Şimdi Ara

Muscletech Nitro-Tech Protein Tozu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

Kullanan varsa yorum yapabilirmi ?

cok kaliteli bir tozdur bcaa + creatin icerigiyle bir cok tozdan 1 adım oncedir kesnlkle etkisini hissediceksin ilk kullandıgm toz oldugu icin gonlumde hep en ii yerde olucak nitrotech gercekten buyuk yararlarını gormustum

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

cok kaliteli bir tozdur bcaa + creatin icerigiyle bir cok tozdan 1 adım oncedir kesnlkle etkisini hissediceksin ilk kullandıgm toz oldugu icin gonlumde hep en ii yerde olucak nitrotech gercekten buyuk yararlarını gormustum

Benimde ilk kullandigim toz olucak fakat nette arastrdim pek bi yorum bulamadim guzel diyosun demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

Benimde ilk kullandigim toz olucak fakat nette arastrdim pek bi yorum bulamadim guzel diyosun demek

pek bi yorum bulamadın mı yok artık en populer tozlardandır nitrotech kullan gonul rahatlıgıyla

• Ben kullandığım diğer ürünlerden pek bir farkını görmedim kullanıldığı sürece gözle görülür olarak adaleye sertlik kazandırıyor o kadar; sonrasında kullandığım daha ekonomik olan Gaspari Myfusion bana daha iyi geldi. Ekleme yapayım bahsettiğim öyle bir 900 gramlık kutu alayım bakayım değil +3 aylık kullanım süresi. Zaten öyle bir kutudan ve sadece protein tozundan bir şey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 7 Aralık 2012; 15:42:13 >
  • yorum çok ta, pahalı
  • Amerika da 1 numara,
    Daha söylenecek birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Amerika da 1 numara,

gerek yok kafadan atmaya..

http://reviews.bodybuilding.com/MuscleTech/NitroTech_Hardcore_Pro_Series
  • Ya işte ben 907gr çikolatalı 90 liraya aldm diğer markalarda aynı fiyat ya 10 lira düsüktür ya 5 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Amerika da 1 numara,

Öncelikle Abd nin 50 Eyalet ve 300 Milyon nufusa sahip olduunu bildiğinizi umuyorum.

Eğer MuscleTech 7.6 ortalama aldıysa ,daha yüksek oy ortalaması alan ürün nedir söyleyin bizde bilelim.

Kuzenim Abd de yaşadı 10 yıl kadar,bu sredir de bu sporu yapıyor sadece benim görşüm de değil bu o nunda söyledikleri bu yönde,MuscleTech benim hissedarı olduğum bir şirkette değil savunayım...

Son olarak ;

cümlesindeki uslubunuzu tanımadığın kişilere karşı çok fazla kullnmayın veya tarzınızı biraz değiştirin ,hoş durmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Amerika da 1 numara,

Öncelikle Abd nin 50 Eyalet ve 300 Milyon nufusa sahip olduunu bildiğinizi umuyorum.

Eğer MuscleTech 7.6 ortalama aldıysa ,daha yüksek oy ortalaması alan ürün nedir söyleyin bizde bilelim.

Kuzenim Abd de yaşadı 10 yıl kadar,bu sredir de bu sporu yapıyor sadece benim görşüm de değil bu o nunda söyledikleri bu yönde,MuscleTech benim hissedarı olduğum bir şirkette değil savunayım...

Son olarak ;

cümlesindeki uslubunuzu tanımadığın kişilere karşı çok fazla kullnmayın veya tarzınızı biraz değiştirin ,hoş durmuyor.

sen reklamlara aldanmışsın, ayrıca kesin konuşmuşsun ve daha söylenecek birşey yok demişsin, üslubumu beğenmemişsindir ama bu yalancı olduğunu değiştirmez :)

http://www.bodybuilding.com/store/catalog/category.jsp?q_facetTrail=REF_ANC_CATS%3AINGREDIENT_WHEY_PROTEIN&sort=bestSellers&categoryId=INGREDIENT_WHEY_PROTEIN

en basitinden burdan bakabilirsin. Nitrotech, wheyler arasında İLK 20de bile değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amerika da 1 numara,

Son olarak ;

sen reklamlara aldanmışsın, ayrıca kesin konuşmuşsun ve daha söylenecek birşey yok demişsin, üslubumu beğenmemişsindir ama bu yalancı olduğunu değiştirmez :)

en basitinden burdan bakabilirsin. Nitrotech, wheyler arasında İLK 20de bile değil.

18 yaş ortalamasında ve gelişim bozukluğu olan biri gibi konuşuyorsun.

• Üslübum iyi değildir belki ama kendin içinde bunu diyebilirsin. Herşey ortada iken boş yere savunmanı gelişim bozukluğuna bağlamalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 8 Aralık 2012; 21:17:39 >
  • İyice tartışmaya döndü anladığım kadarıyla orta halli bi tozmuş
  • Şimdiye kadar 4 kutu Optimum 1 kutu Nitro-tech kullandım. F/P olarak aradaki farkı vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Eğer ilk kez protein kullanacaksan optimumla başla, daha sonra Nitro-Tech e geçersin. Zaten daha kompleks bir ürün olduğu için başlangıçta kullanmak için biraz erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Şimdiye kadar 4 kutu Optimum 1 kutu Nitro-tech kullandım. F/P olarak aradaki farkı vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Eğer ilk kez protein kullanacaksan optimumla başla, daha sonra Nitro-Tech e geçersin. Zaten daha kompleks bir ürün olduğu için başlangıçta kullanmak için biraz erken.

Erken derken anlayamadım bi yararı olmazmı yani gerçi aldık artık bidahakine optimum alırım.
  • Muscletech en iyi supplement markalarının başında geliyor, bu arada bu seri bitti, yeni olanlar, Muscletech Nitro Tech Performance Series

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endenmer -- 13 Mayıs 2015; 14:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endenmer

Muscletech en iyi supplement markalarının başında geliyor, bu arada bu seri bitti, yeni olanlar, Muscletech Nitrotech Performance Series

3 sene oldu konuyu açalı
  • optimum, sytranx, hardline, Ultimate Prostar arasından en çok beğendiğim protein tozuydu. Antreman öncesi iyi enerji veriyor tavsiye ederim. Aslında hiç kullanma diyeceğim ama illaki meraktan alıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 28 Nisan 2015; 19:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Orijinalden alıntı: endenmer

Muscletech en iyi supplement markalarının başında geliyor, bu arada bu seri bitti, yeni olanlar, Muscletech Nitrotech Performance Series

3 sene oldu konuyu açalı

Kusura bakmayın zamana dikkat etmedim, çok kaliteli bir protein tozu. Ara ara halen kullanırım, özellikle kuvvet antrenmanları sırasında ve xtend ile kombine etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endenmer -- 29 Nisan 2015; 15:06:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.