Şimdi Ara

Mynetten E-maiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar Bugün bana bu mail GeLdi Merak ediyorum da Sadece ben Sürekli MaiL Adresini istedigim için bana mı GeLdi yoksa Biçok kuLLanıcayamı ? Bu arada TeşekkürLer Mynet Gecikmiş Ama GüzeL.

Sayın Mynet Email Üyesi,
    Mynet, liderliğini ortaya koyarak Türk internet kullanıcılarının dünya standartlarında Email hizmetinden faydalanmaya devam etmesini sağlamak amacı ile Mynet Email'i yenileyerek kullanıcılarının hizmetine sunuyor:
    Toplam Posta Kutusu kapasiteniz artık 100 MB!! ( Genişleyen posta kutunuzu hızlı ve etkin kullanmak için lütfen saklamaya gerek duymadığınız emailleri düzenli olarak siliniz. )

• değil 100MB, 100GB verseler yine mynet kullanmam..
  • +1
  • Nie? Bence Mynet bi Cogundan Daha iyi Ve KuLLanışLı.!
  • benim de 100mb olmusta olmasa da olurdu kullanmıyom zati.senin mesajı gorunce bi bakayım dedim..
  • benim ki 0 d1 100 oldu.
  • mynet i beğenmeyen arkadaşlar başka bir türkçe alternatifi varsa bizimle paylaşabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence mynet en kullanışlısı..
    millet tutturmuş bi zortmail gidiyor

yaaa bana ne tüm dünyanın kullandığı servisten
    arkadaşlarda var zortmail açmak için yarım saat bekliyorlar
    şimdi bide 100 mb olmuşsa harbi en kral delikanlı mail mynet
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardaze

mynet i beğenmeyen arkadaşlar başka bir türkçe alternatifi varsa bizimle paylaşabilirmi

evet varsa bööle biyer bilelim
  • Yanlız bilesiniz ki, 100 MB yapılan o Mynet Servisi saece WEB tabanlıdır (yani Web-mail'den bakabilir ve cevap yazabirsiniz ve de POP 3 destekli değildir... Keza AV korumalı da değil...) Ben 4-5 aydır ücretli Mynet Plus servisini kullanıyorum; 1 GB'lık kapasitesi zaten fazla ama Anti-Vitüs ve Anti-Spam özelliklerinden memnunum...
  • yahoo ve gmail
  • mynet'in haberler bölümü çok güzel bence gmail kullanıyorum ben -aslında mynet- de kullanırımda hacklendi
  • varsa g mail bekliyorum arkadaslar kullanmamiz lazim gorusuruzzzz
  • sımdı kımse yogurdum eksı demez ama
    ben bır mynet teknık personelı olarak
    Turkıye de bu sekılde free web maıl veren bır rakıp goremıyorum
    karsılastırma yaparken 500.000 uyesı olan maıl sıtelerı ıle karsılastırmayın
    Mynet ı mılyonlarca ınsan kullanıyor en son hatırladıgım 5 mılyon cıvarıydı
    aylar once yurt dısı tt hatları gıttıgınde ınsanlar mynet maıl ıle haberlestı
    yurt ıcı kulanımda Mynet oldukca hızlı
  • gmail bence bu konuda liderliği ele geçirecek.
    evet yahoo, hotmail gibi hesaplarımız hala var ama yinede gmail kullanımı sürekli hale geldi.
    mynet in güvenli olduğuna inanmadığım için hala tavsiye etmiyorum.
  • bilmeyene en iyisi mynet kardeşim herkes ingilizce bilecek değil ama bilene gmail var yahoo var hotmail(bööö)var.valla benim 6 tane mynet hesabım vardı sorsan bi tanesini hatırlamam.unuttuklarım bildiklerimin 2 katı toplamda.gmail yeni trent(bu trent trend diyemi yazılıyodu yav 2 paralık karizmamız vardı onuda rezil etmeyek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 26 Aralık 2004, 13:22:35 >
  • bencede kullanışlı...
  • forever yahoo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: varidat

sımdı kımse yogurdum eksı demez ama
    ben bır mynet teknık personelı olarak
    Turkıye de bu sekılde free web maıl veren bır rakıp goremıyorum
    karsılastırma yaparken 500.000 uyesı olan maıl sıtelerı ıle karsılastırmayın
    Mynet ı mılyonlarca ınsan kullanıyor en son hatırladıgım 5 mılyon cıvarıydı
    aylar once yurt dısı tt hatları gıttıgınde ınsanlar mynet maıl ıle haberlestı
    yurt ıcı kulanımda Mynet oldukca hızlı

bu arkadaş zaten söylenmesi gerekeni söyledi fazla söze gerek hem şimdi daha gelişti yani vazgeçilmez oldu diyebilirim

• Benim mynet'i kullanmama sebebim, Php nuke kullanan sitelerin yarısında, php kullanan sitelerin bir kısmında sorun çıkarıyor. Sebebi mail detaylarını kabul etmiyor. Örneğin cevaplama adresiydi şuydu,buydu falan işte.. En azından php le yollanınca sorun çıkarıyor.. Bir yere üye oldun hayda onay maili gelmedi napcan? bi gün bekle aynı nicki almak istiyosan. Sizi bilmem ama benim için bu bir mail serverı kullanmamak için yeterli bir sebep. Mail alamadıktan sonra mail hesabı ne işime yarıyacak?

Şimdi gerçekten iyileşme var mynette aslında başta hafızası düşüktü, şimdi artmış. Spam koruma filan var. Ama kullanmadığım için ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum. Bence spam korumada yahoo ve gmail üstüne yok. hotmailinde adres defteri dışındaki mailleri spam saymasına ayarlanabilmesi güzel. Ama o da 2 MB. :( Artırmaya uğraştım ama sorun çıktı , neyse ayrı mesele..

Mynetin güzel yanı avam denilebilecek, ara sıra eğlenmek için internete giren, yabancı dili olmayan veya iyi olmayan kişilere hitap etmesi. Bunlar güzel ama belirli düzeyi geçen kişiler için mynet yine de uygun değil.
    Bir de tasarım sarmıyor.. Ben bildim bileli bi anasayfanın üst menüsü değişti.. Diğer sayfalar da o da aynı.. Yanlışım olabilir ama yanılmıyorsam öyle.. Ya da olduysa bile şu hali hiç hoş değil bence..

Neyse işte böyle... Bu arada biri gmail'i denemek istiyormuş.. email adresini PM at göndereyim davetiye..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.