Şimdi Ara

Müzik zevki değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilkokul Türkçe rap(arabesk değil), orta okul yabancı rap ve yabancı pop, şuan Gn'R, The Beatles, RHCP, AC/DC , Nirvana, Miles Davis falan dinliyorum sizin de böyle değişik dönemlerde müzik zevklerinizde değişiklik oldu mu ? yada ilerde başka ne tür müziklere ilgi duymaya başlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 31 Aralık 2012; 14:23:16 >

• Valla ben her dönem her tür müziği dinliyorum ayırım yok :)
  • 5 yaşımdan beri dinlediğim şarkıları halen dinliyorum.
    Tabi gelişim oluyor mutlaka. Her gün yeni şarkılar, türler, sanatçılar keşfediyor insan.

Senin bu gruba dahil misin bilmiyorum ama insanlar nedense yaşına göre şarkı dinliyor. Lisedeyken pop, rap dinlerken, üniversiteye başlayınca birden rockçı kesiliyor. Pink Floyd'cuyum, Led Zeppelimciyim diye ortalıkta dolaşıyor. Bir de tişörtlerini giymiyorlar mı Onlara sorsan kendileri dışında kimse müzikten anlamıyor.
  • İlkokulda çok müzikle aram yoktu. TV'de denk geldikçe bi şeyler dinlerdim. Ortaokulda internetle tanışmamla birlikte Türkçe pop dinlerdim. Hande Yener özellikle, bayılırdım. Ortaokul biterken, 2009'da Eurovision'la tanışmamla birlikte Türkçe popu terk etmem bir oldu.

Ondan sonra başta Eurovision şarkıları olmak üzere, liseye yeni başladığım zamanlarda daha çok hareketli müzikler dinliyordum yabancı. Sonra biraz daha gelişti haznem. Şimdi lise son sınıfa gidiyorum.

Eurovision şarkıları severim, bunun dışında slow şarkı da sevebilirim hareketli de sevebilirim. Tamamen ruh halime bağlı. Türkçe nadiren seviyorum, unutulmaz isimlerden. Göksel, Mor ve Ötesi filan başta geliyor. Yenilerden de Melis Danişmend. Onun dışında pek Türkçe takılmıyorum. Ortaokul zamanlardaki müzik zevkimle şimdiki arasında zerre benzerlik yok

• 3 sene öncesine kadar rap dinlerdim ( arabesk rap değil ama ) sonrasında Metal müzikle geçte olsa tanıştım hayatımdan çok memnunum birşeylerin değişeceğini pek sanmıyorum artık..
  • ilkokuldayken hep linkin park, mor ve ötesi, evanescance, disturbed filan dinlerdim şimdi ise sludge, progressive rock post rock vb şeyler dinliyorum.
  • ortaokulda pop lisede rap ünide metal rock şimdilerde funk, acid jazz ,techno, elektronik, groove ağırlıklı dinliyorum. o metal müziği nasıl dinlemişim ona hayret ediyorum en çok kuru gürültü lae
  • Zaman sırasına göre:

Rap Dönemi

Ceza, Sagopa, Linkin Park,

Rock-Metal Dönemi

Metallica, Nirvana, R.E.M, Lynyrd Skynyrd, Iron Maiden, Megadeth, Pearl Jam

Blues Dönemi (Bu dönemden iyibaren müziği bilinçli dinlemeye başladım.)

Jimi Hendrix, Erkan Oğur, Yavuz Çetin, Eric Clapton,

Neo-Klasik dönem

Yngwie Malmsteen, Marty Friedman, Jason Becker, Cacophony,

Klasik Dönem

Bach, Chopin

Şuan playlistimde Pearl Jam, Cacophony, Marty Friedman, Megadeth, Yavuz Çetin, Hayko Cepkin ve Jason Becker var
  • Valla ben ilk 10 yaşımda Rise Against'le tanıştım.Nfs underground 2 sağolsun.O zamanlar daha ilk okulluydum.Sonra lise'ye geçince metal'e geçtim(halen daha rock dinliyorum)Şuan Metallica,Rise Against,Guns n roses,nirvana,bullet for my valentine,rammstein dinliyorum.Ama arada jazz ve blue'da dinlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Zaman sırasına göre:

Rap Dönemi

Ceza, Sagopa, Linkin Park,

Rock-Metal Dönemi

Metallica, Nirvana, R.E.M, Lynyrd Skynyrd, Iron Maiden, Megadeth, Pearl Jam

Blues Dönemi (Bu dönemden iyibaren müziği bilinçli dinlemeye başladım.)

Jimi Hendrix, Erkan Oğur, Yavuz Çetin, Eric Clapton,

Neo-Klasik dönem

Yngwie Malmsteen, Marty Friedman, Jason Becker, Cacophony,

Klasik Dönem

Bach, Chopin

Şuan playlistimde Pearl Jam, Cacophony, Marty Friedman, Megadeth, Yavuz Çetin, Hayko Cepkin ve Jason Becker var

chopin romantik dönem bestecisi değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

Klasik dönemden kastım Barok dönemi gibi değil. Bana göre klasik dönem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl

Klasik dönemden kastım Barok dönemi gibi değil. Bana göre klasik dönem

hahahahah ben çok yanlış okumuşum
  • Benim devamlı değişiyor son zamanlarda rayına oturdu.

