Şimdi Ara

N82 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen perşembe Teknosadan n82 aldım. Bazı problemlerim var;

1. Telefonu aldığımda şarjı fulldü. Fabrika çıkışı telefonun şarjı full gelir mi?

2. 210 saat bekleme süresi olduğu ve 12 saat müzik dinleme imkanı sunduğu yazıyor fakat ben ikisini de denedim max 48 saat bekleme ve max 2,5 saat müzik dinleyebiliyorum. Batarya konusunda bir problem mi var yoksa şarj bu kadar vasat mı?

3. Telefonda çok sık kitlenme ve buna bağlı olarak masaüstü dışında tuşlara tepki vermeme sorunu yaşıyorum. Telefonu defalarca kapatıp açsamda bu sorunun düzelmesi bayağı zaman alıyor.

4. Müzik çalarda sesi 80 üstüne açınca aşırı boğuyor hem kulaklıkta hem de hoparlörde.

5. Bazen outofocus yaparken mercekten hart hurt sesler geliyor ve bu sırada kamera görüntüsünde donma yaşanıyor.

6. Nokia Maps özelliği 3 ay bedava olması gerekirken kontör harcıyor.

Sizce telefon problemli mi yoksa telefonun durumu mu böyle? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• hocam telefon daha önce sanki kullanılmış gibi anlattıklarınızdan bunu anladım ben. bence derhal götürün ilk 15 gün içerisinde teknosa direk kendisi servise veriyor cihazı hemen geri götürün derim
  • Yardımınız için teşekkürler. Fakat ben telefonu alalı daha 1 hafta bile olmadı. Bütün hafta telefonun tadını çıkarmak yerine sorunlarını çözmeye çalıştım. Bu durumda neden ben mağdur olayım ki? Daha yeni aldığım telefonu neden servise gördermelerine razı olayım. O servise giderse ondan daha hayır gelmez. Teknosa da telefonu istediğimde ellerinde 1 tane kaldıklarını söylediler. Adam gitti vitrinden telefonun teşhirini aradı ama bulamadı. Bence bu teşhir ürünü. Tabi o anın heyecanında bunları düşünemedim. Bugün iade için götürecem, ya yenisini bulup versinler yada paramı isterim. (Parayı bir kere verdim, iadesini hayatta yapacaklarını sanmıyorum ya, 2. keredir teknosa mağduru oluyorum )
  • 1. sorun hakkında bilgim yok

2.soruna gelince telefonu nokia hatsız modunda dener sende öyle yap

3.sorun bende n79 aldım daha beter sorunlar yaşıyorum versiyon güncelledim çoğundan kurtuldum.

4.sorun telefonunun arkadasin nokia kom garantisi yazıyormu telefonun çakma oldugundan şüpheleniyorum.

5.olabilir benim arkadasda n82 aldı tuşu tek kademeli servise verdi düzeltildi

6.benimde kontur gidiyor ayarlardan gps kullanımında gprs wapi kapat sadece tümleşik gps seçili olsun

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Yardımın için teşekkür ederim. Telefonu İstanbul Kurtköy Atlantis Teknosadan almıştım. Bugün problemleri için mağazaya gittiğimde birden ne göreyim... Teknosa yok Kapatıldığını söylediler Teknosa müşteri hizmetlerini arıyacam ama eminim hayır gelmeyecek. Bu şekilde hizmet veren ve müşteri memnuniyeti 0 olan bir şirketi kınıyorum

Telefonda kom garantisi yazıyor. Çekim tuşu 2 aşamalı o konuda bir problem yok. Bakalım versiyon güncelleyince sorunlar düzelecek mi. Teknosadan da ümidi kestim artık, sadece yeni bir batarya karşılasınlar razıyım. Çünkü ilk şarjını düzensiz bir şekilde teknosa yapmış. Sarj problemini buna bağlıyorum.

• Kimsenin günahını almak istemem ama; orjinal pili değiştirmiş bile olabilirler!!
    ben N79'u satın alırken açılmış ambalajı satmak istemişlerdi, bir baktım piline çakma pil.. (pil orjinaline çok benziyor ama nokia bandrolü laser 3 boyutlu değil)
    jelatini açılmamış kutu istiyorum bunu almam dedim; yok falan dediler ama sonra bir yerden jelatinlisini bulup getirtmişlerdi..
    Sonuç olarak; orjinal nokia pilin fiyatları 80-100 lira civarı.. benzeri çakma piller 10-15 liraya satılıyor.. Zaten piyasa da orjinal pil de bulnmak çok çok zor.. satılan plllerin %80'i sahte
    Çoğu telefoncu çakma nokia pilleri orjinal diye tutturabildiğine satıyor..

Not>> N82 telefonu başka Teknosa şubesine götürüp, soruna çözüm arayın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Ekim 2009; 22:46:40 >
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim ama ortaya bir problem daha çıktı. Telefonu belki daha iyi hale gelir diye v31 e yükselttim. Şimdi oyun yüklemeye kalktım fakat yükleme bitecekken "güncelleştirme hatası" diye yazı çıkartıyor. Bu durumu hiç yaşayan var mı veya nasıl düzeltebilirim?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.