Şimdi Ara

n11.com'da ikinci el araç satışı başlıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sahindenin zincirini kırması zor gibi galerici mantığı ile çalışıyor gibi N11 ikinci el satışı.
  • Uygulamadan giriyorum ama hiçbir araç gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı ekspertizi n11 anlaşmalı olunan yere kendisi yaptıracaksa ve aracın tüm tramer bilgilerini verecek ve tüm bunlar zorunlu olacaksa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casey_

Uygulamadan giriyorum ama hiçbir araç gözükmüyor.
    +1

• Türkiye de araba piyasasını sahibinden belirliyor kesinlikle. N11.com un bu işe girmesi güzel bir gelişme.

Ölücü ve dolandırıcı kaynıyor. Ekspertiz yaptırmış adam ne bileyim nerde yapmış. Kendisi mi oynamış bilemiyorsun. Güvenilirlik önemli kesinlikle. Yıllarca dişinden,tırnağından eksiltip köşeye koyuyorsun. Para kolay kazanılmıyor.
  • benmi yanlış görüyorum yoksa sadece 15 araçmı var?
  • iyide zaten doğuş gurubu araba işinde zaten satarken %10 komisyon alacaklarmı diğer satıcılardan alıyorlar

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Ürün iade edilirse çek yanar. Telafi edilmez.

• Ekspertiz raporu çok detaylı o gayet guzel olmuş. Fiyat olarak da polo trendline sahibinden ilanlarıyla fiyat olarak pek fark yok gibi gördüm aynı yıl ve km araçlarla.

• 2011 1.4 tsi comfort polo 120 binde on camurluk boyali,DEGİSEN YOK.hasar kaydi yok. 55.000 tl SATİYORUM

• N11 önce formatını değişmeli bence şuan pek kullanışlı değil zorunda kalmadıkça alternatiflerini tercih ediyorum.

• Çok iyi olur. Sahibinden'in piyasayı yönetmenin verdiği şımarıklığı son bulmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • örnek bir kaç araç koymuşlar. ekspertizleri çok çok ayrıntılı.
    Umarım fiyatlar da cazip olur.
  • Boş yapmışsınız gerçekten n11 araç satışına başlasa nolur sahibinden gibi bir devin yanında ezilecek

• İstanbul sancaktepeye gidecek olsam ben niye n11 den araç alayım.getir kapıma da bir işe yarasın hizmetin.

• n11'deki Leon TDi'ın raporuna detaylı şekilde baktım. Arabada yazılım var. Dyno ölçümünde 134 hp güç ölçülmüş. 13 bin km'deki aracın cam fitili deforme olmuş. Bana biraz sorunlu bir araç izlenimi verdi. Lastikleri 13 bin km için çok fazla aşınmış. Büyük ihtimal lastiklerini değiştirmişler veya araba pati yapacak şekilde çok sert kullanılmış veya km'si düşürülmüş. İlk bakışta beğenmiştim ama şimdi gözümden düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 31 Temmuz 2019; 19:5:44 >
  • Sahibinden.com'da envai çeşit şey satılır. Ama siteye giren kimi görsem ya araba bakıyordur, ya da ev. Satılan diğer şeyleri bizim bilmediğimiz yaratıklar mı alıyor diye kendi kendime sorarım.

N11 de bu hale gelmesin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarlıksız arabamı alınır Allah aşkına. Biri yazmış satıcıya pazarlık varmı diye. yok demiş yazan tutar ile satılır. Bu mantıkla iş görmez gibi geliyor

• barkin67 B kullanıcısına yanıt
    bu sana niye batıyor? sahibindende hissedar mısın? rekabet tüketiciye yararlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

bu sana niye batıyor? sahibindende hissedar mısın? rekabet tüketiciye yararlıdır.
    Bende aynı şeyi söylüyorum ancak sadece n11 ile olacak iş değil hepsiburada gibi şirketlerinde yapması lazım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.