İlkokul yılları hepimizin aşk acısı olur dj akman falan dinleriz Sonra birden metale geçtim. Bundan nereydeyse 4-5 sene önce. Çocuğuz tabi yok rakçılar şöyledir böyledir hep kötüleriz Ne olduysa arkadaşla tartıştık bir rap müzik yüzünden. Sonra dedim dinlemiyorum lan bi daha rap Sonra slipknot, skillet gibi gruplar dinledim. Bir ara senfonik metal maceram oldu. Full senfonik metal dinliyordum. Kadın vokallere merak sardım. Ordan death metal bir süre sonra eskilere dönüş yaptım rock ve metal müziği iyi anlayabilmek için Pink Floyd, Led Zeppelin vs. Daha sonra grungeye merak saldım. Nirvana, Pearl Jam vs. Sonrasında ve hala dinlediğim Heavy Metal ve Trash Metal. Metallica, Megadeth vs.

dj akman dinlediğim günler hayatımın karanlık ve hiç gün yüzüne çıkmasını istemediğim günlerimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 7 Kasım 2012; 17:47:16 >

• müzik dinlemeye orta okulda türkçe raple basladım lisede rapin yanında slipknot ile beraber metal dinlemeye basladım suan üniversite 2.sınıfım hala rap ve metal müzik dinlerim bunun yanında bi kac yabancı pop acıkcası değişme değilde yeni 1-2 tür daha dinlemeye basladım
  • Hocam valla ben ilkokulda kıt aklımla (hala inanamıyorum ama ) ceza dinlerdim tabi ondan sonra değişti şimdi dinlediklerim : Mika, Noah and The Whale ... Bunları sanada tavsiye ederim
  • Lise yıllarımda yabancı rap dinlerdim. Univ karışık
  • ------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electricguitarist -- 27 Ekim 2016; 23:54:57 >
  • İşte böyle zamanla aklın başına gelmiş

Bende yaklaşık 3-4 sene Türkçe pop ve türevlerini dinledim şimdi utanıyorum kendimden 7.sınıfta aklım başıma geldi

Şu aralar ne dinliyorsun diyorsan açıyorum testament i headbang yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 10 Kasım 2012; 11:25:00 >

• Ben yazayım müzik değişimimi.

İlkokulda malesef yabancı raptir sagopa kajemr cezadır dj akmandır son nefestir (o zamanlar çok ünlüydü ) onları dinliyodum kendimden utandım.

İlkokuldan lise'ye geçtiğimde rap ile karışık Linkin Park ı keşfettim.İlk başlarda bu ne la dedim.Ama sonradan acayip sardı 3-4 ay boyunca sadece lp dinlediğim oldu.Sonra diğer gruplarla tanıştım slipknot tır metallica dır.Ardından sürekli grup arayışına girdim ve kendi zevkime göre bir arşivim oluştu şuan.Daha da boş kaldığım zamanlar araştırıyorum.Arşivimi atayım belki faydalanan olur.

Metallica
    AC / DC
    AEROSMITH
    ALICE COOPER
    ANATHEMA
    AVENGED SEVENFOLD (Hele bu hele 1 tane kötü şarkısı yok deyyusların)
    BLACK SABBATH
    BLUE STAHLI
    BREAKING BENJAMIN
    BULLET FOR MY VALENTINE
    CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL
    DEPECHE MODE
    DISTURBED
    DREAM THEATER
    EPICA
    GEORGE MICHAEL
    GODSMACK
    GREENDAY
    HELLOWEEN
    ICED EARTH
    JAMES BLUNT
    JOHNNY CASH
    JUDAS PRIEST
    DEEP PURPLE
    ROLLING STONES
    KORN
    LED ZEPPELIN
    QUEEN
    PINK FLOYD
    MR.BIG
    MUSE
    NIRVANA
    FOO FİGHTERS
    OZZY OSBOURNE
    PANTERA
    PAPA ROACH
    RAMMSTEIN
    ROB ZOMBİE
    SCORPIONS
    SICK PUPPIES
    THE BEATLES
    THE CRANBERRIES
    THE DOORS
    THE EAGLES
    NIGHTWISH
    HOOBASTANK
    GUNS N' ROSES
    WHITESNAKE
    SKID ROW
    EUROPE

• quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

İşte böyle zamanla aklın başına gelmiş

Bende yaklaşık 3-4 sene Türkçe pop ve türevlerini dinledim şimdi utanıyorum kendimden 7.sınıfta aklım başıma geldi

Şu aralar ne dinliyorsun diyorsan açıyorum testament i headbang yapıyorum

/>

şu forumda gördüğüm en büyük poserların başında geliyosun sen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.