Şimdi Ara

Mustang 4.6 GT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocağına incir ağacı diker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek Mustang havası yaşatmaz gibi geliyor.
  • Pompacıyla dost olursun.
  •  Mustang 4.6 GT !!!
  • Görmemiş gibi davran, kaç kurtul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    308 1.2 GT veya Astra 1.2T GS
    7 ay önce açıldı
    Mazda 3 1.6 d touring nasıldır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aklıma midtown madness geldi
  • Kutunda büyük hissediyorsan al.

Adam incir ağcı'nın resmi koymuş
  • temızını bulsam da mı yaramaz??
  • Bu tarz araba zevk işi gündelik olarak kullandığında bu ülkede yakıt seni öper.
    Aldığın zaman hafta sonu çıkıcaksın eğlencene bakıcaksın maalesef ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Bu tarz araba zevk işi gündelik olarak kullandığında bu ülkede yakıt seni öper.
    Aldığın zaman hafta sonu çıkıcaksın eğlencene bakıcaksın maalesef ki.

anladım kardesm tessekkur ederımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yas0666

temızını bulsam da mı yaramaz??

bunu alırsan ne olacağını arkadaş resimli olarak paylaşmış, temizini alırsan ne olacağını görmek istersen google görsellerde "küçük incir ağacı" kelimesini arat
  • Tek kriter yakıt, gören binlerce km yol yapıyoruz sanacak.

Ayda yapacağın km'yi hesapla kardeşim. 3 aşağı 5 yukarı taş çatlasa 12-13 litre yakar; performanslı kullanırsan. Bütçeni bilmiyorum ama günde 20-30 km kullanan biri ayda 750-800, yılda 8-10 bin km yol alır.

En dandik c sınıfı araç alsan 7-8 litreden aşağı yakmaz; o da 8 bin km için 640 litre yapar. Yıllık yakıt tüketimi 3000 lira civarında olur.

Bunu alan biri araba sürmeye doyar, bir daha da başka araç süremez. Yılda yakıt olarak 1.000 litre civarında yakar desek, o da 5.000 lira eder.

İkisi arasında dağlar kadar fark var. Normal C sınıfı bir araca kedi desen bu araca çita, kaplan, panter demen lazım... 2007 ya da 2008 kasasıydı gördüğüm, abartısız söylüyorum, sokaktan geçtiğinde hepimiz n'oluyor lan havasına girdik. Sadece sesiyle bile diğer araçlara "biat edin ulan" diyor :)

Çok km yapacaksan alma tabi...

• Bence bu araçlar vergi sıkıntı olmasa alınır. O kadar süper klasik araçlar var ki (camaro tarzı) ancak yıllık vergileri eski model olmalarına rağmen bence uçuk. Yoksa o araçları alan adam yakıtı dert etmez bindiği araca bakınca. Benim görüşüm bu yönde.

• incirine ocak diker
  • Aynı paralara daha az yakacak olan boxer sesli bir gc8 impreza gt alır adam akıllı gazlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 25 Ocak 2014; 1:18:33 >
  • sadece salı günü binilecekse alınabilir hafta sonu yoğun olur çok yakar
  • 215 beygir, 1500 kg, 15 litre 100 km yakıt, 0-100 hız 6,7 sn,

Daha ne olsun, o fiyata tam bir canavar. Yağına suyuna bak gerisine korkma, kamyon kadar dayanıklı ve sağlam araçlar. Sanayide hangi usta olsa yapar, mekanik aksamı komplike değildir.
    Hele düz vites olacak, tadına doyulmaz, her debriyaj bıraktığında kafayı diker, otomatik o tadı vermez! Akşam akşam özendirdin. Hele Mach 1 olacak tadından yenmez ama temizi kalmamıştır, olana da güç yetmez!

Tek kötü yanı diğer arkadaşların dediği gibi vergisi ne olur bilemem ama dünyaya bir kere geliyorsun al 1-2 sene vergisine dayanırsan, tadını al sonra Allah kerim...

http://www.ehow.com/list_7625486_specifications-97-mustang-gt-46.html

EDIT;Sonradan farkettim, Verdiğiniz örnek ilanda 6 aylık vergisi 120 lira diyor en altta, doğru olabilirmi. Şok şok şok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 25 Ocak 2014; 2:57:25 >

• Belash B kullanıcısına yanıt
    maalesef o.kadar az yakamaz bu araclar. fabrika sehir ici tuketim verisi bile 17 lt. kusursuz kosullarda bile 17 lt yakan bir arac istanbul trafiginde %10 bile fazla yaksa 20 lt yakar ki sapma %50 yi bulur varin gerisini siz hesaplayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 25 Ocak 2014; 1:51:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.