Şimdi Ara

Müzik Arşivini Düzenleyecek Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 100gb kadar bi müzik arşivim var. Hepsi sanatçı, albüm olarak ayrılmış fakat içlerinde bazılarının özelliklerinde şarkıcı adı ve albüm bulunmuyor. Böyle olunca da WMP bu şarkıcıları göremiyor, bana düzgün bir liste veremiyor.
    Aynı şekilde, şarkı isimlerinin başlarında sanatçı ismi yazan parçalar var. Böyle olunca, ben bu şarkıları isim aratarak bulamıyorum.

Bunları düzenleyecek, olmayan albümlerin kapaklarını indirecek bir program var mı acaba?

Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
    örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin.
  • banada lazım böyle bir proğram..
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • iTunes var.
    çok kullanışlı ama isimsiz şarkılar için uğraşmak gerekiyor biraz. iyi yanı kolay düzenlenebilmesi, birsürü aynı sanatçıya ait şarkıları seçip aynı anda hepsine o sanatçının ismini yazabiliyorsunuz.

edit : az önce denedim sanatçı ve albüm ismi doğruysa "get album artwork" e basın. kapağını falan indiriyor. sanatçının profiline girebiliyorsunuz vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albért Einstein -- 9 Şubat 2012; 18:35:49 >
  • mp3tag programını deniyorum ilk olarak. Bakalım, olmadı diğerlerini deneriz. En son iTunes
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

mp3tag programını deniyorum ilk olarak. Bakalım, olmadı diğerlerini deneriz. En son iTunes

5 tb lık müziğim mp3tag..onun yapamadığınıda tagscanner hallediyor..kurcala biraz..
    Film arşiv programı önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Android Müzik İndirme Programı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Programların hiç biri tam olarak istediğim işlemi yapmadı. Fakat az da olsa müziklerimi düzenleyebildim.
    Şimdi iTunes ile kayıp olan albüm kapaklarını alıyorum, bakalım ne yapacak

Album ismi, artist ve sarkici isimleri dogruysa kapagi bulmasi lazim iTunes.

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.