< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 28 Ekim 2021; 15:5:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Muz alamayan Türkler ile dalga geçen suriyeli akımı (6. sayfa)

-
-
Ooooh yarasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerde bu humanistler arap seviciler. Bakın ufak bi muz olayında bile nasıl milletimle dalga geçiyorlar bunların ne kadar tehlikeli canlılar olduğunu anlamıyorsunuz
-
Provokatif amaçlı ‘muz yeme’ videosu çeken Suriyeliler sınır dışı edilecek
sksjskjsksjks
Suriye'de yersiniz muzu artık.
-
7 kişi sınır dışı edildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O hümanist dediklerin ya arap kökenliler oluyor ya da ülkeye gram faydası olmayan,ılık,gay tipli veletler oluyor.
gençlerimiz icin 2023 de kurtuluş savaşına cıkacagız. hani deseler cepheye gidiceksin inanın o daha kolay olurdu. çok büyük savaş vericez cok. gençler de işi gücü bırakıp 2023 e hazırlanmalı. abartmıyorum. ne kadar insanı yanına cekebilirse kar kar dır. gerekirse kapı kapı yaşlıların evini gezmeliler. böyle yapılarak kazanılıyor arkadaşlar. zamanında onlarda ablalarla (fetöcü ablalarla ) böyle yapmışlardı.
-
Bu olaylar Türk halkının yıllarca suriyelilere yaptığı ayrımcılığın dışa vurumudur. Her ne kadar yapılan hareketler yavşakça olsa da malesef onları anlayabiliyorum ama cezasız kalmamalı.
Suriyeliler iç savaş için akp nin elindeki müthiş kozlardan biridir. Malesef bizim insanımız kıt beyinli olduğu için ve gizli ırkçılığı(son yıllarda arttı) sevdiği için akp nin ekmeğine yağ sürdüklerinin farkında değiller.
Koyun gibi sürüye katılıp ağzımdan salyalar aka aka hakaret etmediğim için 2 3 tane velet küfür edecekler ama sıkıntı yok. Yazma gereği hissettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 28 Ekim 2021; 9:45:5 >
Bu olayın çıkış nedeni o kadar saçma ki, dalga geçilmeyi de gayet hak eden bir söz.
Biz yiyemiyorken Suriyeliler hep muz yiyor diyen kişiye bilimsel bir cevap mı verilir? Nedir yani
Bayrak üzerinden vatan millet sakarya hamasetleri gelir şimdi muhtemelen. Bu işlere bayrağı karıştıran dışındakilere ne diyebiliriz ki?
O yüce Türk’ün cümlesiyle (manasız ve gerçek dışı da olsa) nasıl dalga geçersiniz, bilimsel makale yayınlamalıydınız diyecek var mı?
Keşke bu çocuklara atıyorum seksen saat Türkiye değerleri eğitimi verildi, bayrağı karıştıran sınır dışı edildi
Veya diğerlerine 80, buna 800 saat saat eğitim zorunluluğu kondu gibi bir haber okusaydım.
Gündem Özelyoutube
Mezarlıkta Uluyan Ülkücü Dayıhttps://www.youtube.com/watch?v=zncZHQ8oRqk&feature=youtu.be
Suriyeli gari bulsam alırım beslerim mutlu ederim.
-
Vatansız bir veled-i zina ağzından nefret kusmuş, ciddiye almayan senin gibi vatansızlardır.
-
Bunlar cidden vatansız.yarın savaş çıksa inan savaşmaz
Bayrak,vatan sevmeye ırkcılık faşistlik diyen,kıçını PC masasından kaldırmayan asosyal ezik tip bunlar
Bayrakla dalga geçtiler diyoruz adamlar türklere gerizekalı diyorlar.böyle mal,böyle eşşek gençlik geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion3560 -- 28 Ekim 2021; 10:48:10 >
Hewalin teki kendisini belli ediyor.
-
Bunun ülkeyle, ırkla, renkle, kökenle alaksı yok. İnsanlıkla alakası var.
Muz nispeten diğer meyvelere göre pahalı, alamayan aileler olur diye ilkokula giderken ailemiz beslenme çantamıza koymazdı. Başkalarının canı çekmesin diye evde yerdik. Biz böyle büyüyen bir nesildik. Dolayısıyla böyle düşünen ve davrananlar için dünyanın bu hale gelmesi çok üzücü. Sanırım böyle şeylere önem veren çok az kişi kaldık.
Sosyal medyadan yediğini içtiğini paylaşmak da aynı şekilde yanlış geliyor. Yeni dünya düzeni bu heralde ama ben ayak uydurabileceğimi sanmıyorum..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X