< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muz alamayan Türkler ile dalga geçen suriyeli akımı (4. sayfa)

-
-
Kim olacak ya kerimcem yada atmaca59
-
Bu durum AKEPEEELİLERİ ilgilendirmez onların ne olduğu belli değil.
Bu durum biz TÜRKLER için problem. Bunu da biz çözeriz inşallah.
-
Twitter da öyle bir sövdüm ki mezarda yatan akrabağlarından doğacak nesilleri kadar kulaklarınin çınladığına eminim. Tabi burada yapamıyorum ama yinede söylemek istedim vatansız. " * Çocuklarına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngiliz peşine takılıp Osmanlı'ya ihanet edenler de bunlar değil miydi?
-
Az kaldı bunlara anamur muzunu yedirecez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar tabi.
Araptan bi cacık çıkmaz.
Hala ümmet diye bağırıyor lar.
Bunlar ilerde burası bizim deyip gavur desteğiyle devlet de kurar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chp'nin adayı kimsenin bilmediği adı sanı belli olmayan biriymiş. arkadaş bunlar bizle dalga mı geçiyor. ülkeyi bu hale getirenlerle iş birliği yapıp bizi iyice sefalete mahkum mu etmeye çalışıyor millet ittifakı. kafayı yiyorum şu an ya. Emin Çapa'nın açıklamalarını herkes duymuştur. Bunlar kapalı kapılar arkasında birbirleriyle anlaşıyor mu? Biri böyle olmadığına beni ikna etsin lütfen şu an moralmen bitik durumdayım ya.
-
Ülkeye nüfusunun 1/8'i kadar sığınmacı al sonra milliyetçilikten vs bahset.
Ülkenin dibine komuşsun daha ne olacak ülkeyi yıkmak için?
-
Akp bu pisliği temizler mi bilinmez ama devlet idaresi el değişince...................... o muzu çikolataya batırıp......
-
Dalga geçmeyin ce yüzüne sölemeyince gerçek olmuyor mu. Puf die havayamı karışıo. Zorunuzamı gitti. Yıllardır eşşek yüküyle vergi verdiniz rahatsız olmadınız. Dorular acıtır. Ciğerim. Siz gidin 300 lira elektriğe 2 lira ekmeğe verin. Devletimiz saolsun.
yok olan hiçbiri için üzülmüyorum
ne şekilde olursa olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haberler doğruysa bizim 9x hızımızda ürüyorlarmış,çok değil 10 sene sonra durum geri dönülemez olacak.Çok birşey yazmaya gerek yok bilinçli hamleler.
-
halk bunları üstün ırk olarak görüyor şimdi tam oldu. bizimkileri maymun yerine koyuyorlar müstehak.
-
Hep gılıştar yüzünden dalga geçiyorlar
Suriyelinin suçu yok arkadaşlar. Adamların önüne bok ve muz koydular. Adamlar muzu yedi. Bizimkilerin önüne koydular. Bu bok kimin diye sordu bizim halk. Sahibinin adını öğrenince löp löp yediler boku :)
-
Su verilmeyecek adama bunları verirsen çok normal. Çıkıp atıp tutuyorlar insan hakları bilmem ne diye. İki tanesiyle bir hafta eve çıksanıza süper insancıl arkadaşlar. Yada bir tanesi ile ortak iş yapsanıza.
Kötü günler geride kaldı. Çok daha kötü günler gelecek. Tek korkum buraları ele geçirmeleri değil, başlarına gelecek şeyler yüzünden uluslar arası arenada başımızın ağrıyacak olması.
-
Bu vatansız punçlar yüzünden içlerindeki garibanlarda zan altına gidiyor. Artık daha bunların gitmesi lazım. Özellikle bu videoları paylaşanların aileleriyle beraber gitmesi lazım. Çünkü bunlara iyilik yaramıyor onuspu çoçukları bunlar.
Dünyanın en pislik canlıları.
Helal olsun suriyeli kardeşlerime
Böyle devam etmeleri aşağılıkları aşağılamaları dileği ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X