Şimdi Ara

My name is John xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi reklam varya adam döner kesiyor sonra başlıyor my name is john i like animals fln o reklamdaki konusmanın tamamını bilen varsa yazsın lutfen

• Hello My Name is John
    I'm tventy years old and Live in New York
    I love Party,I love animals .. I love youuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

Hello My Name is John
    I'm tventy years old and Live in New York
    I love Party,I love animals .. I love youuu

saolasin
  • Hello My Name is John
    I'm tivinty yirs old
    I Love party, i love enimelss i love youuu
  • Baygınlık geldi bana bu reklamdan.. Tamam güzel reklam ama tadında bırakacaksın.. Sürekli göstermeyeceksin televizyonda..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 29 Temmuz 2021; 22:24:37 >
  • yolda gorsem furacagim o adamı bu kadar sacmalanır ya bir reklamda birde dodi dido mu ne war dodi dıyıp duruor o cocuguda gorursem onuda wurucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smile ADSL ile alakasını anlamadım.
  • Bir zamanlar Meşhur İnternet Mahir vardı. Bu onun yeni versiyonu
  • Sopalık yemin ediyorum ya herifte öyle bir sıfat varki hele my name is john demiyomu ağzını eye eye delirtiyo beni
  • şahin sucuk salam allah belasını versin 50 defa art arda çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 4 Ocak 2009; 23:36:02 >
  • Bu reklamı sevdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 4 Ocak 2009; 23:36:56 >
  • Hello may neymis con
    ayem tivinti yırs old en liv in niyork
    ay lav parti ay lav enmıl ay lav yu
  • http://www.youtube.com/watch?v=hxgs_r5JTT8&NR=1

Böyle ilkokul arkadaşa can kurban
  • quote:

Orjinalden alıntı: -mysterius-

Garip bir reklam. Ayda 14.99'a istediğin kişi ol diyor. Şimdi, biz Türk olmayı istemiyor, ABD'li mi olmak istiyoruz ? Adımızın Ali, Mehmet vs. yerine John olmasını mı istiyoruz. Böyle garip bir anlam da çıkarılabiliyor bu reklamdan.

öyle demiyor işte. sana kimse karışamaz. kimse kim olduğunu bilemez. istediğin kişi olursun nette diyor. malın tekisindir ama bunu kimse bilemez diyor
  • Oy bu reklam beni koparttı yahu

• Valla süper reklam ya herseferinde gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: none1

quote:

Garip bir reklam. Ayda 14.99'a istediğin kişi ol diyor. Şimdi, biz Türk olmayı istemiyor, ABD'li mi olmak istiyoruz ? Adımızın Ali, Mehmet vs. yerine John olmasını mı istiyoruz. Böyle garip bir anlam da çıkarılabiliyor bu reklamdan.

öyle demiyor işte. sana kimse karışamaz. kimse kim olduğunu bilemez. istediğin kişi olursun nette diyor. malın tekisindir ama bunu kimse bilemez diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: none1

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.