Şimdi Ara

Musallat 2: Lanet (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlki bundan dört yıl önce vizyona giren ve 300 bin kişiyi sinemaya çeken 'Musallat' filminin ikincisi yolda... Türk sinemasında ilk kez bir cinin tasvir edildiği film; görsel efektleri ve çarpıcı hikayesiyle korku filmi tutkunlarının büyük beğenisini kazanmıştı. Yapımcı Banu Akdeniz, korku filmi severlerin ve eleştirmenlerin 'Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi' olarak nitelendirdikleri 'Musallat'ın, gördüğü ilgi üzerine ikincisinin çekimlerini bitirdiklerini söyledi.

1.5 SAATLİK KABUS

Filmin çekimleri İstanbul ve İznik'teki çeşitli mekanlarda gerçekleşti. 'Musallat 2: Lanet' isimli sinema filminde kullanılan plastik makyaj ve dijital efektler, Türk sineması adına da birçok ilke imza atacak gibi görünüyor. 'Musallat 2: Lanet'in yönetmenliğini yine ilk filmde olduğu gibi Alper Mestçi yaptı. Mestçi, senaryosunu da yazdığı 'Musallat 2: Lanet' filmini şu sözlerle tanımladı: "1.5 saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!"

2 ARALIK'TA VİZYONDA

Filmde; Türkü Turan, Tülay Bursa, Zeliha Güney, Saliha İplikçi, Levent Beceren, Ozan Öğüt, Koray Şahinbaş ve Sinem Öçalır rol aldı. Dağıtımını Özen Film'in üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebey yaptı. Hayranlarının şimdiden merakla beklediği filmin vizyon tarihi 2 Aralık 2011. Görsel efektlerini Unc Film'den Mehmet Çetin'in yaptığı filmdeki oyuncuların makyajını Emir Özer üstlendi. Filmin sanat yönetmenliği ise Aslı Akıncı yaptı. (Günaydın)

http://www.haber3.com/musallat-2-lanet-geliyor--985332h.htm

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Facebook da paylaştım videoyu, bebeğin resmi çıktı anında kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 15 Eylül 2011; 15:27:09 >
  • Açıp izleyemedim valla.
  • Komedi ya,
  • Musallat 1 komediydi bula bula çet'i bulmuşlar
  • Birincisi iyiydi, etkileyiciydi. Umarım bu da iyidir. Dabbe gibi sadece bağırış-çağırıştan ibaret olmasın da...
  • Yinede Dabbe'ye bin basar haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk film gerçekten kaliteliydi, umarım o çizgidedir film.
  • Bizimkiler neden hep Cinli minli şeyler yapıyorlar anlamadım abi.Yokmu başka bir konu.Birsürü psikopat adam var alsınlar yapsınlar konu.Bıktık abi cinden.Eyvan cin dedim gelmesinler
  • Birincisi iyiydi ikincisi de izlenir.
  • Off sürekli iğrençlikle kanla dehşetle korku yapmaya çalışıyorlar. Yok mu beni konusuyla korkutacak bir türk korku filmi?
  • Maalesef yok Dabbe serisi , Semum , Musallat bunlar var sadece yanılmıyorsam.
  • Korktugum tek filmdi birincisi.Umarım ikinciside kaliteli olur...
  • fragman güzel ama hep sonunda hayal kırıklıkları ile dolu bu türk korku filmleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

Türk korku filmleri arasında en iyisiydi bence.(Kötünün iyisi)
    Devam filmide iyi olur umarım.

Musallat 2 Resmi Sinema Fragmanı

ilkini çok beğenmiştim bu şahane olacak gibi fragman bile yetti

• türkler ve korku hah
  • Saçma sapan bir film olduğuna eminim.
    Boşuna göz zevkimi tehlikeye atamam!!.
  • iyi iyi izlenir bu.
  • amerikalılara benzemeye çalışmışlar ama becerememişler.
  • bu kız öyle bir geçer zamankide ki kız değil mi? (metenin şarkı söylediği barda çalışan kız)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.