Şimdi Ara

D600 DE BLUETOOTH SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni d 600 aldım ancak hafıza kartım yok bluetoothla başkalarına resim,vb. şeyleri yolluyorum fakat başkalarından hiç bir şey alamıyorum. Yani benim telefonu bluetooth yoluyla göremiyorlar. Acaba hafıza kartı olmadığından dolayı mı oluyor bu durum? Hafıza kartı alsam bu sorunu giderebilirmiyim? İlginiz için şimdiden teşekkürler....

Orjinalden alıntı: BURSALI16

Arkadaşlar yeni d 600 aldım ancak hafıza kartım yok bluetoothla başkalarına resim,vb. şeyleri yolluyorum fakat başkalarından hiç bir şey alamıyorum. Yani benim telefonu bluetooth yoluyla göremiyorlar. Acaba hafıza kartı olmadığından dolayı mı oluyor bu durum? Hafıza kartı alsam bu sorunu giderebilirmiyim? İlginiz için şimdiden teşekkürler....

telefonun blutud adı açıkmı birde güvenli mod kapalı olacak bunlara dikkat et hafıza kartı ile senin blutudun bir ilişkisi yok tamamen tel hafızası yeterlizaten kartında olsa ilk önce blututla aldığın dosyaları tel hafızasına sonrada hafıza kartına taşıyacaksınbunlarda olmazsa dediklerim en son çare format at

• bütün olasıkları arkadaş açıklamış..teşekkürler...
    Turkcell'de ses sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.