Şimdi Ara

MÜZİK DİNLERKEN ARABA KULLANAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim sorum biraz değişik araç kullanmaya yeni yeni başladım da bunu fark ettim müzik dinlerken mesela kırmızı ışıklarda durduk kalkerken motorun sesini dinlemeden kaldıramıyorum dün başıma geldi gece uyuyamadım içim içimi yedi volum 15 - 20 arabayı kaldırırken stop ettirdim ışıklarda müziğin sesini kıstım ve devam ettim

• Zamanla asarsin.

Kimisi ilk zamanlarda biri konuşurken heyecan yapıp kullanamıyor.

Tek çözüm zaman ve tecrübe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dinlemiyorken çok çok sıkılıyorum, mutlaka müzik çalmalı araçta.
  • Dert etme bende ilk zamanlar yanımdaki biriyle bile konuşamıyordum şimdi alıştım, sohbet ve müzik eşliğinde kullanıyorum :)

• Kontağı açtığım anda müziğim çalmaya başlar inene kadar çalar.Oyle bir alışkanlık oldu ki artık muzik dinlemeden yola gidemez oldum.Bazen de sadece muzik dinlemek icin turlarım arada

• Beynin şuan aynı anda iki farklı işe konsantre olamıyor. Zamanla arabayı beynin değil de omuriliğin sürmeye başladıkça düzelir.

• O zaman araba kullanırken müzik dinle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol trim sesi olan tıkırtılı, çıtırtılı, şıkırtılı bir aracın olsa istemesende müziği açacaksın kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bol trim sesi olan tıkırtılı, çıtırtılı, şıkırtılı bir aracın olsa istemesende müziği açacaksın kardeşim.

Reno dan bahsediyor

• tam tersi bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tecrubeyle ilgili deil aliskanlik yada algi ile ilgili ben surekli trafikte olupta muzik ille araba kullanmak istemyenler biliyrum.
    Ben ise kontakla beraber muzigi acarim kontakla beraber kapatirim.
    Muzik ile hem trafik stresimi atuyorum hem yol sesi motor sesi duymamak icin aciyorum.

Birde muzik acmadigim zaman arabafan gelen gurbo sesi kayis sesi yada motor sesinde acaba bi gariplikmi varki diye kafaya takiyom muzik disindaki hicbisey duymak istemiyorum.

• Hocam ben de öyleyim hep kısıyorum cok az kaliyor fakat ben acemi oldugum icin kendimi rahatsız hissediyorum

• Zaman hocam . Diğer arkadaşlar da demiş . Ben de ilk başlarda yanımdaki konuşsa bile suremezdim. Şimdi arabaya binmeden şarkı listesi yaparım mutlaka.

• Zamanla alışacaksınız. Stop ettire ettire öğrenirsiniz veya ben tecrübe kazanmayı bekleyemem diyorsanız; 3.0 - 4.0 gibi motorlu araçlar alın. Kulaklık taksanız bile duyarsınız.

• ilk zamanlar bende oyleydim, motor sesini duymadan araba kaldiramiyordum gereksiz stres yapiyordum, muzik kapali geziyordum falan filan.

bol bol pratik yap aşarsın bu olayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyeti ilk aldığım zamanlarda ben de radyo vs. kapatırdım. Motorun sesini dinlemek için, zamanla alışırsın.

• Bende öyleyim. Motor sesini duyamazsam ya stop ediyor ya da patinaj çekiyor. Zamanla alışırız herhalde.

• Bunların hepsi henüz acemi olduğun için biraz zaman geçince araba kullanırken müzik seçme,vitesi bakmadan değiştirme motorun sesine göre kaçıncı vitesi istediği gibi şeyleri bilinç altı olarak yapacaksın

• Normalde müzik dinlemeyip arabaya binince hemen teybi açan insanlar var
  • O bendede var ama genelde vites geçişlerinde dalıyorum müziğe unutuyorum o yüzden belli bir seviyede tutuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.