Şimdi Ara

N11 ÜYELİK İPTALİ MAĞDURLARI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
10.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu bende hortlatayım. Bugün de benim hesabım durduk yere kapandı. Nedenini bile bildirmemişler. İşin enteresan kısmı ne müşteri hizmetlerine bağlanılabiliyor, ne sundukları bir seçenek var aradığımızda bununla ilgili, Ne site üzerinden bir bağlantı kurabiliyoruz, nede bir yardımcı makale var bu konuda. Gerçekten bu kadarına pes. Keşke neden kapattıklarına dair bir açıklama yapsalardı.

/ MSI RX 470 Gaming X 4GB (MS-V341)
    / BenQ GW2406Z 24" LCD (FHD)
    / EVEREST RAMPAGE 88 GAMING 600W PSU SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA
  • Böyle çakma site yok iki ürün iade ettim diye (hakli sebep) bozuk yada eksik urunlerdi.uyeligimi kapattılar.hort mort dinlemem aga sezarin hakkı sezara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimde bir keresinde banlamışlardı, adres olarak fake adres girmiştim, ödeme adımında taksit seçeneğine bakıyordum, anlamadan onaylarsam yollamasınlar diye adresi saçma şeyler ile doldurdum, ama sipariş oluşturmadım tabi.

Bundan dolayı hesabı kapattılar, hemde aktif siparişlerim varken.

Aradım geri mi döndüler hatırlamıyorum. Bayana durumu belirttim, şüpheli işlemler yapılmış, güvenlik amacıyla hesabınız kapatılmıştır diyor.  

Tamam dedim işlemi ben yaptım sorun yok, açın hesabımı derken, öyle yapamıyoruz tarzında konuştu.

Mobilya siparişim var kargoda, siz hesabımı kapatıyorsunuz dedim, mobilya sorunlu üründür, sıkıntı çıkarsa ben nasıl iade veya satıcı ile iletişim kuracağım dedim.

İmana geldi sanırım, hesabımın açılmasını sağladı. Seninki açılırmı bilemem ama belki benim hesabımı siparişten dolayı açmış olabilirler.

şuanda pek bulaşmıyorum artık, siparişimi azalttım, hatta bitirdim diyebilirim.

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.