Şimdi Ara

N11 ÜYELİK İPTALİ MAĞDURLARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
9.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş yediğiniz yetmedi mi? :)

    Şu forumda çeklere en az 2000 lira dağıtmışımdır.
  • N11 artık çakma ürün piyasasına dönüşmüştür, hem de pahalı. Bugün Samsung 1500 TL'lik buzdolabını gittim Hepsiburada dan aldım N11'de en ucuz 1650 TL. Satıcıların bazısı problemli N11 desen güven vermiyor.

    N11http://urun.n11.com/buzdolabi/samsung-rt38k5100s8tr401-lt-inox-no-frost-a-buzdolabi-P95525834

    Hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/samsung-rt38k5100s8-tr-a-397-lt-twincooling-plus-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRT38K5100S8TR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 18 Nisan 2017; 12:36:10 >




  • arkadaş ben merak ettiğim soruyorum. birden fazla üyelik açmanın ne avantajı var da açıyorsunuz? kupon desen zaten son zamanlarda doğru düzgün kampanyası da yok n11'in... bilmediğimiz bir referans kampanyası falan mı var?
  • IORI kullanıcısına yanıt
    Merhaba IORI,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba IORI,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com

    Gerenk yok, biz gerekeni yapıyoruz zaten.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) benimde üyeliğimi askıya almışlar. şu n11.comdan en az 40000 tllik alışveriş yapmışımdır. en az bir o kadarda referans olmuşumdur. bu terbiyesizlik. n11.com'un ilk açıldığı zaman açtığım hesabımı askıya almışlar.
  • cin olmadan adam çarpmaya çalışırsanız olacağı bu 1.5 senelik hesabım iptal olmuş 3 senelik hesabı da iptal olmuş yok geniş aileyiz geçiniz bunları... Her kampanyayı kural tanımadan sömür çek satışı yap sonra hesabım iptal olmuş diye ağla...
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    ne biliyorsun ? n11 çok mu düzgün firma ? koskoca amazon bile hata yapabiliyor. bu nasıl yorum böyle.
  • Benimkini de iptal ettiler. Çokta tın...
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Dostum okuman var oku, adam 1,5 senelik hesabım iptal edilmiş diyor sonra 3 senelikte iptal edilmiş diyor. Gerekirse bende açarım ama iptal olma riskini alırım sonra gelip burada ağlamam
  • İlk sipariş tarihim 04/04/2013. Hesabım halen daha duruyor. Sorgulanması gereken kim acaba bir düşünmek lazım.
  • Ben saticiya bir soru sordum diye 10 binlerce liralik alisveris yaptigim hesap kapatildi.2-3 yil oldu sanirim.O zamanlar daha sık alisveris yapiyordum hesap kapatilinca hepsi buradaya kaydi alsiverislerim.N11 kendi kaybeder..Hepsiburadayla onlarca sorun yasadim adamlara demedigim kalmadi, ama hesabimi kapatma terbiyesizligini yapmadilar.Hesabi kapatmak terbiyesizliktir.Sordugum soru da benim ve kardesimin hesapta 2 cek vardi bir urunun odemesini 2 hesaptan yapabilir miyiz dedim yarim saat sonra hesabim kapatildi..Magaza da collection mu neydi..karaktersiz firma sikayet etti sanirim.Kurallara aykiri bir is bile olsa fiiliyata gecmemis bir iş sadece soru sordum.Terbiyesizsin n11..ama sen kaybediyorsun artik hepsiburada dan yapiyorum hem guvenli hem orjinal urun hem de iade etmek cok basit..en onemlisi hesabimi kapatmak gibi bir terbiyesizlik içine girmiyorlar.
  • hesabım tekrar aktif edildi. teşekkür ederim. n11.com ile nice senelere inş. Birlikte kazanacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 12 Eylül 2017; 13:48:29 >
  • hesabım yine iptal edildi. n11.com adeta dalga geçiyor. Bu hesaplarını iptal ettiğin insanlar olmasa bu gün sen olamazdın. bu kadar rezillik olamaz. n11.com bu şekilde devam ederse kendi sonunu getirir...
  • n11.com üyeliğimi aktif etmesine rağmen halen alışveriş yapamıyorum. ödeme ekranına geldiğimde güvenlik kontrolü nedeniyle ödemeyi kabul etmiyor. yıllardır bizim sayemizde büyüdünüz şimdi bize bu muamele yakışmıyor size.
  • Hocam ben sildim üyeliğimi şimdi kafam çok rahat. Bıkmıştım mağazaların insanları dolandırmasından. çok şükür simdi rahatım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steampowereduser -- 20 Aralık 2017; 11:2:27 >
  • büyüttün besledin adam ettin şimdi ettiklerine bak
  • n11 kadar fırsatçı alışveriş sitesi görmedim. Geçenlerde laptop almak istedim. N11 de buldum bir tane. Sepete attım. Gidip kredi kartını aldım geldim bir hevesle. Bir baktım. Fiyat 200tl artmış. 1 dakikada fiyat nasıl artar anlamadım. Sinirlendim almadım. Sonra denk gelmiştir belki dedim iyi niyetliyiz ya. Aradan 1 ay geçti ssd almak istedim. Mağazaya soru sordum hop. Üründe fiyat yine arttı. Müşteri temsilcine durumu anlattım. Fiyatları mağaza belirliyor dedi. Mağaza fiyat belirlerken bizi mi bekliyor? 3 yıllık üyeliğimi iptal ettim. Bir daha da tercih etmem. Parasını geçtim. Bizimle dalga geçiyorlar. Yakışmadı n11...
  • ibrahim_b İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba ibrahim_b

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • ibrahim_b İ kullanıcısına yanıt
    Sipariş ettiğim ürün 30 gün boyunca gönderilmedi satıcı tarafından. N11 sipariş iptali için 30 gün geçmesine rağmen hala benden onay istedi telefonda. Yahu 30 gün geçmiş satıcınız ürünü göndermemiş hala iptal için onayımı soruyorlar. Ben bin kere de dedim satıcıya iptal değil ürün istiyorum diye. Puanı düşmesin diye onaylıyor sonra beni arıyor iptal et diye. Ben iptal etmeyeceğim deyince de 30 gün bekletti beni. Satıcı etilermarketti. O addaki dükkanında 1 tane ürün bırakmadılar. Esfa kimya adıyla başka adlarda dükkanları var n11 de ve hala satış yapıyorlar. Cidden şaka gibi. Hepsiburada varken n11 kesinlikle tercih edilmemeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 17 Nisan 2018; 13:32:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.