Şimdi Ara

Aynı mail adresine aynı mail adresinin bu mail hacklendi diye mail gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süre önce kullandığım bir mail adresine yine aynı mail adresinden gelen yani xxx@xxx.com'dan xxx@xxx.com'a yani mail adresim kendine bu mail hacklendi diye mail geldi ve bir içerik yazmaktaydı.Mailin ekran görüntüsünü paylaşıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?Aynı mail adresine aynı mail adresinin bu mail hacklendi diye mail gelmesi

• Daha önce hiç kullanmadığın bir şifre ile mail hesabını şifresini değiştir.Mümkünse LastPass,1Password gibi şifre programlarını kullanarak oluşturun hemde kaybetmezsiniz.

Gösterdiğiniz resimdeki olay aynı ransomware gibi işliyor.Milyarlarca websitesi hackleniyor her gün ve bunların veritabanları satılıyor.Bu gibi zeki arkadaşlar da bu sızdırılan veri tabanlarından aldıkları şifreler ile kullanıcıya mail atıyorlar resmini çektim yok girdiğin sitelerin hepsi elimde vermezsen sosyal medyadaki arkadaşlarını akrabalarını biliyorum diye tehdit ediyorlar ve size gelen emailde olduğu gibi 857$ değerinde "makul" bir ücret talep ediyorlar.

Özet : Şifrenizi değiştirip 2 aşamalı korumayı aktif edin.
  • mailinin hacklendiği falan yok. smtp üzerinden istediğin mailden istediğin mail adresine mail atılabiliyor.

Sazan.avi olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

mailinin hacklendiği falan yok. smtp üzerinden istediğin mailden istediğin mail adresine mail atılabiliyor.

Sazan.avi olayı
    şifreyi yazmış adam ax bide ingilizce bilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

şifreyi yazmış adam ax bide ingilizce bilsen

Alıntıları Göster
    İngilizce biliyorum rahat ol ekran görüntüsünü görmedim. Bir de konu sahibi arkadaşa soralım

Ordaki şifre şuan kullandığın şifre mi yoksa eski kullandığın şifre mi ?
  • Fake mail bu sakın login yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orada belirtilen şifre benim şifrem değil, çok uzun birçok harf ve rakam barındırmakta karmaşık yani. Benim şifrem olmadığı için ben pek önemsememiştim ama içimde kuşku vardı o yüzden konu açtım yardımlarınız ve mesajlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bi cacık çıkmaz korkmana gerek yok spam gibi bunlar geçende bana dubai veliahtıyım ülkeme dönüş param yok, şimdi bana para yolla dönünce seni zengin edeyim gibisinden gelmişti. İşin garibi bunlar bizim mailleri nerden buluyor anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir konu açılmıştı, endişelenecek bir durum yok.

https://forum.donanimhaber.com/mailime-gelen-mesaj-acaba-hacklendi-mi--135501216#135501216

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tür mailden 2-3 kes daha geldi be bu sefer bazı alışveriş sitelerinde kullandığım şifre passwordun bu diye yazıyordu. Kullandığım şifreyi görmek tesirgin etti ama emailin şifresi değil sonuçta. Üstte arkadaşın belirttiği gibi bir sitenin bilgileri çalındı ve bilgilerim ele geçirildi muhtemelen.bu bilgiler ile milleti dolandırmaya çalışıyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.