Şimdi Ara

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen (son post'a)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar değişiklik istiyorum ve siemens sx 1 den sıkıldım açıkcası yani bana sade telefon lazım biraz da tipi güzel bişi olsun istiyorum bu yüzden 8850 yada 8910 alıcam ama ikisi de bibirine benziyo ama aralarında ne fark var ve hangisini neden tavsiye edersiniz..

ikisinin de bataryasını orjinal bulabilirmiyim ve de kasasını ?? parça olarak 2sinden birinin avanatajı varmı acaba ??

bilenler parmaklarını konuştursun lütfen ..

8850

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen  (son post'a)

8910

Nokia 8910 kullanmış olanlar bi bakabilrmi lütfen  (son post'a)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Haziran 2006; 23:37:54 >

• Sanırım 8850 çelik, 8910'da titanyum kasaydı, bu iki malzemenin birbiri ile farkı ise sağlamlık bakımından çok abartı bir farkı yok, çelik daha sağlam tabiiki ancak titanyum çelikten kalıbına göre çok daha hafiftir..

bende 8850'yi boşver artık, 8910 çok daha şık, ben de düşünüyorum ama şöyle sağlam bi tane bulmak zor, asansörleri arıza çıkarabiliyor çok kolay, veya cihazlar eski model olduğundan değişik problemler çıkabiliyor..

Kasaları değiştirilebilir olması gerek ama bende bu konuyu araştırıyorum, yeni kasaları mevcut mu nokia shop'larda..
  • saol arkadaşım bilgi için
  • parçalarını bulmak da çok zor
  • bence 8850 tip olarak daha hoş ama 8910 biras daha özellikli bluetooth falan war ne işe yarar bilmemde 8910 tip karizma mütiş benim babamda 8850 war çok memnunuz şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacer

bence 8850 tip olarak daha hoş ama 8910 biras daha özellikli bluetooth falan war ne işe yarar bilmemde 8910 tip karizma mütiş benim babamda 8850 war çok memnunuz şimdilik

bluetoothtu kulaklık kullanabilirsin o işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 11 Haziran 2006; 15:07:18 >
  • hımm bak hiç düşünmemiştim bu yönden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ardaşlar 8850 piyasada varmı 0 ı faln
  • ya arkadaşlar sanırım 8910 u alıcam ama bunun orjinal bataryasını bulabilirmiyim.. daha doğrusu uzun giden batarya varmı bunun için.. çelik bataylar var sanırım dmi ??

ayrıca orjinal kasa arasam bulabilirmiyim ve nerde nasıl ? ankarada oturuyorum ?
  • orjinal kasalar çok ucuz olmaz sanırım çelik bataryalar mevcut her yerde orjinal batarya bulunurmu bilmem
    we by kara arkadaşım 8850 nin sıfırı uzun süreden beri üretilmiyor
  • ucuz olup olmaması sorun değilde.. orjinal kasa bulunurmu siz n söyleyin bana ??

peki orjinal bataryamı daha iyi gider yoksa çelik bataryamı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ucuz olup olmaması sorun değilde.. orjinal kasa bulunurmu siz n söyleyin bana ??

peki orjinal bataryamı daha iyi gider yoksa çelik bataryamı ??

orjinal kasa teknik servislerde bulunur.bence bataryada çelik batarya al.ama bu tele bukadar para harcanırmı bilinmez ama sorularını yanıtladım.yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • 8910 un 0 ı İstanbul da nerede satılır?
  • 8910 un sıfırı varmı yaa ??

ya ben kasa beni rahatsız ederse diye.. değilse değiştirmeye hemen niyetim yok .. ama batarya da önemli..
  • DOĞUBANK aklıma geliyor. Ama orada 0 bile olsa şu kayıt ve kilit olayı düşündürüyor.
    Eğer 0 ve uygun fiyatlı 8910i bulursam anında alırım.
    Yoksa bu saatten sonra 2 inci el telefon kullanmam kullanmadım da...
  • 8910i tavsiye ederim. Mükemmel bir telefon ama eğer bozlursa at çöpe o derece onu da düşün derim...
  • bozlursa diye bahsettiğin yer neresi sürgüsümü içimi neresi.. yada heryerimi ?? :((

8910 aldım ya.. yarın fln gelir kargoyla..
  • hocam nerden buldun ya bende ankarada baya aradım ama necatibeyde 1-2 tane gördüm ama makinalara 0 cihaz muamelesi yapıolar. sen kaça aldın??????
  • Bence 8910İ al.8850 de kullandım oda güzel telefon ama 8910i nin karimazsı başka 4 ay bekledim ben 8910i ye sahip olmak için ki alacağın telefonların sıfırları yok buna onem ver( Ben Bulamadım Sıfırını).2.El alıcagın için sana güven vericek biryerden alman gerekli 3 gün oldu bende 8910i yi alalı çoq ama çoq memnumun.
  • 8910i temizler forumda 120 ye rahat bulunabilir ben 8850 aldım çok temiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.