Şimdi Ara

N95 / N95 8gb Ekran Sorunu olanlar / Flex Kablo / film / Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
10.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;
    Sanıyorum N95 lerin kronik sorunu flex kablo yahut ekran filmi de denilen bu kablonun işlevini yitirerek, görüntünün bozulması ve siyah ekran gibi problemler çıkarması. Araştırdığımda gördüm ki telefon tamircileri bu parça için utanmadan 50 lira dahi isteyebiliyormuş. Zaten taktıkları parça orjinal değil, yan sanayi ve ön kamerası fonksiyonel değil.

    Benim de elimde bir n95 vardı ve bu sorun nedeniyle kullanamıyordum. Şimdi bu telefonu kullanılabilir hale getirmek istediğim için, sorun yaşayan diğer kullanıcılara da faydam dokunursa diye haber vermek istedim.
    Bu parçayı kargo dahil yurt dışından uygun fiyata temin etmek isteyen olursa pm ile ulaşabilir. Herhangi bir ticari amacım yok. Farklı bir parça da olabilir ücreti ne ise bana gönderdikten sonra, direk sizin evinize gelecek şekilde satın alacağım.

    Özet olarak, hem kargoya hem de parçaya fazladan para vermek istemeyen ama yurt dışından almakta tereddüt yaşayanlara kısa bir süre yardımcı olmak istedim. Nedeni ise burada talep ettikleri saçma fiyatlardır.

    Selam ile.








  • 50 yi geçtim 100 isteyen yüzsüzler de var bir de kaliteli parça taktıklarını söylüyorlar...
  • Benimde aynı sorunum var kardeşim. Özel mesaj gönderdim ayrıntısıyla yazdım.
    İlgilenebilirsen sevinirim. Mesajını bekliyorum.

    Teşekkürler duyarlılığın için.
  • aynı olay benimde başıma geldi? Nokia n95 telefonumu koltukta otururken elimden En fazla yarım metre aşağıya halının üzerine düşürdüm ve ekran gitti sadece ışığı yanıyordu ama normal arama vs geliyordu, telefonu 2.el olarak almıştım ve aldığım yere tamir için götürdüm bana arızanın ekran filminden kaynaklandığını ve yan sanayi 70 orjinal 100tl dedi bende o an fazla para olmadığı için yan sanayi takılmasını istedim sonra ertesi günü telefonu almaya gittim telefonu açıp bi bakayım dedim, ekran çin telefonu ekranı gibi olmuş tuhaf tuhaf renkler vs sonra ekrana aşağıdan bakınca hiç bir şey gözükmüyor vs bende siz buna orjinal olanı takın dedim ama oda güya orjinal, alakası bile yok ön kamera doğru düzgün çalışmıyor ekran desen çamur gibi bende o telefonu zararına oraya satıp n96 almıştım. Yani demek istediğim ekran filmi bozulanlar ya internetten temin edip kendileri taksınlar yada yapamazlarsa nokia servisine yaptırsınlar çünkü nokia servisi 50tl ye takmıştı bi arkadaşınkini ve orjinaldi hiç olmazsa paranız boşa gitmez.




  • bende 50 tl ye taktırdım üzerinde bilmem ne elektronik yazısı war firma adı , sallama olduğu burdan belli ama zatne orjianal die taktırmamıştım yan sanayi die taktırmıştım . o gün elim mahkumdu başka telefonum yoktu , N95 8GB kullanmaya devam etmek isteyerk taktırdım , menü tuşları basıorum bazen sanki 2 kere basılmış gibi oluyor neden bilmiyorum walla . fx kablo deiğişince tuş bölümüde değişiyor . hala kullanıyorum ve tatmin edici bir şey çıkana kadarda devam edeceğim . şuan nokia servisi 150 tl istiyor .
  • konu ile ilgili pm attım
  • Konu biraz eski ama arkadaşlar belki bulurum cevabımı.
    Benim flex cable içinde aynı durum söz konusu.Ekranın takıldığı sokette arıza var.Görüntü var telefonda fakat renk ve ışık yok.nerdeyse siyah beyaz.
    Flex cable üzerindeki ekran soketine hafif dokunuyorum ışık geliyor bırakıyorum gidiyor.Sizce bunun tamiri olur mu
    yan sanayi takmak istemiyorum.veya yan sanayi taksam üzerindeki kamerayı orijinal kameramla değiştirebilir miyim.
    Yada sadece aldığım üründeki soketi orjinale takabilr miyin?
     N95 / N95 8gb Ekran Sorunu olanlar / Flex Kablo / film / Çözümü
     N95 / N95 8gb Ekran Sorunu olanlar / Flex Kablo / film / Çözümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratözdemir -- 25 Haziran 2014; 12:58:48 >




  • Merhaba netten alibaba gibi dx gibi sitelerden bakabilirsn hocam ordan flex getirt ve tak orjinali ile birebir misss gibi on kamera degisick oda sorun degil goruntusu guzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyordan aldım flex kabloyu.Bende iki tane n95 var.Birinde çalıştı.Diğerinde ışık geliyor fakat ekranda görüntü yok anlayamadım neden kaynaklandığını.Ana kartı değiştirdim ekranı değiştirdim yine çalışmadı Tamamıyla orijinal olan n95te.Ama öteki biraz işlem görmüş ekran falan orijinal değil onda çalışıyor.Var mı fikri olan arkadaşlar???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.