Şimdi Ara

Nasıl @mac.com Uzantılı Mail Alabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdığımda gördüm, xxx@mac.com diye bir mail almış. Ve bu maili iphone üzerinden yönetebiliyor. Sanırım bu mailin bağlı olduğu birde messenger programı var. Ama nasıl yapmış anlayamadım. Bu şekilde @mac.com diye mail almasını bilen nasıl alındığını yazabilirmi? Bu arada apple iphone 3g kullanıcısıyım...

Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • tam olarak emin değilim ama mobile me paketini satın alman gerekiyor.böylece .mac uzantılı mail adresine de sahip olabilirsin......

iPhone 3GS 32 GB White

Macbook Pro Retina Display
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOROCK_LP

tam olarak emin değilim ama mobile me paketini satın alman gerekiyor.böylece .mac uzantılı mail adresine de sahip olabilirsin......

doğrudur.
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • quote:

Orjinalden alıntı: hougras

evet öyleymiş sanırım paketin fiyatıda 65 euro yada dolardı. pahalı ben almayayım :)
    birde ichat diye bir program var bunun iphone için olanı varmı biliyormusunuz? aradım aradım bir tülü bulamadım...

iChat Apple'ın programlarından biri.Yeni nesil iPhone'la Mobil versiyonunun çıkması bekleniliyor.
  • Benim mail adresim .mac uzantılı yıllardır kullanıyorum (imzamdaki sitemde orada yayınlanıyor) yanlız şöyle bir durum var : Artık .mac uzantılı vermiyorlar zira servisin ismi değişti .ME oldu bildiğiniz gibi.Bundan sonra .mac yerine .me olarak veriliyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.