Şimdi Ara

n11.com'da ikinci el araç satışı başlıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
7
Favori
25.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden adlı siteden kurtulalım yeter.
  • Herkes sahibindene giydirmiste herkes mi emlakci yada galerici? Bireysel kullanicilar icin bence gayet guzel bir platform sahibinden. Çok sey satim ordan bir kurus komisyon vermedim nihayetinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani 31 temmuzda başlıyordu? İlan milan göremedim.
  • Başladı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok başlamamış muhtemelen 10-12 gibi başlar
  • n11 traş olur bence, Türkiye'de çok az kişi 2.el bir aracı sistem üzerinden almak ister.

Bu sistemi kullananlar yüzyüze sohbetli pazarlık etme fırsatından, satışı düşük gösterip vergi avantajından, takas imkanlarından vazgeçmesi gerekir.

sahibinden'de bul aracı götür tanıdık ustaya ya da herhangi bir expere sana vidasını sıkan adama kadar çıkarsın. Beğenirsen git notere bitir işi. Alışveriş sitesinden araba alırsan patlarsın, güvenli bulmadım.
  • Aynen, özellikle emlak bölümünde de olmalı, harabe evlere 1000 tl fiyat çekenleri yerin dibine sokmak gerek.

• 2. elden ağzı yanmış bir. olarak, 3-5 kuruş fazla vermeye razıyım. Yeter ki güvenilir olsun ve işlemler hızlıca bitsin. İkinciyeni bu konuya farklı bir açıdan yaklaştı. Hem açık arttırma var, hem de direk satış mevcut Ama direk satışta araç fiyatları aşırı yüksek. Oradaki fiyatları ödeyecek adam, zaten üzerini tamamlayıp gider sıfırını alır.

DOD gibi 2. elde güven adı altında sömürücülük yapan firmalardan gına geldi. Çok bir şey istemiyoruz, güvenilir olsun, işlemler hızlı bitsin, karşımızda muhattap olsun ve fiyatlar cep yakmasın yeter.
  • İlanlar geldi :)
    www.n11.com
    Araçlar - İkinci El Araç Satışı - "0" Km Araç Alır Gibi - n11.com - n11.com
    https://www.n11.com/promosyon/ikinci-el-arac-satisi-0-km-arac-alir-gibi-n11com-1175270

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

2. elden ağzı yanmış bir. olarak, 3-5 kuruş fazla vermeye razıyım. Yeter ki güvenilir olsun ve işlemler hızlıca bitsin. İkinciyeni bu konuya farklı bir açıdan yaklaştı. Hem açık arttırma var, hem de direk satış mevcut Ama direk satışta araç fiyatları aşırı yüksek. Oradaki fiyatları ödeyecek adam, zaten üzerini tamamlayıp gider sıfırını alır.

DOD gibi 2. elde güven adı altında sömürücülük yapan firmalardan gına geldi. Çok bir şey istemiyoruz, güvenilir olsun, işlemler hızlı bitsin, karşımızda muhattap olsun ve fiyatlar cep yakmasın yeter.
    ikinci eldeki bu güven sorunu açığını olumlu anlamda değerlendiren kurumsal bir firma bu işten çok ekmek yer. ülkede güvenilir insan kalmadı. bunda emeği geçenleri Allah bildiği gibi yapsın.

• Paylaşılan expertiz raporları baya detaylı gibi geldi bana.
  • yakında n11 dolandırıcılıgı dıye konularda acılmaya baslar artık
  • 2018 model Seat Leon'nun fiyatı fena değil. 132 bin lira demişler. Cam tavanlı.
  • Çok güzel bir haber sahibinden iyice tadını kaçırdı bu işin. Adamlar 60 tl ilk ilan ücretini 120 lira yaptılar çok kısa bir zamanda oda

• iquique kullanıcısına yanıt
    aynen şuanlık gözüme sadece o araç çarptı. piyasaya yakın fiyatlar vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

aynen şuanlık gözüme sadece o araç çarptı. piyasaya yakın fiyatlar vermişler.
    n11'de pazarlık şansımız var mı acep?
  • iquique kullanıcısına yanıt
    124e satılan meganenın arıza kodları biraz kıllandırdı. Elektriksel sıkıntısı olabilir. Bir de icon yazmışlar ona ama ekran küçük, touch olmasın?
  • İyi olmuş sahibinden tek başına yönetemeyecek artık.

• Hep boyalı araç satar bu doğuş, malum sitede en azından sahibi boyasız hatasız araç satıyor, hiç değişmemiş doğuş, boyalı hatalı kazalı aracın neyini expere sokarsin ki boşa israf olur, ben artık pert araçlara bakıyorum en azinfan enkazı yerinde görüyorsun, yok expert yok tüv sattığımız araç boyalı kazalı yapmayın Expertiz yazık günah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Araca değilde araç alırsan otomotiv kategorisi için 500 tl kupon veriyormuş
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/omda04

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.