koyduğun yere sütü doldur daha yoğun tat ve duman alırsınız. Ayrıca red bull-cilek, çilek-muz-kavun, damla sakızı-çikolata kombinasyonları da güzel oluyor. Ayrıca kafa etkisi istiyorsan biraz da anasonlu tütün kullan. Gerçi çoğu tütünün içinde bir miktar olur ama daha fazla etki istersen kullanmanı öneririm.

• Tütün olarak Al-Fakher
  • quote:

quote:

quote:

Üzümlü tütünü pek sevmediğim için nasıl olur bilemicem, tercih meselesi. Red bull tütün al yanına karpuzlu tütün bu ikisini bir kağıt üstünde karıştır. Lüleye çok bastırmadan koy. Folyoyu sar ve kürdan yardımıyla delikleri aç. Su koyduğun yere sütü doldur daha yoğun tat ve duman alırsınız. Ayrıca red bull-cilek, çilek-muz-kavun, damla sakızı-çikolata kombinasyonları da güzel oluyor. Ayrıca kafa etkisi istiyorsan biraz da anasonlu tütün kullan. Gerçi çoğu tütünün içinde bir miktar olur ama daha fazla etki istersen kullanmanı öneririm.

Red bull tütün ilginç ilk defa duyuyorum.Denemeliyim kesin peki Red bull genelde alkolle tavsiye edilmiyor sakıncalı olmasın?Birde bu ürünleri tütün kömür vs. nereden alabilirim ucuza ve kaliteli olarak?
  • İkiside bes para etmez 120 liraya kafe tipi al ve internetten alma 100e anlas elden al ben senelerdir iciyorum en iyisi kafe tipi olan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Red bull tütün ilginç ilk defa duyuyorum.Denemeliyim kesin peki Red bull genelde alkolle tavsiye edilmiyor sakıncalı olmasın?Birde bu ürünleri tütün kömür vs. nereden alabilirim ucuza ve kaliteli olarak?

Bünye meselesi bir sakıncası olmaz. Eğer İstanbul da yaşıyorsanız Eminönü de nargile takımları, malzemeleri tütün vb. şeyler satan yerler çokca var. Oraya bakmanızı öneririm. İndirim de yaparlar. Eğer başka yerdeyseniz istanbul hediyelikti yanlış hatırlamıyorsam internet üzerinden satış yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 22 Aralık 2011; 23:49:36 >
  • İkisi de dandik. Sipsi takılan yerleri büyük olsun bunlara sipsi falan da takılmaz. Ayrıca RedBull u hiç tavsiye etmem iğrenç bi tadı var nasıl severler bilmem. Elma iyi duman veriri ayrıca kavun hafif ve güzeldir. Kavun ve çilek karışımınında mükemmel tadı var ve iyi duman verir. Bunların haricinde damla sakızı ve hindistan cevizi alıp diğer tütünlerle karışık deneyebilirsin.
    kömüre gelince, üzeri beyaz bi madde ile kaplı elini kirletmeyen ve çok hızlı köz olan kömürler var. beyaz madde alevle birlikte dökülüyor. Bunları nereden temin edeceğini inan hiç bilmiyorum Kayseri'de isen ne ala
  • Al fakher tütün tek çıkışlı nargile tavsiye ederim.
  • redbull tutun en abı red bull nargıleyede mı el attı ne alaka
    bu arada nane ve lımon al karıstır mıs gıbı ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 23 Aralık 2011; 0:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

redbull tutun en abı red bull nargıleyede mı el attı ne alaka
    bu arada nane ve lımon al karıstır mıs gıbı ıcın

Tütünün markası red bull değil tadı red bull gibi

• İstanbuldayım hatta okul beyazıtta eminönüne 5 dk uzaklıktayım cafe tipi bende düşündüm klasik en iyisidir diye.kafamı kurcalayan tat olayı değil herkesin damak zevki farklıdır genelde kavun,çilek ,elma damla sakızı kombinasyonları yaparım.Bu su haznesi yerine sütün etkisi nedir peki?Birde evde yapan kişilerin deneyimlerinden faydalanalım köz olayını en basit ve temiz şekilde nasıl hallediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 23 Aralık 2011; 0:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

İkiside bes para etmez 120 liraya kafe tipi al ve internetten alma 100e anlas elden al ben senelerdir iciyorum en iyisi kafe tipi olan

16 yasinda degil misin kardes sen kac senedir icebilirsin ki? 3 en fazla yani.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.