Şimdi Ara

Müzik dinlerken yanında yapılabilecek şeyler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vikings
    Where are you God?
  • 1 şarkıya binlerce hayal sığdırıyorum yetmez mi?
    Windows 11 Pro x64 // Corsair Carbide 200R // MSI MPG B550 Gaming Plus // AMD Ryzen 7 5700x // Kingston Fury Beast DDR4 3200MHz 8x4 32GB // Intel Arc B580 12GB // Thermaltake Smart Series 700 Watt 80+ // Kioxia Exceria PRO 1TB NVMe 7300/6400 MB/sn M.2 SSD // Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/3000MB/sn M.2 SSD // Deep Cool AG620 // x2 Cooler Master Blade Master 120mm // Asus VP247H 23.6inch 60hz 1ms 1920x1080 // // Asus VG249Q3A 23.8inch 1ms 165hz 1920x1080 Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 // JAMO Compact 700 Bookshelf // Steelseries Arctis 3 Headset // MSI Vigor GK30 Klavye // Glorious Model O Mouse

• Babblebabble kullanıcısına yanıt
    İster uzun mesafe ister kısa mesafe yük alırsın, senin tercihine ve açık olan işlere bakar. Amaç para kazanıp kendi yerini, tırını satın almak. Sonra ekstra tırlar, şoförler alıp şirketin patronu olarak ilerliyorsun falan. Oyunun bsc'de incelemesi var, Talha reyiz yapmıştı ve güzeldi baya, izlemeni tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Euro Truck Simulator 2 yağmurlu bi gecede kamera açısını direksiyondan yapıp kamyonu sürerken müzik dinlemek en sevdiğim şeylerden biridir.

Merak ettim ben de deneyim bunu bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Euro Truck Simulator 2 yağmurlu bi gecede kamera açısını direksiyondan yapıp kamyonu sürerken müzik dinlemek en sevdiğim şeylerden biridir.

Ya şu oyunlardaki amaç ne ben hiç anlayamadım.Ciddi soruyorum.Bir yük veriliyor da o yükü belli bir noktadan diğerine mi taşıyorsunuz? Ve bu mesafe çok mu uzun?

Tır şöförüsün yük taşıyorsun kendine ait firman var zamanla kendi tırını alıyorsun ek işçiler filan alıp şirketini geliştiriyorsun. İlk başlarda sıkıcı gelmişti oyun ama müzik eşliğinde oynayınca baya güzel geliyor. Tabi müziğin türüne de bağlı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitnickk

Kitap okurken muzik dinlemek!!
    Peki kitaba odaklanabiliyor musun?

Tabii ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Ya şu oyunlardaki amaç ne ben hiç anlayamadım.Ciddi soruyorum.Bir yük veriliyor da o yükü belli bir noktadan diğerine mi taşıyorsunuz? Ve bu mesafe çok mu uzun?

Tır şöförüsün yük taşıyorsun kendine ait firman var zamanla kendi tırını alıyorsun ek işçiler filan alıp şirketini geliştiriyorsun. İlk başlarda sıkıcı gelmişti oyun ama müzik eşliğinde oynayınca baya güzel geliyor. Tabi müziğin türüne de bağlı bu

Hehe.Hocam açarız arabeski yollar bitmez

@Executor06

Cevaplarınız için teşekkürler
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.

• Geçiş yapacağım müziği ayarlıyorum
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

+1

Sarki iceriginde soz varsa kesin koparim o kitaptan, adapte olamiyorum.
    Muzik olursa odaklanabilirim

Var ama akustik müzik olduğu için zorlamıyor beni.

hayali gitarımı alıyorum ve karşınızda meli diyerek çalmaya başlıyorum

not : ciddiyim

Sıla, gökhan turkmen...
    Dinleyesim geldi.
    Android icin joyakustik uygulamasi var mi

Var hatta smart tv uygulamasini bile kullanıyorum.

Radyo ve canli yayin uygulamasini zahmet olmazsa gonderebilir misin?

Buyrun:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spectrum.media&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dandroid+karnaval

• akustik dinlersem bunları açarım şarkımı açarım tırımı çalıştırırım basar giderim

• GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    yağ yapar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.