Şimdi Ara

W810i de ahize sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce dualarım kabul oldu ve bir tane w810i telefon aldım. Ama telefonda bir sorun war.Ben birisini aradığımda veyahut birisi beni aradğında telefonu açtığımda ses bana çok az geliyor...bunun sebebi ne olabilir...Lütfen bana yardım ediiin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumarbaz -- 13 Ağustos 2007; 23:16:58 >

• Ayarlardan zil seviyesine baktın mı
  • Yandika tuşlarla ses seviyesini yükselt, bence gayet iyi ahize sesi. ve ayarlardan ekolayzırına bak manuelden ses seviyesini yükselt benim de öle sorun oldu bayiye götürdüm bunu tavsiye ettiler dene işe yarar

Orjinalden alıntı: kampüs61

Yandika tuşlarla ses seviyesini yükselt, bence gayet iyi ahize sesi. ve ayarlardan ekolayzırına bak manuelden ses seviyesini yükselt benim de öle sorun oldu bayiye götürdüm bunu tavsiye ettiler dene işe yarar

zaten ahize sesi en sonunda...Birde ayarlardan ekolayzırına bak demişsin.Ama ben ayarlarda aradım taradım öyle bişey bulamadım...

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Ayarlardan zil seviyesine baktın mı

Arkadaşım benim zil sesiyle bir sorunum yok..sadece ahizeden az ses geliyor.
  • ARKADAŞIM ANLATTIM AMA TARİF EDEMEDİM GALİBA WALKMAN MENÜSÜNDE YANDA SEÇİM YAZIYO ORDAN EKOLAYZIR AYARLARINA GİR NORMAL SESDEN MANUELİ SEÇ VE SEVİYELERİ YÜKSELT .. BENİM SORUNUM ÖYLE ÇÖZÜLDÜ!!! SEN DENEDİN Mİ BUNU?

Orjinalden alıntı: kampüs61

ARKADAŞIM ANLATTIM AMA TARİF EDEMEDİM GALİBA WALKMAN MENÜSÜNDE YANDA SEÇİM YAZIYO ORDAN EKOLAYZIR AYARLARINA GİR NORMAL SESDEN MANUELİ SEÇ VE SEVİYELERİ YÜKSELT .. BENİM SORUNUM ÖYLE ÇÖZÜLDÜ!!! SEN DENEDİN Mİ BUNU?

Arkadaşım Yardımın için çok sağol ama olmadı.Seni bu saate kadar da yorduk.
    iPhone 6S Plus Ses Tuşu Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    D600 DE BLUETOOTH SORUNU
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım herhangi bir yeri aradığında hemen üst sağ taraftaki tuştan ahize sesini yükselteceksin, yani arama esnasında ahize sesinin yükselte bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.