Şimdi Ara

Film arşiv programı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir arşivimi kapak fotoları ve bilgileri ile birlikte görüntüleyecek bir program arıyorum. ''MEDİA CENTER'' falan değil yani kodi, xbmc falan fıstık değil. Sadece arşivi gösterecek ve oynat dediğimde benim playerimde oynatacak o kadar. yani şu fotodaki gibi sade birşey istiyorum varmı önerileriniz ? Aslında aşağıdakide popcorn programı tam istediğim gibi fakat online film izlemek için. yani kendi arşivimi ekleyemiyorum.

Film arşiv programı önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 2 Haziran 2015; 20:13:55 >

• Geçen faceden duyuru yaptı yep yeni özellikler ve arayüz... GrieX geliyor ben yıllardan beri bununla arşiv tutarım ama beklediğiniz özellikler sanırım geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Geçen faceden duyuru yaptı yep yeni özellikler ve arayüz... GrieX geliyor ben yıllardan beri bununla arşiv tutarım ama beklediğiniz özellikler sanırım geliyor...

grieex, emdb ''düzenleme'' programları. ben sadece programı açıp filmlerimi ekleyip play bastığımda oynatmasını istiyorum. bu iki program media centerler için data düzenleme programı. media center'den falan değil pc'den pot player ile izliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 2 Haziran 2015; 21:58:37 >
  • Belkide bunda da vardır hocam tam bilemedim ben şimdi ama var filmi olan pc de izletiyordu bu ama ben indexi pc de filmidi de başka yerde izlediğimden tam emin olamadım umarım istediğiniz bulursunuz...
  • konu takip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arşiv programı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.