Şimdi Ara

n11.com'da ikinci el araç satışı başlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüv ile anlaşmışlar. N11 de kim bu sistemi düşünmüş ise o adamı çok iyi bir şekilde ödüllendirin. İnsanlar güvenli bir şekilde 2. El araç alabilecek artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin arkasindan kesin ikinciyeni fln çıkar demedi demeyin genjler. Eğer shbndn,arbm tarzı ise girerlerse işleri zor ki zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden sitesine sağlam darbe geliyor.

• Doğuş oto nun ikinci el pazarını takip ettiği belki yonlendirebildigi bir pazar olacak girişim. Sahibinden tekelini kırmaya çalışması açısından güzel adım destekleriz.

• Rekabet gerçekten iyidir ama n11 bunu yaparken esas işini ihmal edip bizi başka tekellere bırakmamalı

• 2.elde Ekrem Coşkundan döner almak kadar kolay bir sistem olmalı.

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Avantajix'i unutmayın
  • Ben n11 den sahte ürün cenneti olduğundan 30TL lik hava filtresi bile almam, 2. El araç alanada yürek yemiş derim :-D

Yanlış çok komik,

Şimdiden mısırımı aldım yerime geçtim.

Sinema yakında başlıyor:-D
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    her satıcıyı aynı kefeye koyma bence, geçen ay 5 küsüre buzdolabı aldım, piyasanın 1.500 tl altına, servis gelip kurup gitti. sahte olsa bile geri iade edebiliyorsunuz. en son aldığım tshirt sahte çıktı, gönderdim iade yapıldı.

• satandan %kaç komisyon alacak. bu komisyon fiyatın içinde olacağı için uygun fiyat gelmez. hele ki DOD zaten pahalı.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Hocam millet güvenilir olsun daha fazla vermeye razı. 2. elde araba aramak gerçekten iğne aramak gibi bir şey.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Boş laf,piyasaya bir düzen gelir, evet 3-5 fazla olur ama en azından kapı gibi tüv raporu olur elinde..mevcut sistem de dahamı iyi sanki herkes tuttuğunu d.züyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi anlamadım, hesaba havale mi yapcaz, bi kısmını kredi kartıyla da ödeyebilecek miyiz acaba

• herkes bir telden çalmış. n11'in genele açık herkesin ilan verebileceği bir sisteminin olacağını sanmıyorum. ikinciyeni gibi bir site olur, kiralık araçtan çıkan doğuş grubu araçlarını buradan satacaklar işte. yok sahibinden'e darbe vuracakmış falan ... keşke yapsalar öyle birşey ama sanmıyorum. ekspertiz garantili araç demesinden zaten vizyonunu belli etmiş,
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    osmanlı torunuyoutube
    FATİH TEZCAN ATATÜRK OLMASAYDI OLURDUK ATATÜRK GERÇEKLERİ
    https://youtu.be/SFvWQiPeWwA

• tüv iyi oşmuş italyanlara güvenilir gibi tekel kırılmalı zatem sahibindene rakip olmalı

• sahibinden.com "vaziyet alın burası karışacak " :)

• kesinlikle haklısın

• İnsanlar sadece sahibinden'e kabahat bulmuş, dediklerinde haklılar da soygun gibi para istiyorlar ama kuzu kuzu veriyorsun. Asıl soygunu galericilere yapıyorlar ama onların da az bir kısmı düzgün-dürüst insan olduğu için onlara da acımıyorum. Umarım n11 söylediği şeyleri yapıp ikinci el satışlarına güzel şeyleri standart haline getirir de bütün soyguncular hizaya gelir. Az sayıdaki dürüst galericinin de bu işten zarar göreceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.