Şimdi Ara

mail.com 'a giremiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. mail.com 'daki mail hesabıma bir turlu giremiyorum. Şifre doğru ama nedense hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• You've entered an invalid Email address / password combination - please try again.
    recover email address

recover password

Verdiği hata mesajı

• Mail adresinizi veya şifrenizi yanlış giriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Mail adresinizi veya şifrenizi yanlış giriyorsunuz.

Hayır doğru. Hatta bende yanlış mı giriyorum die şifremi unuttum die işlem yapıyorum ve hesapta tanımlı diğer mail adresime yeni şifre yarat die mail geliyor. Yeni şifreyi yaratıyorum ve işleminiz başarılı olarak güncellenmiştir gibisinden mesajda çıkıyor ama gel gelelim mail.com ana sayfasında mail girişi yapmak istediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sanırım sistemlerinde mi sorun var tam anlayamadım. Mesela mail girişi kısmının üstünde yeni üyelik alma linki var ve ben ona tıkladığımda da bende sayfa hatası veriyor ve işlem yapılamıyor. İşin garibi mail.com sayfası üzerinden giriş yapılamıyor ama cep telefonunda posta kutusu oluşturdum ve mail alıp gonderiyor deneme yaptım. Ama neden kendi sayfasında giriş yapılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzu49

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Mail adresinizi veya şifrenizi yanlış giriyorsunuz.

Hayır doğru. Hatta bende yanlış mı giriyorum die şifremi unuttum die işlem yapıyorum ve hesapta tanımlı diğer mail adresime yeni şifre yarat die mail geliyor. Yeni şifreyi yaratıyorum ve işleminiz başarılı olarak güncellenmiştir gibisinden mesajda çıkıyor ama gel gelelim mail.com ana sayfasında mail girişi yapmak istediğimde yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sanırım sistemlerinde mi sorun var tam anlayamadım. Mesela mail girişi kısmının üstünde yeni üyelik alma linki var ve ben ona tıkladığımda da bende sayfa hatası veriyor ve işlem yapılamıyor. İşin garibi mail.com sayfası üzerinden giriş yapılamıyor ama cep telefonunda posta kutusu oluşturdum ve mail alıp gonderiyor deneme yaptım. Ama neden kendi sayfasında giriş yapılamıyor.

Tarayıcınızın geçmişini silip tekrar denediniz mı?

• Denemedim ama bi kaç pcde de denedim aynı hata. Peki siz girebiliyor musunuz. Veya hesabınız yok ise mail.com 'a girip yeni uyelik alımı yapar mısınız sizde de sayfa hatası mı verecek ?

• Genel bir problemdir o zaman başka bilgisayarda da denediyseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Ben de bağlanamıyorum hesabıma, şifre yenileme falan da gerçekleştirdim ama olmuyor. Sorun bu saçma siteden kaynaklı kısacası, üye olma bağlantısı bile hata veriyor. Mail sağlayıcınızı değiştirmenizde fayda var.

Evet bende hepsini yaptım giremedim. Ama şoylede bişey oldu. Cep telefonuna tanımladım hesabı mail gonderdim geldi. Oradan nedense mail alışverişi oluyor gelgelelim siteden asla giremiyorum.

• Konuyu hortlatmış olucam ama aynı sorun bendede var şu an herhangi bir çözüme ulaştımı konu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurettinyasinuysal

Konuyu hortlatmış olucam ama aynı sorun bendede var şu an herhangi bir çözüme ulaştımı konu?
    6 sene olucak neredeyse unuttum bile :) şimdi denedim olmuyor.

• Bende giriş yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.