3k/400 aldım ama kullanamıyorum rezalet :D |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (63. sayfa)
-
-
300/1500 de çok güzel kupon ihtiyacı olan değerlendirsin, iki gündür geliyor, muhtemelen yarın da gelecektir.
-
indirimsiz üründe kullanıyorsun anca. İndirim yapılmış üründe olmuyor sanırım 10 kupon var işimi görmedi hiç
-
kupon11 + kupon111 + kupon1111 alt limitsiz verdi ama anında tükendi... Gözükse de aldırmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Kasım 2023; 11:28:18 > -
hesabım askıya alınmış, illegal bir şey yapmadım, 40-50tl çek yükleyip alışveriş yapıyordum neden olabilir?
-
1299 TL lik alışveriş yapcam elinde kupon olan varmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumud -- 11 Kasım 2023; 12:23:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğuş zamanında iyidi getir'e geçince bozdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimseye kullandırmıyorlar bu kuponları, 300 TL 400TL kuponları bile ekleyip kullanmaya izin vermiyor sistem. Tam bir kandırmaca, müşteriyi siteye çekip, daha sonra 100TL ye kadar kuponlarla çırak çıkartıyor. O küçük kuponları da zaten uygun fiyatlı ürünlerde kullanamazsınız, denemesi bedava, piyasadan uygun bir üründe kupon deneyin çalışmaz. Kampanya dışı olduğunu görebilirsiniz ;)
-
Kullandırsa da zaten fırsat ürünü olan ürünlerde kullandırmıyor. Bir de "bazı kuponlar kullanılmayabilir" yazmayan ürün aratıyor... Buluyoruz tükendi diyor veya hata veriyor. N11'in olayı zaten indirimli ürüne kuponla kombo yapmak değil miydi? Verdikleri 50-100 lira kupon, bari kampanya dönemi salın da adınıza olumlu bir izlenim oluşsun ama yok.
alt limitsiz kuponları defalarca denedim. ödeme adımında birbirinden farklı saçma sapan hata mesajları verdi.
normalde kupon tükenirse sepette uygulayamıyordunuz.
bildiğin çakallık. sazan avı. alabilen olduysa hayırlı olsun.
1111 kuponu ekledim ama bende kullanamadım
-
saçma sapan sistem yaptılar. kodu yanlış girmeme rağmen yogun ilgi var diyor :) kesin var.
-
111 eklendi, bir türlü kullandırtmadı. Kullanılmayacak kuponu neden verdin madem.
-
kacmaz50
kacmaz40
aktif
50/150 ve 40/120
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 11 Kasım 2023; 15:29:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tık hızı kuponlar artacak diye beklerken düşüyor ..nefesi kesildi n11 in single day de..Hepsiburada atağa geçti ..
Kupon veriyor kart bilgileri girerken kupon limit doldu diyor, müşteri temsilcisine sordum örneğin 100 kupon verilir 50 kişiye kullandırır vs gibi birşeyler söyledi. Kuponu ya verme ya da verdiysen kullandır, çok saçma uygulama olmuş. Sanırım n11 den birşey alamayacağım ve sistemlerini hiç beğenmedim.
-
Milletle alay ediyorlar. Verdikleri kuponu kullandirmiyolar. Bos yere ugrasmayin
Ne yapacaz bilmiyorum.
En ucuz kargo ücretsiz ürün hangisi şuanda? 100/40 için lazım olacak 10 dk sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Kasım 2023; 22:48:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X