< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (61. sayfa)
-
-
ilk harfi küçük yazın
-
kasım50 kuponunu yükledim. indirimi uyguladım. ödeme aşamasında kupon tükendi dedi. sonra eşimin hesabına tanımladım. tükenen kupon eşimin hesabına yüklendi. ödeme aşamasında bu kupon tükendi dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 farklı kupon denedim aynısı oldu en sonunda 4. kuponda alabildim. Limit dolmasına rağmen ekleyebiliyorsun ama ödeme aşamasında uyarı veriyordu.
-
kasım40
kasım50
Aktif
Altlimitsiz kupon40 tükendi
150/50 de tükenmiş. "Kuponlarım" kısmından kaldırın bari boşa uğraştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Kasım 2023; 20:36:8 > -
Hepsi tükenmiş ama kuponlarım kısmında diri diri gözüküyor, ödeme ekranına gelince acı gerçek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12.00 da altlimitsiz kodu giriyorum ekleme başarılı diyor kuponlarda görülmüyor dün kullanmıştım sorun olmadı birdaha kullanamadım
-
Bunlar bizimle kafa mı buluyor? Geceye kadar tükenmeyen 40/120 - 50/150 kuponlar nasıl 1,5-2 saatte tükenmeye başladı?
-
kasım40 ve kasım50 aktif görünüyor, kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 3 Kasım 2023; 15:26:7 > -
Kuponlarım kısmında görünüyor ama ödeme sayfasında sürekli sepete geri atıp şu uyarıyı veriyor.
-
Ben kasım50 ile denedim 3d şifre geldi. Alacak birşey olmadığı için onaylamadım.
-
Kod aramanıza gerek yok isteyen herkes burdan alabiliyor.
-
Bu kodları bizde biliyoruz ama 120/40 TL ye ihtiyaç var.
-
kodlar ile kuponları tanımladım ama ödeme yaparken stok bitti hatası verdi. 40 ve 50 olan kuponları kullanamadım. Tık hızında olan kupon ile sipariş verebildim. kuponu eklemenin bir esprisi kalmamış, sanırım. hemen sipariş vermek lazım.
-
alınamıyor n11 den kuponla bisi almak zulüm 15 dakikadır deniyorum
Bugün için kod var mı arkadaşlar ? 400₺ üzeri icn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün n11 dekiler uyuyor galiba,ne tık kampanyası ne de kod kampanyası var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X